Marcus Jordan

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Marcus Jordan

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dawid
    Uczestnik

Macie jakieś informacje o Marcusie Jordanie ?
    Jak sobie radzi w koszykówce i czy planuje grę w NBA ?

W internecie niewiele jest o nim w polskim języku .
    Jedynie kilka filmików z dunkami i urywkami meczów .

O Marcusie jest cały artykuł w MVP Magazynie, lecz numer ten ukazał się w styczniu. Nie będą tu całego artykułu przepisywać, ale powiem, że Marcus jest czołowym zawodnikiem Central Florida Knights i od w sezonie 2011/2012 razem ze swoim bratem Jeff’em, będzie grał w tej drużynie.

Ja też kiedyś o nim czytałem , ale art ten nie mówił wcale o nim najlepiej , w skrócie mówiąc całkowita przeciętność , bez żadnych rewelacji :) ale może od tego czasu się coś zmieniło , sam nie wiem

Dawid
    Uczestnik

Non stop będą ich porównywać do ojca . Może być im ciężko. Gdzieś czytałem że na jakimś meczu wykrzykiwali do Marcusa
    nie jesteś Michael nie jesteś Michael .

W artykule jest nawet napisane, że trenerzy w szkole prosili o spotkanie z Jordanem seniorem, a koledzy chcieli autografy od jego ojca. Ich ojciec wielkim koszykarzem był, ale jak chcą być profesjonalistami nie powinni się tym przejmować i grać swoje.

Anonimowy
    Gość

…I się nie przejmują:).Po udanym poprzednim sezonie MJ będzie grał w Central Florida Kings.
    Oglądałem kilka filmów z nim i jest nawet niezły;).Sądzę,że może uda mu się kiedyś wybiec na parkiet
    NBA.Talentu ma oczywiście dużo mniej od senoira,ale powinno się udać.
    Marcus stosuje bardzo ciekawy image(podejrzewam,że celem jest odróżnienie się od taty;))
    -gogle,opaska i rękaw.

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.