Lubiane i nielubiane zespoły 🙂

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Lubiane i nielubiane zespoły 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 97 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc wszystkich serdecznie pozdrawiam:)

Lubię:
    1) Dallas – za Nowitzkiego
    2) Memphis – za Zacha i OJ’a
    3) PHX – ofc za Marcina;)
    4) Boston – za KG

Nie lubię:
    1) Miami – przez Lebrona
    2) San Antonio – nie podoba mi się gra i sposób bycia Duncana
    3) LAC – nie trawie Barona Davisa.

Anonimowy
    Gość
    bonzo23xd wrote:
    Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc wszystkich serdecznie pozdrawiam:)
    2) San Antonio – nie podoba mi się gra i sposób bycia Duncana
    3) LAC – nie trawie Barona Davisa.

Witamy
    Barona już nie ma w Clippers.. sposób bycia Duncana? Przecież on spokojny itd ;]

Anonimowy
    Gość

Nie ma, ale do tej pory był i jakoś nabrałem niechęci do LAC, a Duncan wkurza mnie właśnie jego taki „zmulony” sposób bycia:)

Dawid
    Uczestnik

Lubię
    Chicago za Jordana , Rose , Boozera odkąd pamiętam zawsze bykom kibicowałem
    Miami za LeBrona , Wadea
    New York za Amere i King Konga
    Golden State za Ellisa i kiedyś mi się ich logo podobało :)
    Oklahoma min za Westbrooka no ogólnie za zespół są młodzi i ładnie grają
    Suns za Marcina oczywiście

Nie lubię

Dallas za niemca
    Detroit i New Jersey nigdy ich nie lubiłem nie wiem czemu
    Lakers za Bryanta nie lubię go i tyle

18
    Uczestnik

Lubiane zespoły :
    – Boston Celtic ,
    – Miami Heat ,
    – Orlando Magic ,
    – LAL i LAC ,
    – Suns ,
    – Bulls ,
    – Nuggets .

Nie lubiane zespoły :
    – Toronto Raptors ,
    – Utah Jazz .

Anonimowy
    Gość

nie rozumiem trochę jak można lubić za razem Celtics, Lakers, Heat, Magic, Bulls to wszystko się gryzie ze sobą. Ja tam jakiś wierny nie jestem, ale patrząc z obiektywnie to tak wygląda.

Howi12
    Uczestnik

ja Kocham Orlando
    lubie Lakers Bulls Suns

nienawidze Celtów i Heat z tego powodu że jest tam LeBron

Wasky
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    nie rozumiem trochę jak można lubić za razem Celtics, Lakers, Heat, Magic, Bulls to wszystko się gryzie ze sobą. Ja tam jakiś wierny nie jestem, ale patrząc z obiektywnie to tak wygląda.

Szczególnie Celtics z Lakers bardzo się „kłócą”, ale może po prostu #18 jest „początkującym” kibicem ;)

18
    Uczestnik
    Quote:
    Szczególnie Celtics z Lakers bardzo się „kłócą”, ale może po prostu #18 jest „początkującym” kibicem Wink

Mi nie oto chodziło . Lubie te drużyny i to wszystko , a tak to jestem za Heat :D I wiem , że LBJ odszedł od Cavs ale ja go lubię za grę i mi nikt nie wmówi , że on jest głupi itp . Zrobił co powinien zmienił drużynę . W Heat się przynajmniej nie zmarnuje . To do Howi12

eMViPi <3
    Uczestnik

Czy ja wiem czy to aż taki problem, że sympatie do niektórych zespołów się wykluczają? To jest zagranica, to jest NBA, a nie polska liga piłki nożnej, gdzie lubisz Cracovię to nienawidzisz Wisły…
    Ja od zawsze kiedy pamiętam byłem „za” Hornets i Bostonem, teraz coraz bardziej mi ta „moda” na Celtics mija.
    Wydaję mi się, że raczej obstajemy za jakimś zespołem ze względu na to jacy zawodnicy w nim grają, grali albo przeszłość klubu i jego historię, można też być za tym, co osobiście mi się bardzo nie podoba, czyli kibicuje tym, którzy są na TOPie, czyt. kibice sukcesu.

Wasky
    Uczestnik

Jak np. kibice LAL.?:D hahaha żartowałem, nie chcę się narazić połowie forum ;)

Tyrion
    Uczestnik

No dokładnie- wszyscy kibice LA to kibice sukcesu- nie to co fani Bronka ;]

Howi12
    Uczestnik

dokładnie Tyrion ;p ! gdyby bronek został to napewno by dostał jakiegoś cepa pod kosz ;p i poszło by mu gdyby był tak dobry jak Kobek ale on potrzebuje wsparcia najwyrazniej :)

Ja osobiście kocham Bulls :D
    Lubię poza tym GSW i Portland :D

A nienawidzę Celtics .
    Lakersi cenię ich za Bryanta , ale styl mi się niekoniecznie podoba :) Ale też są w miarę

;]=
    Uczestnik

To jeżeli mogę się tutaj wypowiedzieć to skorzystam.
    Boston jest zespołem który faworyzuje praktycznie od samego początku swojej przygody z koszykówką zza oceanu. W szczególności czasy Doc’a Riversa który wg. mnie wykonuje niesamowitą pracę na ławce Celtów. Jestem zwolennikiem gry defensywnej zawsze, wolałbym być na 'zero z tyłu’ i wygrywać mecze skromnie tak grają zieloni. owszem ktoś się może ze mną nie zgadzać ale przecież nie musi.

Jeżeli chodzi o nielubiane zespoły to nie mam takowych, jestem fanem dobrej koszykówki i to się liczy. to, że od czasu do czasu z Muchą się pospieram i pocisnę LA nie jest równoznaczne, że we mnie jakaś nienawiść jest do tego klubu. ale wiadomo, że w tym sezonie Celtowie zdobędą misia. :D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 97 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.