Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Los Angeles Lakers
- Ten temat ma 269 odpowiedzi, 34 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 4 miesiące temu przez
Marcinho.
-
AutorWpisy
-
2009-12-20 o 13:46 #2048
Swider
UczestnikGasol podpisał nowy 3-letni kontrakt za około 65 mln dolarów:P
2009-12-20 o 16:25 #2050Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestniksię wie
2009-12-21 o 07:50 #2064Creative
UczestnikKto jak kto, ale Gasol zapracował sobie na takie pieniążki
Oby tylko nie spoczął nam na laurach
2009-12-21 o 12:46 #2070Anonimowy
GośćKto jak kto, ale Gasol raczej nie spocznie na laurach. Wg mnie to normalny koleś z chęcią do wygrywania. Mimo, że nie cierpię Lakers to Hiszpana lubię jeszcze za czasów gry w Grizzlies. Gdy jeszcze tam grał wiele osób pisało, że to pipka z długą brodą, a teraz wszędzie się nim jarają ;]
2009-12-21 o 13:51 #2072Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikNom najlepiej świadczy o tym jakim jest zawodnikiem gra Lakers po jego przyjściu
he to wiadomo dlaczego ostatnio takie cyferki przy zbiórkach walił ;p2009-12-21 o 17:11 #2082Daniels
UczestnikCo do Gasol’a – w końcu znalazł się w odpowiedniej drużynie

Co do L.A. musi być finał
– po raz 3 
Bardzo dobry poukładany zespół, Kobe jak dla mnie godnie zastępuje M.J ( era L.A? ).
Po cichu liczę, że do ASG przegrają max 1 mecz, co może być konsekwencją zbliżenia się do bariery 10 porażek w sezonie..
2009-12-28 o 11:53 #2186Anonimowy
GośćWitam wszystkich! To moj pierwszy post na forum i szczerze mowiac trafilem do Was aby uzyskac mała pomoc i wyjasnienie. Sprawa jest dośc banalna i dotyczy tego linka

http://www.nba.com/games/20091225/CLELAL/gameinfo.html#nbaGIboxscore
Prosz powiedzcie mi co oznacza „+/-” w tych statystykach??
Od pewnego czasu bardzo sie interesuje koszem w ogole i zespołem L.A Lakers dlatego pewnych że tak napisze technicznych rzeczy nie wiem.
Jeśli ktos wie bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.2009-12-28 o 12:41 #2188Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnik+/- oznaczają dorobek drużyny jaki miała ona gdy grał ten zawodnik. Ile była na + albo na –
2010-01-13 o 04:39 #2386Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikco mi brakuje w tym zespole:
przede wszystkim jak chyba wszyscy wiedza problem jest z 1…Fish to nie jest pg z prawdziwego zdazenia albo przynajmniej nie w tym wieku, nie odejmujac chlopakowi to rzut on ma (reka to mu nie drzy) + ten instynkt do wymuszania ofensow ale na tym jgo list zalet sie konczy (maly + za doswiadczenia ale co za tym idzie – za wiek ;p )…oczywiscie mase miesniowa ma wiec za chlopakami na swoich pozycjach nie nadaza i znowu bedzie tak ze kb bedzie rondo kryl ;p Fish na lawke i wpuszczac tylko w waznych momentach. brak mi tu takiego pg z 7as ;pnom i zdrowko w tym sezonie…KB chodzacy szpital, Ron to samo, Pau juz lepiej ale te urazy moga nie dac mu spokoju jeszcze przez dlugi czas…dzisiaj powrocil Luke i moze to bedzie jakas opcja z lawki ale watpie zeby dostarczal tak potrzebnych nam pkt
Na dzien dzisiejszy slabo wyglada obrona misia ale to jeszcze nie koniec i do PO mamy troche czasu
2010-01-21 o 19:48 #2507Anonimowy
GośćWitam. Może dziwne pytanie ale czy można gdzieś w necie zobaczyć dzisiaj w nocy mecz Lakers??
2010-01-21 o 20:00 #2508Creative
UczestnikOur Kid wrote:Witam. Może dziwne pytanie ale czy można gdzieś w necie zobaczyć dzisiaj w nocy mecz Lakers??
Po 1 witamy na forum.
Po 2 zaglądnij sobie do działu Dyskusje, pogaduchy – znajdziesz tam temat „Jak oglądacie mecze NBA”. Dalej powinieneś sobie poradzić. Pzdr.2010-02-23 o 19:36 #3249Miko
UczestnikDaniels wrote:Co do Gasol’a – w końcu znalazł się w odpowiedniej drużynie
Co do L.A. musi być finał
– po raz 3 
Bardzo dobry poukładany zespół, Kobe jak dla mnie godnie zastępuje M.J ( era L.A? ).
Po cichu liczę, że do ASG przegrają max 1 mecz, co może być konsekwencją zbliżenia się do bariery 10 porażek w sezonie..
I zgadzam się z Tobą w 100%!!! Lakers pokazują dobry basket, Jackson sprawił cud i to nie po raz pierwszy! Parę lat temu duet Shaq-Kobe był nie do powstrzymania!
2010-02-23 o 19:51 #3251Drunx
UczestnikBo ja wiem mi tam era LA raczej pedzi ku schylkowi ale moze dlatego ze ich nie lubie i sa Denver ktorzy jak dla mnie sa nieobliczalni. Jezeli Anthony w koncu wezmie sie w garsc i zostanie liderem liderem ktory bedzie potrafil udzwignac ciezar gry gdy waza sie losy to oni beda numero uno. Bo poki co jednak ostatni rok zawalil.
2010-02-23 o 19:59 #3253Anonimowy
GośćTo Drunx śmiałe stwierdzenie, ale dlaczego uważasz, że Lakers pędzą ku schyłkowi? Tylko nie pisz „bo ich nie lubię” bo to nie argument. Mają KB, Gasola, Odoma, Bynuma jak nie obronią tytułu to na pewno zrobią transfer aby to zmienić.
Denver też ma szanse powalczyć o misia… jednak dynastii „Bryłek” się nie spodziewam.2010-02-23 o 20:05 #3254Miko
UczestnikLakersi mają też silną ławkę rezerwowych. Odom za Artesta, Vujacic, Walton, Farmar oczywiście itd. Nie łątwo jest zbudować taki skład, nie zbankrutować
i dobrze dopasować zawodników do siebie. Phil Jackson to jednak trener z doświadczeniem, więc z drugiej strony nie ma się co dziwić. -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.