Los Angeles Lakers

Strona główna Fora NBA Zespoły Los Angeles Lakers

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 270 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

W tym wątku dyskutujemy na tematy związane z Los Angeles Lakers.

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Media Day w LA.

63407654.jpg w660.png
    96739394.jpg w656.png
    37804939.jpg w660.png
    98332324.jpg w660.png
    93950205.jpg w520.png
    31587624.jpg w533.png
    91228349.jpg w660.png
    68742700.jpg w500.png

widział ktoś zdjęcie Sashy w krótkich włosach???

Creative
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    widział ktoś zdjęcie Sashy w krótkich włosach???

sasha_vujacic-arton21228-240x240.jpg

W L.A. wszystko się fajnie układa, Gasol błyszczał na Euro Baskecie, Kobas dogadałm się z Artestem, nawet Phil na media day jeszcze w klapkach :)
    Zastanawiam się tylko co będzie gdy coś się nie ułoży ? Gdy posypią się kontuzje i Lakers nie będą dominować NBA, gdy nawet zdrowi na Zachodzie przegrają rywalizacje z bardzo wzmocnionymi Spurs… Sezon jest długi i wszystko się może zdarzyć, ale coś Mi śmierdzi że Lakers mogą nie spełnić tak dużych oczekiwań 💡

Anonimowy
    Gość

Jestem haterem Lakers, lecz staram się być obiektywny. Mam też dziwne przeczucie, że mogą zawieść. Jednak ładowanie się w tego Artesta to nie wiem czy to dobry pomysł, choć uspokoił się nieco. Wg mnie Jax po wygraniu 10 mistrzostwa już mu tak bardzo nie zależy, to co miał wygrać już chyba wygrał. Na pewno najmocniej wyglądają i zdrowi, dogadani mogą jechać równo, ale jak pisałem wcześniej mam przeczucie, że zawiodą. Trudno mi powiedzieć.

dzięki za zdj ale już widziałem ;p a ja liczę że się pomylicie i to grubo i Lakers sięgną po kolejny tytuł

Ociep
    Uczestnik

a ja jak już pisałem w wątku o „geście Artesta” jestem jakoś dziwnie spokojny o Rona.. nie wydaje mi się żeby przychodził grać za MLE, jeżeli Jego celem nie miało by być mistrzostwo, a w obliczu takiego nadrzędnego celu, i pod opieką takiego autorytetu jakim niewątpliwie jest Jax wydaje mi się że zespołowi uda się wycisnąć z Rona to co w nim najlepsze :) Co do tego że Jaxowi nie zależy- primo uważam to za bzdurny argument- jak by mu nie zależało to by odszedł po tym sezonie, bo wiadomo że ma problemy zdrowotne, a jak już został to znaczy że mu zależy i tyle.. a secundo-najważniejsze i tak jest to, ze to gracze poczuli smak mistrzostwa i nie wyobrażam sobie żeby to im nie zależało na powtórce.. wiadome że wszystko( no większość) zależy od zdrowia, ale ze zdrowym Bynumem i Artestem broniącym jak za najlepszych czasów( a nie wątpię że szansa na misia go dodatkowo zmotywuje) naprawdę będzie bardzo ciężko pokonać Lakers w serii.. jak to mówią we’ll see :) ja podobnie jak przedmówca mam na sezon załączony optymizm :) chociaż mam lekkiego doła bo przez najbliższe 6 tygodni będę pracował na 8, co wiąże się z wyjazdami o 6 , a Lakers 17 z 21 meczów u siebie, czyli prawdopodobnie większość o 4:30 naszego czasu i se pooglądam tylko pierwsze połowy:/

Anonimowy
    Gość

To mi się podoba w fanach Lakers. Jeszcze sezon się nie zaczął, a wy już wiecie, że Lakers mistrza wygrają ;]

Ociep
    Uczestnik

a w którymś miejscu napisałem że Lakers wygrają mistrza :> bo ja nie widzę..napisałem że mam optymistyczne założenia a powodów do tego optymizmu jest sporo i to chyba nic złego nie jest przynajmniej moim zdaniem że ktoś wierzy w swoją ulubioną drużynę i mam chyba prawo do pisania że wierzę w tytuł, no chyba że Ty zamierzasz nam takie prawo odbierać..no i dodatkowo w wątku o Spurs napisałem że się ich bardzo obawiam- kolejny argument przeciwko Twojej tezie..
    Nie lubię trochę takich „wojenek” ale tutaj muszę odpowiedzieć: w fanach takich jak Ty też podobają mi się takie wypowiedzi, które sensu mają mało a są zamierzone tylko na zdyskredytowanie fanów innych drużyn..

chyba każdy uważa że jego drużyna zdobędzie mistrza…jeśli wierzy się w swoją drużynę i wie na co ją stać…
    Ociep ja jestem na studiach dziennych ale zazwyczaj idę na 11-12 są też dni że 14-15-16 ;) więc współczuje Ci stary…ja nie będę miał problemów z obejrzeniem ;p

Creative
    Uczestnik

Ociep Ty i tak masz nieźle. Mecze LA lecą w okolicach 4.30 – 7.00. Ja na mecze Hornets musze wstawać o 2.00 w nocy a do wyra kłade się przed 5 żeby i tak wstać po ok godzinie do roboty… masakra… jestem ciekaw kiedy mój organizm się zbuntuje ?? :P Tak na marginesie – nie wiesz że Lakers mają najwięcej Haterów ? ;)

Anonimowy
    Gość

Ociep spoko, nie spinaj się tak. Mi chodziło ogólnie o fanów Lakers, nie tylko z tego forum ;)
    Wiadomo, że trzeba wierzyć w swoją drużynę i tak samo ja wierzę w GSW. Więc nie obrażaj się, ani nic. Ja osobiście wolę wstawać o 1/2 w nocy niż 3/4, ale jak trzeba to trzeba.

Ociep
    Uczestnik

nie no luz spięty nie jestem, a już tym bardziej się nie obrażam- nawet nie wiem jak to się robi, bo w życiu się jeszcze serio na nikogo nie obraziłem- serio ;) a co do meczów to trochę lipa będzie ale weekendy będą moje- nie ma bata :) już się nie mogę doczekać..

Evil Heat Fan
    Uczestnik

LA Lakers jest jednym z moim ulubionych zespołów i myślę że mogli by obronić misia z
    zeszłego sezonu.
    PS jak się nie uda też się nic nie stanie jak to mówią raz na wozie raz po wozem.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Nie wiem co jest grane albo nie mamy na forum fanów LA Lakers albo nikt nie ma nic ciekawego do napisania na ten temat. Piszcie coś pozdro.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 270 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.