Liga Typerów

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Liga Typerów

Wyświetlanie 6 wpisów – od 166 do 171 (z 171 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Ajjjj niby 3miejsce jest ale na podium bym się nie znalazł przez tą 2 ;) Gratulację dla zwycięscy i oczywiście za zorganizowanie tego typerka Creative! dobra robota ;)

Tyrion
    Uczestnik

ja mam nadzieję, że zabawa będzie kontynuowana i będzie dane mi do niej dołączyć ;)

aaaaa !! :D mucha nie wiem jakim cudem cie dogoniłem ale jakoś cię doszłem ;) Creative in next season celuje w pierwsze miejsce :P

Creative
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    Creative in next season celuje w pierwsze miejsce :P

Trzymam Cię za słowo Rybak :D
    Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie poziom będzie jeszcze wyższy :)

Creative pomimo że zakończyłem przedwcześnie swoją przygodę z typerem przez tą nieszczęsną awarię internetu to dzięki wielkie za możliwość brania w tej zabawie udziału.
    I jestem pełen podziwu za twoją pracę i arkusze zawsze na czas, tym bardziej że wiadome jest to że ostatnio masz sporo roboty na głowie , respect , prawdziwe zaangażowanie dla forum :)
    Jeżeli miałbym możliwość to dał bym ci jeszcze więcej pkt rep. , a na pewno zachęcam do tego innych którzy się w to bawili wyobrazcie sobie robote jaką kolega dla nas zrobił przez cały ten sezon!!!…
    Respect jeszcze raz i wielkie dzięki ;)
    Pozdro
    PS: Już teraz deklaruje się to wzięcia ponownie udziału w tej grze jeżeli Creative znajdzie znowu na to czas :) i proponuje zacząć się wpisywać na „listę zawodników” , a teraz jestem pewien że będzie ona o wiele dłuższa ;];];]

Creative
    Uczestnik

Panowie za niecałe 2 tygodnie startuje sezon. Do dzisiaj zgłosiło się do Mnie 11 osób: Skejcik, Mucha8, Wrona, Rybak90, Clippers4life, #23, Drunx, Shaggy, Tyrion, IVI i Świder. 1 tydzień Typera wyśle do was już w nadchodzących dniach. Zasady się nie zmieniły: za typami czekam do dnia rozpoczęcia sezonu/tygodnia (26.10 do godz. 22.00) – każde spóźnienie skutkuje nie liczeniem danego dnia. W weekend założe nowy temat „Liga Typerów 2010/2011” :) Pozdro dla wszystkich graczy.

Wyświetlanie 6 wpisów – od 166 do 171 (z 171 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.