Liga Typerów

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Liga Typerów

Wyświetlanie 15 wpisów – od 136 do 150 (z 171 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

no PO z tego co wiem będziemy od nowa punktowali. Czyli generalka będzie od zera. i coś tam Creative mówił kiedyś że tylko pierwszych ośmiu z aktualnej generalki będzie typowało dalej ale nie wiem czy to od tych PO czy od początku następnego sezonu :)

Creative
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    no PO z tego co wiem będziemy od nowa punktowali. Czyli generalka będzie od zera. i coś tam Creative mówił kiedyś że tylko pierwszych ośmiu z aktualnej generalki będzie typowało dalej ale nie wiem czy to od tych PO czy od początku następnego sezonu :)

W tym sezonie będziemy bawić się wszyscy. Od następnego tylko 8 najlepszych Typerów (już gdzieś to wcześniej pisałem…) Nie do końca od zera Rybak – nagrodzimy jakoś kolejne miejsca w generalce punktami. Tak je rozłożymy,żeby nie gwarantowały nikomu Misia – trzeba jednak pamiętać, że najlepsza drużyna RS w NBA również posiada przewagę własnego parkietu :whistle:

nagrodzimy punktami…ale jakimi puntktami ? respektu czy czego ?

rybak90 wrote:
    nagrodzimy punktami…ale jakimi puntktami ? respektu czy czego ?

zwykłymi punktami do generalki typera , np. na starcie Playoffs Creative już będzie miał 20pkt , ja 10 , a mucha 5 itp.

nie no wiecej tych pkt zebym ja tez cos dostał…:D

rybak to był tylko przykład , wydaje mi się że każdy coś dostanie , przynajmniej pierwsze 5 miejsc ;]

Creative
    Uczestnik
    #23 wrote:
    rybak to był tylko przykład , wydaje mi się że każdy coś dostanie , przynajmniej pierwsze 5 miejsc ;]

Dokładnie. #23 tylko dał przykład Rybak. W weekend pomyśle sobie o tym… pamiętajcie o jednym – im więcej ludzi dostanie takie pkt tym pierwsze miejsca zdobędą ich więcej… coś na wzór nowej pkt F1. Nie do końca Mi się to podoba, ponieważ zaraz ktoś Mi zarzuci matactwo… :slap:

ja na Play;off’y zaczął bym od początku. Bo na przykład ja tylko 2 razy wysłałem typera bo wcześniej o takim forum nie wiedziałem. I to troche nie sprawiedliwe …

to co, od następnego sezonu bedziesz miał szanse. :D

Creative
    Uczestnik

25 tydzień:

1. Creative – 43 pkt.
    2. Ociep – 40
    #23 – 40
    3. Mucha8 – 37
    4. Rybak 90 – 33
    5. Jeremi – 32
    6. Mike97 -30
    7. Wrona – 0
    Drunx – 0
    Evil Jin – 0
    Skejcik – 0

Generalka:

1. Creative – 816 pkt.
    2. #23 – 790
    3. Mucha8 – 766
    4. Rybak 90 – 734
    5. Skejcik – 631
    6. Wrona – 577
    7. Ociep – 418
    8. Jeremi – 286
    9. Drunx – 269
    10. Evil Jin – 113
    11. Mike97 – 56

Niestety w tym sezonie nikomu nie uda się już zdobyć 50 pkt. w jednym tygodniu. Ta bariera okazała się dla nas wszystkich nie do przebicia :P Kolejny-ostatni week podam wam jutro.

co ? jak ? ja tak dobrze ? w życiu bym sie nie spodziewał… myślałem że 20 nie bede miał

Ociep
    Uczestnik
    Creative wrote:
    25 tydzień:

Niestety w tym sezonie nikomu nie uda się już zdobyć 50 pkt. w jednym tygodniu. Ta bariera okazała się dla nas wszystkich nie do przebicia :P Kolejny-ostatni week podam wam jutro.

To był chyba najlepszy weekend żeby 50-tkę zaliczyć- w ch… dużo meczów, i w zasadzie większość jasna była- do teraz sobie pluję w brodę że nie założyłem odpuszczania przez Cavs itp.. no ale jak zabawa przetrwa do przyszłego sezonu to ktoś tą barierę złamie na bank ;)
    No i ogólnie drugie miejsce w tygodniu- słabooo- już się do 1 przyzwyczajałem :)

Creative
    Uczestnik

26 tydzień:

1. Ociep – 12 pkt. :thumbsup:
    2. Mucha8 – 11
    Mike97 – 11
    3. Creative – 10
    Rybak 90 – 10
    4. #23 – 9
    5. Jeremi – 8
    6. Wrona – 0
    Drunx – 0
    Evil Jin – 0
    Skejcik – 0

Generalka:

1. Creative – 826 pkt. :beer2:
    2. #23 – 799
    3. Mucha8 – 777
    4. Rybak 90 – 744
    5. Skejcik – 631
    6. Wrona – 577
    7. Ociep – 430
    8. Jeremi – 294
    9. Drunx – 269
    10. Evil Jin – 113
    11. Mike97 – 67

Sezon regularny dobiegł nam do końca :) Teraz czas na NBA playoffs. Jutro prześle wam arkusze. Doszedłem do wniosku, że dostaniecie 2 pliki – 1 będzie odpowiadał za wyniki serii a 2 tak jak przez cały sezon będzie odpowiadał konkretnym meczom. Poprawne wytypowanie wyniku serii da wam 5 pkt. Każdy mecz dobrze wytypowany tak jak wcześniej da 1 pkt. Nagrody za RS będą wyglądały następująco:
    1 miejsce – 5 pkt
    2 miejsce – 3 pkt
    3 miejsce – 2 pkt
    4 miejsce – 1 pkt
    Osoby, które w generalce zajeły niższe miejsca nie otrzymają dodatkowych punktów. Na szczęście dla nich bonusy nie są duże i łatwo można odrobić brakujące pkt…

Kurde wygrałbym gdyby nie to że w środe posłałem :/
    ale dałeś Creative…;) i pkt + dostałem :(
    Świetny pomysł na PO. Naprawdę mi się podoba :P

Creative wrote:
    Sezon regularny dobiegł nam do końca :) Teraz czas na NBA playoffs. Jutro prześle wam arkusze. Doszedłem do wniosku, że dostaniecie 2 pliki – 1 będzie odpowiadał za wyniki serii a 2 tak jak przez cały sezon będzie odpowiadał konkretnym meczom. Poprawne wytypowanie wyniku serii da wam 5 pkt. Każdy mecz dobrze wytypowany tak jak wcześniej da 1 pkt. Nagrody za RS będą wyglądały następująco:
    1 miejsce – 5 pkt
    2 miejsce – 3 pkt
    3 miejsce – 2 pkt
    4 miejsce – 1 pkt
    Osoby, które w generalce zajeły niższe miejsca nie otrzymają dodatkowych punktów. Na szczęście dla nich bonusy nie są duże i łatwo można odrobić brakujące pkt…

Świetny pomysł z tymi dwoma arkuszami , daje to możliwość szybkiego nadrobienia do czołówki ale tym samym nie będzie to takie łatwe jak by się mogło wydawać:)
    Pozostaje nic jak pogratulować Creative zwycięstwa w RS ;]
    I podziękować za wytrwałość i pracowitość w robieniu arkuszy zawsze na czas – świetna robota :beer2:

Wyświetlanie 15 wpisów – od 136 do 150 (z 171 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.