Liga Typerów 2011/2012

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Liga Typerów 2011/2012

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 73 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Creative
    Uczestnik

Witam po krótkiej nieobecności :)
    Sezon rusza, także trzeba wrócić do roboty.
    Dzisiaj zrobię 1 arkusz nowej LT.
    Waszym zadaniem jest potwierdzić chęć udziału w zabawie i wysłanie do Mnie w postaci pw swojego nicka i adresu mailowego, an którego będę wysyłał arkusze. Reszta podobnie jak rok temu,może wprowadzę małe zmiany.
    Chłopaki zaczynamy zabawę!!! :D

Creative
    Uczestnik

Do dnia dzisiejszego zgłosiło się do Mnie 10 osób (Wasky, Tyrion, Inmax1988, Raf85, Shaggy, Patryk2224, Dawid, ADZIO, Mucha8,Sałek15), także zabawę możemy zaczynać :) Arkusze troszkę się zmieniły, jednak dalej typowanie jest dziecinnie łatwe. Tym razem zamiast zaznaczać wasz typ kolorem, zostawiacie logo drużyny, która wg was wygra dany mecz (2 logo usuwacie). Starajcie się nie przesuwać/zmniejszać wklejonych przeze mnie log drużyn-ułatwi Mi to późniejsze sprawdzanie. Stron jest więcej, ale wygląda to ciekawiej :) Ciągle jednak myślę nad dalszymi poprawkami, także wygląd arkuszy może jeszcze ulec zmianie w trakcie sezonu. Zaraz wyśle wam arkusz na 1 tydzień. Za waszymi typami czekam do rozpoczęcia 1 meczu świątecznego tj. 25.12. Arkusz pisany w Open Officie, także za każdy mały psikus w Wordzie sorki :P Na lapku firmowym nie mam M.O.

Dawid
    Uczestnik

Jest np mecz Boston-Knicks i jeśli uważam że wygrywa Boston to mam usunąc logo Bostonu tak ?

Nie w tym przypadku masz usunąć logo Knicks

Dawid
    Uczestnik

Ok. Chciałem się upewnić :)
    Moje typy już poszły.

Wasky
    Uczestnik

Creative a Ty bierzesz udział? ;) będzie dobrze jak zostanie do samego końca tyle osób co się zgłosiło ;)

Creative
    Uczestnik
    Wasky wrote:
    Creative a Ty bierzesz udział? ;) będzie dobrze jak zostanie do samego końca tyle osób co się zgłosiło ;)

Oczywiście, że biorę udział 😎
    Doszło jeszcze 2 graczy: Sovren i Jender.

Quote:
    Jest np mecz Boston-Knicks i jeśli uważam że wygrywa Boston to mam usunąc logo Bostonu tak ?
    Quote:
    Nie w tym przypadku masz usunąć logo Knicks

Exactly :cool1:

Wasky
    Uczestnik

Czyli łącznie 13 osób nieźle nieźle :D I uważaj Creative bo zamierzam obronić tytuł :P

Creative
    Uczestnik

Powodzenia Wasky :) Dzisiaj gdy na swoim lapku otworzyłem plik z 1 tygodniem w Wordzie (nie Open Officie) widziałem kilka przesunięć i wpadłem na kilka nowych pomysłów, których w Open Officie nie mogłem zrealizować. Kolejne tygodnie tylko w Wordzie :P Pozdro!

A ja nie otrzymałem formularza ;)) ale powiem Wam że jakoś z gry chyba wypadam. Wystarczy że skopie Wam tyłki w yahoo ;))

Creative
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    A ja nie otrzymałem formularza ;)) ale powiem Wam że jakoś z gry chyba wypadam. Wystarczy że skopie Wam tyłki w yahoo ;))

Mucha8 wysłałem Tobie arkusz na 1 tydzień. Sprawdź jeszcze raz maila ;)[hr]

mucha8 wrote:

Mucha8 wysłałem Tobie arkusz na 1 tydzień. Sprawdź jeszcze raz maila ;)

jender
    Uczestnik

Dostał ktoś z Was terminarz na drugi tydzień?

Skejcik
    Uczestnik

ja nie.

Ja też jeszcze nie

Creative
    Uczestnik

Właśnie poszedł chłopaki :) Sorki za małe opóźnienie, ale szybciej nie mogłem. Teraz mam trochę urlopu także wszystkie kolejne arkusze dojdą do was na czas :)

Jak zobaczycie nastąpiły małe zmiany. Od tego tygodnia zaznaczamy wygranego używając podkreślenia a nie usuwając znaczek klubowy. Przy wcześniejszej metodzie następowały niekontrolowane przesunięcia w arkuszu co utrudniało Mi odczytywanie waszych typów. Nie przewiduję teraz żadnych problemów, także życzę wam wszystkiego dobrego w nowym roku! :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 73 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.