Liga Typerów 2010/2011

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Liga Typerów 2010/2011

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 175 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Creative wrote:
    1 tydzień:

1. #23 – 33 pkt.
    Mucha8 – 33

Generalka:

1. #23 – 33 pkt.
    Mucha8 – 33

Jak dla mnie możemy kończyć zabawę już teraz ;) Wyniki mi odpowiadają :D

HEH, ja jak zwykle w czołówce :D

Drunx
    Uczestnik

cmon panowie dopiero pierwszy tydzen a wy sie juz tak podniecacie :P ale to fakt cienko zaczelem ale jak to mowia nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy :P

Tyrion
    Uczestnik

Wiem, że to tylko zabawa, ale fakt, że jestem ex equo z Rybakiem mi się i tak nie podoba … yyy :)
    W sumie na razie ciekawie i wyrównanie dosyć na czubie stawki…

Dawid
    Uczestnik

Zaczaiłem już co i jak teraz juz powinno byc lepiej :)

Tyrion wrote:
    Wiem, że to tylko zabawa, ale fakt, że jestem ex equo z Rybakiem mi się i tak nie podoba … yyy :)

A dlaczego Ci sie nie podaba ? :) myślisz że ja taka ciota jestem, czy jak ?

Tyrion
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    Tyrion wrote:

A dlaczego Ci sie nie podaba ? :) myślisz że ja taka ciota jestem, czy jak ?

Nie no ciota bym Cię nie nazwał przecież, a trochę trash talku nie zaszkodzi- nie spinaj się tak misiu, a będzie dobrze :)

Creative
    Uczestnik

Panowie wyniki za 2 tydzień podam wam w czwartek rano. Sorki za małe opóźnienie, ale mam zap… w robocie i cierpie na brak czasu :/ Pozdro.

Creative
    Uczestnik

2 tydzień:

1. Wrona – 38 pkt.
    2. #23 – 37
    3. Dawid – 36
    4. Shaggy – 35
    5. Tyrion – 34
    Creative – 34
    6. Mucha8 – 31
    7. Rybak90 – 30
    Drunx – 30
    8. Skejcik – 28
    9. Wasky – 20

Generalka:

1. #23 – 70 pkt.
    2. Wrona – 67
    3. Mucha8 – 64
    Tyrion – 64
    Creative – 64
    4. Shaggy – 63
    5. Rybak90 – 60
    6. Drunx – 57
    7. Dawid – 54
    8. Skejcik – 51
    9. Wasky – 20

Witam w naszym gronie nowego gracza, o którym wspominałem wam w zesżłym tygodniu :) Z tygodnia na tydzień zabawa powinna być coraz ciekawsza. Gratulacje dla „tymczasowego” lidera :P

Idę równo w 1 tyg. 4 miejsce w tym też więc ja jestem zadowolony jak narazie

Taka propozycja mi się dzisiaj do łba wbiła:
    Może w którymś arkuszu umieścić wszystkie zespoły i pośród nich trza wskazać zespoły które wejdą do PO (za każdy trafiony zespół, dostawałoby się 3pkt) i ułożyć kolejność (za trafione dokładnie miejsce powiedzmy 5pkt). Tylko trza by to zrobić już teraz, na początku sezonu co sprawiłoby że praktycznie do ostatniego meczu RS nic nie będzie wiadomo, a my będziemy mieli jeszcze ciekawszy ostatni tydzień kiedy to Creative opublikowałby wyniki dodając te z tej mojej propozycji ;)
    Co Wy na to?

Anonimowy
    Gość

Mucha uważam, że fajny pomysł….

Widzę, że Wasky dołączył, a Clippers4life mimo zgłoszenia się na początku odpuścił sobie zabawę.

Creative
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    Taka propozycja mi się dzisiaj do łba wbiła:
    Może w którymś arkuszu umieścić wszystkie zespoły i pośród nich trza wskazać zespoły które wejdą do PO (za każdy trafiony zespół, dostawałoby się 3pkt) i ułożyć kolejność (za trafione dokładnie miejsce powiedzmy 5pkt). Tylko trza by to zrobić już teraz, na początku sezonu co sprawiłoby że praktycznie do ostatniego meczu RS nic nie będzie wiadomo, a my będziemy mieli jeszcze ciekawszy ostatni tydzień kiedy to Creative opublikowałby wyniki dodając te z tej mojej propozycji ;)
    Co Wy na to?

Pomyśle nad twoim pomysłem Mucha. Awans do Playoffs + pozycja w Konferencji – nad tym można popracować i zamienić w 1 arkusz. Punktacja nie może być za wysoka, żeby nie wpływała za bardzo na klasyfikację generalną.

Tyrion
    Uczestnik

Ale jaja- drugi tydzień z rzędu mam tyle samo punktów co Kreatiw ;)
    A pomysł z PO też mi się wydaje ok, z tym zastrzeżeniem, że punktacja nie może być za duża- np 1 pkt za
    awans teamu do PO i ewentualnie jeszcze jeden za trafienie pozycji- tak myślę będzie dobrze :>

wrona
    Uczestnik

Jedna prośba Creative pisz zawsze ile było możliwych punktów do zdobycia w danym tygodniu ;)
    W końcu mi poszło, ale coś czuję, że ten tydzień będzie już mniej udany..

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 175 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.