Liga Typerów 2010/2011

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Liga Typerów 2010/2011

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 175 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Drunx
    Uczestnik

mozna ale nie wiem czy zdarzysz na dzisiejsze mecze

Creative
    Uczestnik
    Dawid wrote:
    Można się jeszcze zgłosić do typowania ?

Jasne, że możesz. 1 dzień Ci przepadł, ale 2 zależy już od Ciebie. Podaj Mi na PW swojego maila to wyśle ci wieczorkiem po robocie arkusz (oczywiście 1 dnia nie wypełniaj).
    Clippers4life, IVI i Świder zapomnieli o wysłaniu arkuszy – niestety 1 dzień również wam przepada.
    Pozdro.

Tyrion
    Uczestnik

Świdra nie ma w Polsce to pewnie dlatego..Mi wygląda na to, że start 3/3 :)

Ja również 3 na 3 dzisiaj.

Drunx
    Uczestnik

to chyba wiekszosc trafila 3/3

Moja wiara w Big3 była ślepa 2/3, ale źle nie jest :D

Swider
    Uczestnik

Creative nie wysłałem,gdyż byłem w Anglii bez internetu,wczoraj wróciłem dopiero ale teraz już będzie wszystko na czas z mojej strony;)

//

Sprawdziłem maila i albo jestem ślepy albo w ogóle mi na niego nic nie doszlo od Ciebie;)

Creative
    Uczestnik
    Świder wrote:
    Creative nie wysłałem,gdyż byłem w Anglii bez internetu,wczoraj wróciłem dopiero ale teraz już będzie wszystko na czas z mojej strony;)

Sprawdziłem maila i albo jestem ślepy albo w ogóle mi na niego nic nie doszlo od Ciebie;)

Świder mam twój adres w grupie „NBA Forum”, do której zawsze wysyłam arkusze, więc jest to dziwne. Może przeszło Ci do Spamu ? Dla pewności wysłałem Ci jeszcze raz arkusz na 1 tydzień – nie wypełniaj tylko 2 pierwszych dni.

Pozdro.

Dawid dobrze wytypowałeś, ale zapomniałeś o kilku dniach. Skupiłeś się na 1 stronie, zapominając o 2 na której również znajdują się mecze. Podeślij Mi jeszcze swoje typy od 29.10 – 01.11

Pozdro.

Creative
    Uczestnik

Dawid dostałem twoje uzupełnione Typy. Dzisiaj mamy ostatnie mecze 1 tygodnia Typera, dlatego już z samego rana wysłałem wam II tydzień :) Pozdro.

Swider
    Uczestnik

[email protected] -Creative tutaj jak możesz wysyłaj mi kolejne tygodnie bo z pocztą onetowską mam najwyrazniej jakies problemy;)

Anonimowy
    Gość

Ja właśnie wysłałem swoje typy na tydzień 2.

Drunx
    Uczestnik

WYniki pokaz :)

Ja już też wysłałem swoje typy, a pełne wyniki z tyg. już jutro :D

Creative
    Uczestnik
    Świder wrote:
    [email protected] -Creative tutaj jak możesz wysyłaj mi kolejne tygodnie bo z pocztą onetowską mam najwyrazniej jakies problemy;)

Zmieniłem sobie twój adres poczty Świder. Niestety II tydzień posłałem jeszcze na oneta – daj info czy doszedł arkusz, jak nie to pośle Ci wieczorkiem na Yahoo.

Drunx wrote:
    WYniki pokaz :)

Do czwartku wyniki będą już gotowe. Postaram się zabrać za nie dzisiaj, ale przez najbliższe 2 dni mam sporo na głowie więc mogę się zwyczajnie nie wyrobić ze wszystkim. Max terminem jest czwartek – Min dzisiaj wieczór :P

Creative
    Uczestnik

1 tydzień:

1. #23 – 33 pkt.
    Mucha8 – 33
    2. Rybak90 – 30
    Tyrion – 30
    Creative – 30
    3. Wrona – 29
    4. Shaggy – 28
    5. Drunx – 27
    6. Skejcik – 23
    7. Dawid – 18

Generalka:

1. #23 – 33 pkt.
    Mucha8 – 33
    2. Rybak90 – 30
    Tyrion – 30
    Creative – 30
    3. Wrona – 29
    4. Shaggy – 28
    5. Drunx – 27
    6. Skejcik – 23
    7. Dawid – 18

Nie ma to jak sprawdzać Typerka w robocie :P
    Dawid nie liczyłem Tobie 2 dni (26.10 i 29.10) – tak jak się umawialiśmy. Reszta była zaznaczona OK – pamiętaj tylko o sprawdzeniu wszystkich stron – czasem jakiś mecz może w zależności od używanego programu przeskoczyć na kolejną. Możliwe, że z przyszłym tygodniem dołączy do nas jeszcze jeden zawodnik – negocjacje trwają :)
    Pzdr.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 175 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.