Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Lebron James w Heat.
- Ten temat ma 76 odpowiedzi, 16 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 2 miesiące temu przez
OKC fan since 2009 & Portland TB.
-
AutorWpisy
-
2010-07-24 o 10:03 #5859
Wasky
UczestnikWidze że tu ostra dyskuzja na temat Bronka. Również nie jestem jego fanem, ale miło popatrzeć na nie które jego akcje. Według mnie poszedł on poprostu na łatwizne i mozna miec mu to troche za złe no ale jak widać on zrobi wszystko dla pierścienia. Za złe można miec też to jak to pisał #23 w jaki sposób rozstał się on z drużyną nie dziwie się że teraz fani CAVS palą jego koszulki itd. skoro im tyle naobiecywał i poprostu sobie poszedł.
P.S.
Nowinki
-Kings kontraktują Antoine’a Wright’a i Pooh’a Jeter’a
-SAS kontraktują James’a Anderson’a2010-10-26 o 05:46 #7802Creative
UczestnikWidzieliście nową reklamę z Lebronem ?

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=smDb8JSj2eg[/my-youtube]
Mam wrażenie, że LBJ chciał powiedzieć FU do wszystkich fanów Cavs (szczególnie ich właściciela) i do wszystkich którzy nie zgadzali się z jego „decyzją”. Będąc obiektywnym – Mi reklama się podoba
2010-10-26 o 05:48 #7803Anonimowy
Gośćwidziałem. Mi też się podoba ta reklama
2010-10-26 o 06:18 #7808Tyrion
UczestnikTrudno, żeby „fanowi” się nie podobała
W sumie niezła, ale nie od dziś wiadomo, że granie w reklamach wychodzi mu lepiej, niż zdobywanie tytułów
2010-10-26 o 06:26 #7811Drunx
UczestnikZajebista reklama i do dziela panowie BEAT LA !!!
2010-12-20 o 05:04 #9327Anonimowy
GośćWy tu gadu gadu, a tu już dwunasta wygrana Miami z rzędu!
Coś czuje, że będe oglądał kontry D-Wayda i LBJ do końca życia. Go Heat!2010-12-20 o 05:45 #9329Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikAnathorn wrote:Wy tu gadu gadu, a tu już dwunasta wygrana Miami z rzędu!
Coś czuje, że będe oglądał kontry D-Wayda i LBJ do końca życia. Go Heat!DO czasu aż to się nie rozleci pewno a nie do końca życia
2010-12-20 o 05:56 #9331Drunx
UczestnikNom ja bym poczekal do konca sezonu, niby zapowiadali dynastie ale wszystko wyjdzie po pierwszym sezonie zalezy jak wypadna w PO i jak tam im w glowach zacznie sie ukladac. Poki co jak pisalem w styczniu zaczna grac swoja koszykowke czas aklimatyzacji nowych w Miami powoli konczy wiec chlopcy leca z seria.
2010-12-20 o 06:41 #9332Anonimowy
GośćChoć jestem fanem Miami, to wątpię żeby doszli jednak daleko w PO. Co by nie mówić skład Bostonu czy Lakersów jest tworzony/dopracowywany od lat.
2010-12-20 o 07:05 #9333ADZIO
UczestnikNo jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi. A co do składu Celtów to zgadzam sie z Toba, ten Rondo jest niesamowity, Shaq gra jakby mu ktoś z 10 lat z karku zabrał KG również. Dzisiaj np popisał sie Paul Pirce chwytajac triple double.
2010-12-20 o 07:22 #9334Anonimowy
GośćDzisiaj akurat nie grał Rondo – więc Pierce przejął niejako rolę „kapitana”, ale generalnie uwielbiam patrzeć jak Rajon ustawia całą grę, pokazując i rozkazując kto i gdzie jak ma się ustawić, pomimo swojej postury i wieku.
2010-12-20 o 13:25 #9360Anonimowy
GośćADZIO wrote:No jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi.ekhm, proszę o wyjaśnienie jak Heat z Lakers mają się spotkać wcześniej w PO, przed finałami??:blink:
2010-12-20 o 13:54 #9362OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikAle żeś dał ADZIO

Moim głównym faworytem jest C’s, ale gra miami wyglada coraz lepiej i wygrali juz przecież 11 (chyba) meczy pod rząd. Z lakersami i tak nie maja większych szans (przynajmniej na tą chwilę) bo nie maja centra (wałkowane 1000 razy) Przy sprawnym Bynumie Heat zostaną z porażką w ręce2010-12-20 o 14:56 #9366Tyrion
UczestnikSkejcik wrote:ADZIO wrote:No jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi.ekhm, proszę o wyjaśnienie jak Heat z Lakers mają się spotkać wcześniej w PO, przed finałami??:blink:
Ej bez jaj- przecież chłopak dobrze pisze- że jak spotkają się w PO z Lakersami, to będzie oznaczać, że są już w Finale- nie wiem o co Ci chodzi w ogóle..
A jeszcze Forumowy as, który kiedyś typował finał Celtics- Cavs post wyżej się z tego śmieje- no kur.. nie mogę bez kitu
A no i na ten moment dla mnie przynajmniej najpoważniejszymi faworytami do tytułu są Spurs i Celtics, a potem dopiero Lakers i Heat ..2010-12-20 o 15:13 #9367OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikQuote:A jeszcze Forumowy as, który kiedyś typował finał Celtics- Cavs post wyżej się z tego śmieje- no kur.. nie mogę bez kitu Smile1Wtedy bez doświadczenia byłem
Teraz to już wiem co nieco więcej -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.