Lebron James w Heat.

Strona główna Fora NBA Aktualności Lebron James w Heat.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 77 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Wasky
    Uczestnik

Widze że tu ostra dyskuzja na temat Bronka. Również nie jestem jego fanem, ale miło popatrzeć na nie które jego akcje. Według mnie poszedł on poprostu na łatwizne i mozna miec mu to troche za złe no ale jak widać on zrobi wszystko dla pierścienia. Za złe można miec też to jak to pisał #23 w jaki sposób rozstał się on z drużyną nie dziwie się że teraz fani CAVS palą jego koszulki itd. skoro im tyle naobiecywał i poprostu sobie poszedł.

P.S.
    Nowinki :D
    -Kings kontraktują Antoine’a Wright’a i Pooh’a Jeter’a
    -SAS kontraktują James’a Anderson’a

Creative
    Uczestnik

Widzieliście nową reklamę z Lebronem ? :)

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=smDb8JSj2eg[/my-youtube]

Mam wrażenie, że LBJ chciał powiedzieć FU do wszystkich fanów Cavs (szczególnie ich właściciela) i do wszystkich którzy nie zgadzali się z jego „decyzją”. Będąc obiektywnym – Mi reklama się podoba :)

Anonimowy
    Gość

widziałem. Mi też się podoba ta reklama :)

Tyrion
    Uczestnik

Trudno, żeby „fanowi” się nie podobała :P W sumie niezła, ale nie od dziś wiadomo, że granie w reklamach wychodzi mu lepiej, niż zdobywanie tytułów ;)

Drunx
    Uczestnik

Zajebista reklama i do dziela panowie BEAT LA !!!

Anonimowy
    Gość

Wy tu gadu gadu, a tu już dwunasta wygrana Miami z rzędu! :D Coś czuje, że będe oglądał kontry D-Wayda i LBJ do końca życia. Go Heat!

Anathorn wrote:
    Wy tu gadu gadu, a tu już dwunasta wygrana Miami z rzędu! :D Coś czuje, że będe oglądał kontry D-Wayda i LBJ do końca życia. Go Heat!

DO czasu aż to się nie rozleci pewno a nie do końca życia :D

Drunx
    Uczestnik

Nom ja bym poczekal do konca sezonu, niby zapowiadali dynastie ale wszystko wyjdzie po pierwszym sezonie zalezy jak wypadna w PO i jak tam im w glowach zacznie sie ukladac. Poki co jak pisalem w styczniu zaczna grac swoja koszykowke czas aklimatyzacji nowych w Miami powoli konczy wiec chlopcy leca z seria.

Anonimowy
    Gość

Choć jestem fanem Miami, to wątpię żeby doszli jednak daleko w PO. Co by nie mówić skład Bostonu czy Lakersów jest tworzony/dopracowywany od lat.

ADZIO
    Uczestnik

No jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi. A co do składu Celtów to zgadzam sie z Toba, ten Rondo jest niesamowity, Shaq gra jakby mu ktoś z 10 lat z karku zabrał KG również. Dzisiaj np popisał sie Paul Pirce chwytajac triple double.

Anonimowy
    Gość

Dzisiaj akurat nie grał Rondo – więc Pierce przejął niejako rolę „kapitana”, ale generalnie uwielbiam patrzeć jak Rajon ustawia całą grę, pokazując i rozkazując kto i gdzie jak ma się ustawić, pomimo swojej postury i wieku.

Anonimowy
    Gość
    ADZIO wrote:
    No jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi.

ekhm, proszę o wyjaśnienie jak Heat z Lakers mają się spotkać wcześniej w PO, przed finałami??:blink:

Ale żeś dał ADZIO :D
    Moim głównym faworytem jest C’s, ale gra miami wyglada coraz lepiej i wygrali juz przecież 11 (chyba) meczy pod rząd. Z lakersami i tak nie maja większych szans (przynajmniej na tą chwilę) bo nie maja centra (wałkowane 1000 razy) Przy sprawnym Bynumie Heat zostaną z porażką w ręce

Tyrion
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    ADZIO wrote:
    No jak Heat spotkaja sie w PO z Lakersami to juz wtedy raczej zajda daleko az do Finału ligi.

ekhm, proszę o wyjaśnienie jak Heat z Lakers mają się spotkać wcześniej w PO, przed finałami??:blink:

Ej bez jaj- przecież chłopak dobrze pisze- że jak spotkają się w PO z Lakersami, to będzie oznaczać, że są już w Finale- nie wiem o co Ci chodzi w ogóle..
    A jeszcze Forumowy as, który kiedyś typował finał Celtics- Cavs post wyżej się z tego śmieje- no kur.. nie mogę bez kitu :)
    A no i na ten moment dla mnie przynajmniej najpoważniejszymi faworytami do tytułu są Spurs i Celtics, a potem dopiero Lakers i Heat ..

Quote:
    A jeszcze Forumowy as, który kiedyś typował finał Celtics- Cavs post wyżej się z tego śmieje- no kur.. nie mogę bez kitu Smile1

Wtedy bez doświadczenia byłem ;) Teraz to już wiem co nieco więcej

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 77 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.