Lebron i Woda Sodowa

Strona główna Fora NBA Aktualności Lebron i Woda Sodowa

Wyświetlanie 7 wpisów – od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tristania78
    Uczestnik

rybak90 w rezultacie nic nie napisałeś na temat,to że ich nie lubisz to nie znaczy że to są wszyscy chamy czy cwaniaki,wymyśliłeś sobie na siłę jakieś „powody” :) z tych co podałeś to chamstwo zobaczyłem tylko w LeBronie

Creative
    Uczestnik

Panowie troszkę przesadzacie. Skupiliście się na 1 sytuacji w serii Bulls – Cavs. Również widziałem tą sytuację podczas meczu i wywołała u Mnie tylko uśmiech – LBJ wyglądał raczej na skupionego i nakręconego meczem – nie miał czasu podawać chłopakowi ciuszków do rączek… skupcie się raczej na bardziej konkretnych tematach :D

Anonimowy
    Gość

„- LBJ wyglądał raczej na skupionego i nakręconego meczem – nie miał czasu podawać chłopakowi ciuszków do rączek…”
    Are you kiddin’ me?

Swider
    Uczestnik

Szczerze mówiąc to tyle samo by mu zajęło rzucenie tych ciuchów na ziemie co w ręce chłopaka;]

Creative
    Uczestnik
    pokwa wrote:
    „- LBJ wyglądał raczej na skupionego i nakręconego meczem – nie miał czasu podawać chłopakowi ciuszków do rączek…”
    Are you kiddin’ me?

My Polacy zawsze doszukujemy się jakiegoś 2 dna. Zastanówcie się przy okazji jak Wy byście się zachowywali na miejscu Lebrona. LBJ ciągle jest obserwowany, nagrywany – nie trudno wyłapać jakąś sytuację i źle ją zinterpretować…

Tym bardziej powinien się pilnować ponieważ wie że przez każdą taką sytuację właśnie powstają takie wątki na forach jak ten. Chyba że o to mu chodzi, aby o nim mówiono, tylko czy nie wie że większość ludzi ocenia go krytycznie w takich sytuacjach?

Anonimowy
    Gość

Nie rozumiem wgl. po co taki temat tworzyć?
    Nie bronie LeBrona, ale gdy zawodnik wchodzi na parkiet musi być na maxa skupiony, a tu nagle podchodzi ci dzieciak i wyciąga ręce.. A może to jest też forma zaczepki na Bulls? Ponoć przy każdej akcji słyszał pod swoim adresem ciekawe teksty…
    a tu kobe :
    http://www.youtube.com/watch?v=IB1jNJN81zE
    http://www.youtube.com/watch?v=0XSkOPp6TpA&feature=related

Wyświetlanie 7 wpisów – od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.