Kolekcje Fanów NBA

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Kolekcje Fanów NBA

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    salek15
    Uczestnik

Jak wielka jest wasz kolekcja przedmiotów,kart,itp z NBA.Ja osobiście nie mam zbyt wielkiej kolekcji ponieważ samą NBA zacząłem się interesować od pół roku.Jeżeli macie gadżety z innych lig też możecie się nimi pochwalić.A do mojej bardzo niewielkiej kolekcji należy:
    -Wisiorek z Nowego Orleanu z herbem klubu(sprowadzony przez wujka z USA)
    -czapka Clevland Cavaliers
    -czapka L.A Lakers
    -czapka Boston Celtic
    -98 kart z serii XL Andrealin(W tym Howarda,LeBrona i Kobe Bryanta)
    -2 numery MVP
    -NBA2k10 na psp

Swider
    Uczestnik

To ja fanem jestem nieco dłużej niż Ty a kolekcje mam chyba jeszcze skromniejszą bo nigdy w sumie do zbierania takich bajerów nie przywiązywałem jakiejś wielkiej wagi aczkolwiek co nieco mam;) W piwnicy w czarnej walizce gdzieś leży duuuuużo numerów Magic Basketball oraz Pro Basket wraz z plakatami,natomiast ściany mojego pokoju oblepiają plakaty z numerów MVP Basketball,które póki co mam wszystkie;) Hm.. co by tu jeszcze..:P Mam też jakieś karty ale nie mam pojęcia z jakiej serii i w sumie nie mam pojęcia gdzie one są bo to jak byłem dzieciakiem skądś je kupiłem ale ślad niestety po nich zaginął,za to do dziś mam karty do gry z podobiznami graczy NBA i jak byłem mały zawsze mnie denerwowało,że Asem był ktoś kogo nie lubie a na przykład Payton jakimś tam jupkiem:P ooo i mam tez spodenki Phoenix Suns w których obecnie sypiam bo już są lekko nie wyjściowe;) Oprócz tego mam też koszulkę reebok answer taką czarną z podobizną AI na całą koszulkę no i buty w tym momencie mam D-Rose,a. W ogóle butów koszykarskich już trochę miałem bo posiadam do dziś jeszcze szaro-zielono-biały model Najek LBJ, miałem też Converse Wade oraz Answery czarno-czerwone,ogólnie buty to część mojej garderoby na którą nie żałuję sobie pieniędzy i zawsze jakiś tam model koszykarski sobie zakupuję jak poprzedni się zniszczy;) Aaa i pamiętam jeszcze że,jednym z większych dramatów z mojego dzieciństwa było to,że gdy byłem z dziadkiem na wycieczce na jakiejś ławce zostawiłem i zgubiłem czapkę Phoenix Suns,ehh cóż to była za tragedia dla mnie wówczas to masakra:D Od pewnego czasu natomiast planuje kupić sobie koszulkę AI za czasów gry z Philly,jednak póki co niestety na planach się kończy ale mam gdzieś w szafie za to replice koszulki McDyessa za czasów gry w Denver;) Ogólnie to chyba na tyle a jakbym sobie o czymś przypomniał to dopiszę;)

W sumie to ja tylko zbieram plakaty ;) już nie widać nawet koloru mojej ściany bo każdy centymetr kwadratowy jej powierzchni zasłaniają plakaty. (m.in. gortat,jordan,AI,kobe,garnett,wade,howard,nash,ray allem,tyreeke evans, josh smith, rondo, CP3… troche tego jeszcze jest :D) Zacząłem zbierać tygodnik Basket lecz jest on w większości poświęcony lidze polskiej, a o NBA piszą tylko kilka stron na końcu. MVp kupuję od kwietnia włącznie czyli mam uz 6 numerów ale poważnie zastanawiam się nad kupnem wszystkich wcześniejszych wydań.

Malik11
    Uczestnik

Mam od zarypania plakatów, zwłaszcza Lakers i Kobe Bryanta :D
    Do tego oczywiście koszulki: LA Lakers Kobe Bryant fioletowa (#24) i dwie żółte (#8 i #24), + dwie koszulki Jordana z Bulls, jedna czarna druga czerwona, koszulka Chrisa Webbera z 76ers, koszulka Pheonix Suns treningowa do tego zwykłe koszulki XXL Kobe Bryant i LALakers Back To Back NBA Champions, poza tym buty Kobe Zoom III, Jordan XIV i zwykłe buty do noszenia Lakers, do tego dochodza gry na PS2, NBA Live 2006, 2007, 2009, NBA 2K8 i NBA Street V3. Mam też pięć piłek do kosza, dwie Spaldinga NBA, jedną Wilsona NCAA, jedną LeBrona i Parkera. Co jeszcze :D ? Worek na piłkę NBA + pompka do piłek, też NBA, spodenki Nike Basketball, Kobe Zoom i NBA. Dwie frotki na głowę i na ręce NBA + Foto Lakers po zdobyciu mistrzostwa w 2009 r. przeciwko Magic. Wszystkie numery MVP ;D. A więc trochę tego jest a moja kolekcja stale się poszerza :D

iwczyko
    Uczestnik

numery magazynów SLAM i Hoop
    plakaty
    spodenki treningowe Denver Nuggets
    Bluzy Bulls i Blazers
    Jereye – c.Anthony Iverson(filadelfia) O’neal(lakers) wade, Jordan, WIlliams(kings)
    t-shirt- c. anthony
    spodenki jordany
    buty jordany i nike( nie pamietam jakie to modele)
    nba 2k9:)
    naklejki drużyn
    czapka zimowa Denver Nuggets
    bluza i t-shirt NBA STORE
    t-shirt denver nuggets

salek15
    Uczestnik

Podsumowując gwiazdkowe prezenty do moje kolekcji dołączyła:
    -koszulka KB24 żółta
    -NBA2k11 zarówno na PC jak i na PSP
    -figurka Bryanta
    A już wkrótce:
    -koszulka lidera Hornetsów niebieska
    -sporo kart
    -shooter
    -buty Nike Kobe Bryant V

A wy dostaliście coś?

iwczyko
    Uczestnik

-shooter
    co to?

Pewnie Arm Sleeve na rękę, No wiesz to co zawsze nosił AI :)

iwczyko
    Uczestnik

nie wiedzialem ze to sie shooter nazywa

Wasky
    Uczestnik

Moja kolekcja:
    koszulka Garnetta (Boston, biała)
    koszulka Wade’a (czarna, Miami)
    buty Kobe V
    magazyny MVP od lipca i plakaty z tych numerów
    arm sleeve bostonu
    zegar Jordan’a
    i fajna nalepa na ścianę z postacią Kevina Garnetta :D (nalepa jest oryginalnych rozmiarów :D)

a i planuje zakup koszulki AI za czasów 76ers ;)

Moja kolekcja:
    – NBA 2k09
    – NBA 2k10 org.
    – NBA 2k11 org.
    – NBA Live 2002 klasyk
    – NBA live 2008
    – koszulka KB24 żółta
    – bluzka L.A Lakers
    – buty Kobe zoom IV
    – plakaty KB i całej drużyny Lakers
    – wszystkie numery MVP Magazyn
    – od niedawna uczę się historii NBA :) Finały z lat 97 i 93
    – Czapka Harlem Globetrotters

Kobe and Lakers
    Uczestnik

Moja Kolekcja:
    – koszulki Kobego(żółta i biała)
    – koszulka jordana (czerwona)
    – kalendarze NBA z ostatnich 3 lat
    – wiele plakatów
    – czapka La.lakers
    – NBA live 06
    – NBA live 08
    – NBA 2k10
    – filmy o jordanie, kobem itp.
    – stare i nowe mecze NBA(około 80 szt.)
    – piłka kobe bryant żółta
    – plecak La.Lakers

Wasky
    Uczestnik

Zapomniałem dopisać gier :P
    NBA 2k10 na xboxa
    NBA live 2006 PC
    NBA live 2007 PC
    NBA live 2008 PC
    no i mam zamiar kupić NBA 2k11 na xboxa;)

salek15
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Pewnie Arm Sleeve na rękę, No wiesz to co zawsze nosił AI :)

To się nie nazywa shooter?

No to chyba taki rękaw na rękę do rzucania chociaż nie wiem do czego om ma służyć w praktyce bo jak grałem w takim czymś mecz kiedys to po meczu całą rękę miałem czerwoną bo krew nie dochodziła…

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.