Karty zawodników

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

chyba tak byloby najlepiej. zalozyc dzial i kazda nowa karta to nowy temat i tam by sie mozna wwypowiadac na biezaco

WoW panowie , taką propozycję złożyłem już w pierwszym poście(patrz pierwsze zdanie postu rozpoczynającego ten wątek)
    PS: czekamy tylko na więcej kart żeby można wystartować z nowym działem

Ja moge zrobic jeszcze kilka kart. Dobrze zrobiłem kartę o CARTERZE ?

rybak90 rób jak najwięcej kart tylko postaraj się mniej kopiować z innych portali lub poczytaj trochę z różnych źródeł i daj to co wydaje ci się być najciekawsze i najważniejsze.
    PS: tylko daj znać które , żebyśmy nie robili tych samych

spoko jak bede robił to dam znać

Creative
    Uczestnik

Cp3 jest mój :) Do czwartku kartę macie na forum :)

ja robie stevego nasha

Anonimowy
    Gość

ja robie shaqa

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Nieźle to zaczyna wyglądać, proponuję poprawić staty CARTERA:wink:, aby wyglądały tak samo jak pozostałych.
    Ot, taka mała sugestia:whistle:

Statsy Wade’a ??
    Wade, Melo i LBJ mają tabelę z tej samej strony , nie chodzi ci czasem o Cartera?

dobra dam inna tabele ze statsami ale z jakiej strony ją wziąźć ?

http://www.realgm.com/src_playerlist/
    Wybierasz zawodnika i na samym dole masz tabelę o którą ci chodzi

wiecie moze czemu jak wstawiam tabelke ze staatystykami to takie biale pole zostaje na okolo tabelki ?
    w paincie obciołem tak że żadne białe nie zostało

Więc w czym widzisz problem rybak , zrób tak jak zrobiłeś w przypadku karty Nasha tam wszystko jest w porządku…Ja robię to w ten sposób , print screen tej stronki a potem w paince tylko zaznaczam tabelę i naciskam prawy przycisk a później „kopiuj do” ja tak zawsze robię i wszystko jest cool:)

Creative
    Uczestnik

Glen Rice i Michael Jordan są Moi :) Sugeruje zamknąć ilość kart w ilość 20. Wtedy pałeczka przejdzie w ręce NBAForum i powinniśmy mieć nowy dział :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.