Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Jest Trade: Butler, Haywod, Stevenson >< Howard, Gooden, Ross, Singleton
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 9 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez
Pacio_Basketfan.
-
AutorWpisy
-
2010-02-05 o 11:07 #377
Swider
UczestnikDobra wymiana dla Dallas może Butler wiele nie zmieni, ale ma lepiej w głowie poukładane od Josha. Po za tym trejd na Carona może wpłynąć pozytywnie, a do tego Haywood na chwilę obecną lepszy niż Dampier. Jeżeli to prawda co pisze Ociep i Gooden może wrócić to jeszcze lepiej dla Mavs. Ja widziałbym jednak Mariona na ławce.
C- Haywood / Dampier
F- Nowik / Najera / Thomas
F- Butler / Marion / Ross
G-Terry / Stevenson
G- Kidd / Barea / Beabouis-Podobno są spore szanse na Amare w Cavs tylko ci muszą zgodzić się oddać Hicksona. Lebron osobiście bardzo by chciał Stata w Cavs, jednak ten wolałby do Miami.
-Morrow z GSW podobno budzi spore zainteresowanie
-Larry Brown chce Sheeda w Charlotte jednak Ainge powiedział, że nie odda swojego wysokiego gracza.
-Roger Mason jako trade bait??Podobno Danny Ainge cały czas rozmawia o Jamisonie z Wizards! Najnowszy rumor to Jamison i Miller za Davisa i Ray’a, Co Ty na to NBAForum?
2010-02-14 o 10:38 #3015Creative
UczestnikTak jak pisał wrona to już oficjalne…
Quote:The Washington Wizards and Dallas Mavericks have completed a seven-player trade that launches Washington’s long-anticipated rebuilding project in earnest and sends Wizards mainstays Caron Butler and Brendan Haywood to the Mavericks.The teams agreed on the principal pieces Friday: Butler, Haywood and DeShawn Stevenson to Dallas for Josh Howard and Drew Gooden. Mavericks reserves Quinton Ross and James Singleton were added to the deal Saturday and are also Washington-bound, with Dallas receiving cash considerations in addition to the three players.
„It makes us significantly better,” Mavericks owner Mark Cuban said.
ESPN.comJeżeli Ociep ma rację i Gooden zrobi buy-out to Dallas zrobią złoty interes. Wizars pewno nie będą robić problemów, ponieważ i tak są w trakcie rebuilding mode
Tegoroczne playoffs zapowiadają się smakowicie… mniam-mniam… :beer2:2010-02-14 o 10:48 #3016Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnika ja liczę że nie zrobi buy-out bo podjąłem go w fantasy a napewno więcej min dostanie w washyngtonie
2010-02-14 o 10:54 #3017Denver Nuggets #1
Uczestnikna papieże wyglądają świetnie , jestem ciekawy kto dostanie miejsce w S5 Marion czy Butler , tak czy tak Mavs mają w tej chwili bardzo silne S5 a i ławka jest przyzwoita co bardzo pomoże w PO , jak jeszcze Drew zrobi buy out to Dallas napewno mogą zagrozić SAS i Denver , walka na zachodzie o finał , będzie w tym roku bardzo ciekawa.
2010-02-14 o 13:38 #3020Ociep
Uczestnikno i dodatkowo teraz jest jeszcze jeden motyw- mają już Haywooda, to mogą próbować jeszcze ewentualnie próbować przehandlować kończący się kontrakt Dampiera, ale nawet jak tego nie zrobią to i tak pozycję numer 5 wzmocnili, bo Gooden to raczej taka 4 bardziej, a Haywood typowe mięso podkoszowe, w sam raz do PO, a Butler jednak dwa razy większe koszykarskie IQ od Josha
ciekawie Mavs zaczynają wyglądać oj ciekawie
2010-02-14 o 17:05 #3036Pacio_Basketfan
UczestnikWarto dodac ze Haywood spędził już kilka udanych sezonów w Dallas
2010-02-14 o 18:00 #3041Anonimowy
GośćCo Haywood nie grał nigdy w Mavs!. Tak sobie myślałem, że może to wcale nie musi być dobry transfer dla Wizards ze strony finansowej. Butler średnio grał u Flipa, a kto wie czy nie Howard zacznie lepiej grać, dawał i tak dobrą pomoc Mavsom z ławki. Nie ma Hayoowda to teraz może sobie więcej pogra McGee co ma spory talent, a Gooden jak zostanie dobry zmiennik dla Jamisona.
C- McGee / Blatche / Oberto
F- Jamison / Gooden
F- Howard / Singielton / Ross
G- Miller / Young
G- Foye / Boykins / James
Nie wygląda to źle nie sądzicie?2010-02-14 o 19:02 #3043Pacio_Basketfan
UczestnikJak to nie Przysiągłbym ze Grał przecież jak ciupałem nawet w NBA live 04 to był w rosterze MAVS
2010-02-14 o 19:09 #3044Anonimowy
GośćPacio_Basketfan wrote:Jak to nie Przysiągłbym ze Grał przecież jak ciupałem nawet w NBA live 04 to był w rosterze MAVS
jak masz się opierać na takich źródłach to lepiej nic nie pisz.. Haywood to od początku do dziś to w Wizards grał
2010-02-14 o 19:42 #3046Pacio_Basketfan
UczestnikNo a czemu te zródła mają być złe jak EA GAMES współpracuje z NBA i na pewno jeszcze nie było takiego przypadku bu kogos do zlego Teamu dali Koniec off topu – jeszcze sprawdze

A co do wymiany to moim zdaniem na korzyść Wizards
EDIT: Nie pisz Caps Lockiem. Przeczytaj sobie nasz regulamin w dziale „Ogłoszenia” – taka mała rada dla Ciebie.
2010-02-14 o 19:46 #3047wrona
UczestnikNie wierze, po I pewno Ci się z kimś pomylił, po drugie ściągnełes jakiś lewy roster, po trzecie na jakiej podstawie wnioskujes ze gral dobrze w Dallas (mimo, że tam nie grał, bo w NBA się nim fajnie grało?) Jednak czasem lepiej nie pisać jak się nie jest pewnym, Brendan od początku kariery grał w Wizards i dopiero teraz się to zmieniło
2010-02-14 o 20:08 #3048Boston Celtics & Steve Nash Fan
UczestnikPacio sprawdź ten link.
http://www.nba.com/playerfile/brendan_haywood/career_stats.html
Od początku kariery Haywood grał dla Czarodziei ze stolicy.2010-02-14 o 20:45 #3052Pacio_Basketfan
UczestnikTak tak sam sprawdziłem i rzeczywiście macie Racje nie ma i nie było go w DALLAS (nie wiem czemu tak walnołem ale no kurde na 100 byłem pewny:) ) Macie Racje
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.