Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Jazz jak za czasów Stockton-Malone?
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez
Ociep.
-
AutorWpisy
-
2010-02-12 o 13:44 #375
Rick Barry FTW!
UczestnikWłaściciel Utah Jazz – Greg Miller, podzielił się swoimi spostrzeżeniami, odnośnie dokonania zmian personalnych w zespole Jazz:
„Podczas ostatniego miesiąca, graliśmy najlepszą koszykówkę jaką widziałem na tej hali, od czasów finałów Johna i Karla, w 1998 roku.
Chłopaki eksplodowali, i jest to ekscytująca koszykówka dla oka…
Osobiście, podoba mi się to co mamy na parkiecie, atmosfera w zespole jest świetna, szatnia skonsolidowana, i myślę że mamy dużą szansę aby zwyciężyć w konferencji, i powrócić do finałów NBA w tym sezonie.”Ha, potwierdził moje wczorajsze słowa odnośnie gry Jazz.
Pozostaje tylko pytanie, czy jest to tylko naiwność właściciela:whistle:(wczorajsze lanie ze zdziesiątkowanymi Lakers), czy rzeczywisty obraz gry Jazz.:hmmm:2010-02-12 o 13:56 #2961Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikByli b2b z Clippersami nom ale jednak to mecz po meczu może to dlatego? Słabo wyglądali w tym meczu, ale poczekajmy jak będą grali w następnych meczach może to rozpoczną jakąś nowa serie wygranych?
2010-02-12 o 15:28 #2965Swider
UczestnikAhhh jak ja nienawidziłem Jazzmenów z tamtych lat
Stockton,Malone,Hornacek,Ostertag,Foster to piątka której chyba najbardziej nie lubiłem z całej ligi. Jedyny gracz do którego czułem sympatię to Bryon (don’t call me Bajron) Russell;) No ale czasy się zmieniły i teraz do Jazz nie czuje ani nienawiści ani pozytywnych uczuć co nie zmienia fakty, że fajnie wygląda ich gra,mysle, że aż nadspodziewanie dobrze i jeśli w zdrowiu dotrwaja do PO do kto wie,kto wie:P Może nie jest to ekipa na miare mstrzostwa ale niespodziewany finał konferencji? Zobaczymy w niedalekiej przyszłości:)2010-02-12 o 17:10 #2969Denver Nuggets #1
UczestnikWg mnie jest to tylko i wyłącznie naiwność GM’a lub poprostu w ten sposób chce ich zmotywować aby nie poprzestawali na tej serii i budowali następną…
Bez przesady Jazz w Finale NBA kiedy mamy Lakers, Nuggs i SAS , z jedną z tych drużyn napewno musieliby się spotkać w finale konf a i jest szansa że w 2 rundzie trafiliby na jednego z tych kolosów , i jakie mieliby szanse , nie podniecajmy się zbytnio jedną serią Utah zobaczymy co teraz będą grali bo wg mnie na 10 zwycięstw odnotują 5-6 porażek…
A porównywanie ich gry do tej z 98′ to poprostu zbrodnia , wg mnie ta wypowiedz pokazała słabość Jazz, cieszą się jak dzieci i porównują swoją grę do legendarnych finałów , a tak naprawdę to tylko jedna przeciętna seria ;/2010-02-12 o 17:43 #2977Ociep
Uczestnikprzesadza ten GM i to grubo- dopóki nie zaczną bronić na wyjeździe( zwłaszcza pod koszem, gdzie Boozer z Okurem stanowią wprost zaporę nie do przebycia
) to nie mają co szukać w PO bez HCA, a na to się nie zanosi,bo mają jeszcze 12 meczów u siebie a aż 19 na wyjeździe.. -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.