Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Offtopic › Jakie są wasze ulubione filmy?
- Ten temat ma 23 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 5 miesięcy temu przez
karolinka777.
-
AutorWpisy
-
2012-02-06 o 20:28 #14991
Kobe
UczestnikMoje ulubione filmy to:
– Bękarty Wojny ( jak dla mnie świetny film Quentina Tarantino)
– Avatar ( wielomilionowa produkcja, świetnie zrobiony film, jak dla mnie super)
– obie części Iron Mana
– Czwarty Stopień ( oparty na faktach horror, opowiadający o porwaniach ludzi przez obcych
)2012-02-07 o 16:58 #15005Wasky
UczestnikOjciec Chrzestny
Any Given Sunday
Człowiek z blizną
Zielona mila
Gran Torino
The Express
Tytani
Matrix(tylko pierwsza część)
Incepcja
Forrest Gump
300
Pulp Fiction
Władca Pierścieni: Dwie Wieże
Siedem Dusz
Jestem Legendą
Patriota
Ostatni Samuraj
Skazani na Shawshank
Efekt Motyla
Hohoho trochę się tego nazbierało
2012-02-07 o 17:02 #15007ADZIO
UczestnikOjciec Chrzestny jak i Władca pierścieni filmy bardzo dobre ale jak zwykle w takich sytuacjach… lepsza jest ksiazka

Skazani na Shawshank, Człowiek z blizną klasyki do obejrzenia dla wszystkich
2012-02-07 o 18:41 #15014Abdul
UczestnikOJCIEC CHRZESTNY
Szeregowiec Ryan
Zielona Mila
Forrest Gump
American History X
Romper Stomper
Psychoza
M jak Morderstwo
Requiem dla snu
Skazany na shawshank
This is England
Życie jest piękne
Pianista
Lista Schindlera2012-02-07 o 19:35 #15016sovren
UczestnikADZIO wrote:Skazani na Shawshank, Człowiek z blizną klasyki do obejrzenia dla wszystkich
„Skazani na Shawshank” to się zgodzę, że to zajebista produkcja, ale już „Człowiek z blizną” mi się nie podobał. Był niezły, ale kiczowata muzyka i operowanie kamerą w mojej opinii zjebało film.
Mam masę ulubionych filmów, np. taki „Fight Club” czy „Matrix” oglądałem co najmniej 20 razy, ale ze swojej strony mogę polecić na przykład:
„Wszystko za życie”, „American History X”,
„Memento”, „Oldboy”, „American Beauty”,
„Życie jest piękne”, „Prestiż” oraz „Święci z Bostonu”Z komediowych to podobały mi się chociażby „Tucker & Dale vs Evil”, „Clerks” oraz „Supersamiec”
2012-02-09 o 23:57 #15019Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestniksovren wrote:„American History X”,
„Święci z Bostonu”
:thumbsup:
2 Świętych oczywiście widziałeś? Oczekuję na 3 i doczekać się nie mogę. Mój ulubiony film
)2012-02-15 o 22:09 #15057sovren
Uczestnikmucha8 wrote:2 Świętych oczywiście widziałeś? Oczekuję na 3 i doczekać się nie mogę. Mój ulubiony film
)Drugiej części nie widziałem. Wg kumpla nie jest najlepsza i nie chciałem sobie psuć „Świętych”.
Aktor, który grał jednego z braci w obu częściach występuje teraz w serialu „The Walking Dead” produkcji Darabonta, który za to odciął się od drugiego sezonu po tym jak obniżono mu budżet.
MIB 3 w maju, o ile dobrze pamiętam i jest to jedna z nielicznych kontynuacji, na którą czekam.
2012-02-16 o 01:24 #15058kubakw
UczestnikJa tam też lubię drugą część Świętych. Może i nie ta sama klasa co pierwszy film, ale wcale mi to nie przeszkadzało.
2017-09-04 o 19:47 #16528karolinka777
UczestnikOjciec Chrzestny, seria Szybcy i Wściekli
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.