Jakie są wasze ulubione filmy?

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Jakie są wasze ulubione filmy?

Wyświetlanie 9 wpisów – od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kobe
    Uczestnik

Moje ulubione filmy to:
    – Bękarty Wojny ( jak dla mnie świetny film Quentina Tarantino)
    – Avatar ( wielomilionowa produkcja, świetnie zrobiony film, jak dla mnie super)
    – obie części Iron Mana
    – Czwarty Stopień ( oparty na faktach horror, opowiadający o porwaniach ludzi przez obcych :D )

Wasky
    Uczestnik

Ojciec Chrzestny
    Any Given Sunday
    Człowiek z blizną
    Zielona mila
    Gran Torino
    The Express
    Tytani
    Matrix(tylko pierwsza część)
    Incepcja
    Forrest Gump
    300
    Pulp Fiction
    Władca Pierścieni: Dwie Wieże
    Siedem Dusz
    Jestem Legendą
    Patriota
    Ostatni Samuraj
    Skazani na Shawshank
    Efekt Motyla
    Hohoho trochę się tego nazbierało :D

ADZIO
    Uczestnik

Ojciec Chrzestny jak i Władca pierścieni filmy bardzo dobre ale jak zwykle w takich sytuacjach… lepsza jest ksiazka :)

Skazani na Shawshank, Człowiek z blizną klasyki do obejrzenia dla wszystkich :)

Abdul
    Uczestnik

OJCIEC CHRZESTNY
    Szeregowiec Ryan
    Zielona Mila
    Forrest Gump
    American History X
    Romper Stomper
    Psychoza
    M jak Morderstwo
    Requiem dla snu
    Skazany na shawshank
    This is England
    Życie jest piękne
    Pianista
    Lista Schindlera

sovren
    Uczestnik
    ADZIO wrote:
    Skazani na Shawshank, Człowiek z blizną klasyki do obejrzenia dla wszystkich :)

„Skazani na Shawshank” to się zgodzę, że to zajebista produkcja, ale już „Człowiek z blizną” mi się nie podobał. Był niezły, ale kiczowata muzyka i operowanie kamerą w mojej opinii zjebało film.

Mam masę ulubionych filmów, np. taki „Fight Club” czy „Matrix” oglądałem co najmniej 20 razy, ale ze swojej strony mogę polecić na przykład:

„Wszystko za życie”, „American History X”,
    „Memento”, „Oldboy”, „American Beauty”,
    „Życie jest piękne”, „Prestiż” oraz „Święci z Bostonu”

Z komediowych to podobały mi się chociażby „Tucker & Dale vs Evil”, „Clerks” oraz „Supersamiec”

sovren wrote:

„American History X”,

„Święci z Bostonu”

:thumbsup:

2 Świętych oczywiście widziałeś? Oczekuję na 3 i doczekać się nie mogę. Mój ulubiony film ;))

sovren
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    2 Świętych oczywiście widziałeś? Oczekuję na 3 i doczekać się nie mogę. Mój ulubiony film ;))

Drugiej części nie widziałem. Wg kumpla nie jest najlepsza i nie chciałem sobie psuć „Świętych”.

Aktor, który grał jednego z braci w obu częściach występuje teraz w serialu „The Walking Dead” produkcji Darabonta, który za to odciął się od drugiego sezonu po tym jak obniżono mu budżet.

MIB 3 w maju, o ile dobrze pamiętam i jest to jedna z nielicznych kontynuacji, na którą czekam.

kubakw
    Uczestnik

Ja tam też lubię drugą część Świętych. Może i nie ta sama klasa co pierwszy film, ale wcale mi to nie przeszkadzało.

karolinka777
    Uczestnik

Ojciec Chrzestny, seria Szybcy i Wściekli

Wyświetlanie 9 wpisów – od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.