Jaki film widziałeś ostatnio?

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Jaki film widziałeś ostatnio?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 100 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Kac Vegas w Bangkoku, który ma taki sam schemat co pierwsza część nadal niesamowicie śmieszy i tu należy obsadzie i reżyserowi pogratulować. Ja nie miałem czasu bić braw na koniec, bo moje źrenice były wypełnione łzami, kiedy to były pokazywane zdjęcia z „zabawy”. Wcześniejszy film „Zanim odejdą wody” już tak bardzo mnie nie śmieszył, ale to już kwestia gustu.
    Ostatnio udało obejrzeć mi się nową wersję „Star Treka”. Mi się ten film podobał, lubię taki typ filmów, niezła gra i nawet fajnie opowiedziana historia. Nie oglądałem wcześniejszych wersji jeszcze z Shatner’em. Idą wakacje i w kinach zapowiadają się fajne rozrywkowe filmy (ja już chyba naliczyłem 7), które warto obejrzeć przez te 2 miesiące.

Wasky
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Idą wakacje i w kinach zapowiadają się fajne rozrywkowe filmy (ja już chyba naliczyłem 7), które warto obejrzeć przez te 2 miesiące.

Nie jestem za bardzo w temacie filmów ;) Mógłbyś napisać jakie to filmy zbliżają się, ponieważ z chęcią chciałbym się wybrać w wakacje do kina na jakiś spoko film i nie chciał bym ich przegapić ;)

To zależy co kto lubi. Ja zwróciłem uwagę na Super 8, J.J Abrams’a i Spielberga jako producenta, a po zatym Zielona Latarnia, Transformers 3 (Shia zapowiedział, że to będzie jego ostatni występ w serii o robotach), X-Men: First Class (już jest w kinach i zbiera nawet pochlebne recenzje), Szefowie Wrogowie (zapowiada się fajna komedia z Aniston, Spacey i Colinem), Captain America: Pierwsze Starcie, Kowboje i obcy (udało im się ściągnąć ciekawą obsadę Ford, Wilde, Craig.) To są filmy, które wg mnie mogą być ciekawe. W te wakacje oczywiście jeszcze będzie Conan Barbarzyńca w 3D, Geneza Planety Małp, no i wielkie zakończenie Pottera. Dla najmłodszych (i nie tylko) w wakacje czeka kontynuacja Aut oraz taki mały Powrót do przeszłości, czyli Smerfy w 3D ( z Neil Patrick Harris’em znanego z roli Barney’a w HIMYM, ale po obejrzeniu zwiastuna polska wersja została bardzo okaleczona)

hehe ja właśnie czekam na Auta , Smerfy i Super 8 :D
    Nie śmiejcie się po prostu lubię się pośmiać przy filmo-bajkach z młodszą siostrą , same bajki mnie nie interesują :D
    A Transformersi już bez Megan nie ?? ;/
    Jeśli tak , to nie będzie co oglądać w tym filmie :D Choiciaż widziałem , żę ma być nawet Transformer Hydra :D

Nie ma się co śmiać, filmy animowane w dzisiejszych realiach, także śmieszą widzów dorosłych i w nich jest moc. Pierwszy przykład z brzegu Toy Story 3, końcowe sceny mogą naprawdę dać do myślenia i wzruszyć dorosłego widza, zresztą takie filmy animowane dostają właśnie Oscary.

nom bardzo mi się podobało Toy Story 3 , w ogóle cała seria to jest mój taki klasyk :D
    To jest moja ulubiona bajka ;D zawsze jak leci to oglądam :D

Nic dziwnego ja się na tej bajce wychowałem i jak wyszła trójeczka to musiałem na to iść. Dziwne uczucie gdy wokół ciebie jest cała zgraja 8,9,10 latków :)

Nom też się ubawiłem :D
    Albo jak byłem na epoce Lodowcowej 3D :D hehe też fajnie najwyższy ze wszystkich prawie byłem :D

Wracając to premier to jak mówiłem dużo niezłych filmów wychodzi, a trzeba jeszcze znaleźć pieniądze na wyjazdy, koncerty i jakieś gadżety, zresztą planuję sobie kupić biografię Marlona Brando, Roberta De Niro, Pacino albo Deepa :)

A jakie koncerty obserwujesz ?? :)

Trochę offtopic, ale mam nadzieję, że moderatorzy się nie obrażą :) Myślę nad Krakowem i Coke live music festival, ma być Kanye West i Kid Cudi po zatym już mam bilety na wrestling w Ergo Arenie w listopadzie.

u nas będzie WWE ??? A na Coke moja kuzynka jedzie właśnie dla Udiego i Westa jej dwaj ulubieni wykonawcy prawie ;D To widzę , że masz daleko idące plany :D

Patryk2224
    Uczestnik

Patologia- film psychiczny jak dla mnie ale ma swój klimat mianowicie tylko seks,sekcje,zabijanie i nie ma to jak rzucać w siebie wątrobą człowieka lecz polece ten film :)
    King Kong(2005)-Fajny film lecz czasami przynudza, ale za to są fajne ujęcia i fabuła :)
    Ostatni Dom po Lewej-Miałbyć hitem a dla mnie okazał się dnem zdecydowanie za długi i to napewno nie jest horror co najwyżej thriller nie polecam :)

Gdy w NBA trwa walka o pieniądze, to przerwa w rozgrywkach jest dobrym czasem na inne hobby. Dziś obejrzałem film produkcji HBO „Jack, jakiego nie znacie” w roli głównej Al Pacino. Jest to biografia Dr. Jacka Kevorkiana, który był przy około 130 zabiegach eutanazji, podając chorym truciznę. Temat jest kontrowersyjny jednak daje do myślenia. Czy człowiek ma prawo do wyboru czy chce żyć z chorobą nieuleczalną, która go przywiązała do wózka, nie potrafiąc nawet zjeść posiłku, ani samemu się umyć, czy może zdecydować się na zastrzyk, który „rozwiąże” jego problemy? Świetna rola Pacino, który zresztą został doceniony zdobywając za tą rolę Złotego Globa. Wiadomą rzeczą jest, że ostatnie produkcje HBO stoją na wysokim poziomie i ta też jest godna polecenia.

ADZIO
    Uczestnik

Johnny English Reaktywacja :D ciagle mam w pamieci jeszcze pierwsza czesc popisow Jaśka, ale mam wrazenie ze ta druga czesc zostala zrobiona na sile. Na sam widok twarzy Jaśka smiac mi sie chce, a dodac do tego idiotyzm postaci Johna (momentami przewyszszajacy „inteligencje” pana fasoli) to jest naprawde smiesznie :). Film do obejrzenia ale niewart wydawania pieniedzy zeby ogladac go w kinie :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 100 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.