Jaki film widziałeś ostatnio?

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Jaki film widziałeś ostatnio?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 100 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

trus992 jeszcze żadnych napisów nie ma , sprawdzaj regularnie napi i napewno coś znajdziesz :) a jak będzie na necie to i będzie na napi

Creative
    Uczestnik

Właśnie skończyłem oglądać „More Than A Game” z Lebronem. Fajny film udowadniający, że koszykówka jest tylko środkiem aby stać się lepszym człowiekiem… i do tego prawdziwa przyjaźń, która jak pokazuje film jest bezcenna… polecam!

Spis filmów które warto zobaczyć. Nie widziałem ich wszystkich ale pomału zmierzam do końca.

Above the Rim (1994)
    Air Bud (1997)
    Annie-O (1995)
    BASEketball (1998)
    Basketball Diaries (1995)
    Believe In Me (2006)
    Blue Chips (1994)
    Celtic Pride (1996)
    Coach Carter (2005)
    Cornbread, Earl and Me (1975)
    Double Teamed (2002)
    Eddie (1996)
    Fast Break (1979)
    Finding Forrester (2000)
    Glory Road (2006)
    Guarding Eddy (2004)
    He Got Game (1998)
    Heaven is a Playground (1991)
    Home of the Giants (2007)
    Hoop Dreams (1994)
    Hoosiers (1986)

Like Mike (2002)
    Like Mike 2: Streetball (2006)

Love & Basketball (2000)
    More Than a Game (2008)
    O (2001)
    One on One (1977)
    Passing Glory (1999)
    Pistol: The Birth Of A Legend (1991)
    Rebound (2005)
    Rebound: The Legend of Earl 'The Goat’ Manigault (1996)
    Semi-Pro (2008)
    Sky Hook (Nebeska Udica) (1999)
    Slam Dunk Ernest (1995)
    Space Jam (1996) (Animated)
    Sunset Park (1996)
    Teen Wolf (1985)
    The Air Up There (1994)
    The Fish That Saved Pittsburgh (1979)
    The Luck of the Irish (2001)
    The Red Sneakers (2002)
    The Sixth Man (1997)
    White Men Can’t Jump (1992)

Znajdują się tutaj filmy zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych, także jest w czym wybierać. Enjoy It.

ej a all są o koszu ?

tak rybak , wszystkie mają nawiązanie do koszykówki … Jedynie parę z nich to filmy animowane jednak również warto je obejrzeć chociażby Space Jam z Jordanem ;]
    Dzięki andy za listę , napewno z paru pozycji skorzystam na nudne wieczory ;)

Nie jest to kompletna lista. Czaje się na film pt. „Streetballers” Matthew Scott Krentz ale nie mogę go znaleźć.

Anonimowy
    Gość

macie już napisy do more than a game?
    szukałem w goglach i nic…:-/

Ja też nic nie znalazłem trus … jak by coś udało mi się znaleźć to dam ci znać :)

Miko
    Uczestnik

Ostatnio nie bywałęm w kinie, w tv też słabo się robi. CHciałbym iść do kina na Wilkołaka, ktoś oglądał?

Anonimowy
    Gość

Jeszcze nie oglądałem Wilkołaka jednak opinie są negatywne o tym filmie… szkoda

Miko
    Uczestnik

:( a ktoś słyszał jakieś opinie o Sherlocku Holmesie? Wygląda na fajny film, aale nie chciałbym iść na ślepo :)

Anonimowy
    Gość
    Miko wrote:
    :( a ktoś słyszał jakieś opinie o Sherlocku Holmesie? Wygląda na fajny film, aale nie chciałbym iść na ślepo :)

Holmes’a już oglądałem. Film fajny, ale nie rewelacyjny. Ogólnie postać Sherlocka spoko, Downey Jr. dobrze zagrał jednak fabuła nie przypadła mi do gustu. Zawiodłem się nieco na tym filmie i oceniłbym go na 6+/10

Drunx
    Uczestnik

Lekkie mile i przyejmne kino.

Swider
    Uczestnik

Najciekawsze produkcje to nie są wcale te które są najbardziej wszędzie promowane,reklamowane:P Ba, często nawet niw trafiają do Polskich kin a szkoda;) Mam kilka swoich perełek;)

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    NBAForum wrote:
    Z mojej strony mogę się pochwalić iż widziałem „Bękarty wojny” Q. Tarantino.
    Zdecydowanie najlepsza rola Christopha Waltza jako pułkownika Hansa Landy,
    i zabawna Brada Pitta jako porucznika Aldo Raine.
    Jeden z lepszych filmów jakie widziałem ostatnio, miał swoje przestoje, ale ogólnie zdecydowanie polecam.

hanslanda.jpg

HA:happy2: i pułkownik Landa dostał Oscara, posiada się odpowiedni gust:whistle:

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 100 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.