Jak oglądacie mecze NBA?

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Jak oglądacie mecze NBA?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 143 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    bedek1818
    Uczestnik

Trafiłem kiedyś na forum gdzie w tamtym sezonie koleś wrzucał wiekszość meczy RS i wsyztskuie playoff. Najlepsza opcja sciagasz ogladasz kiedy chcesz i gdzie usuwasz, jednak nie wiem czy w tym sezonie tez tak bedzie, orientujecie sie gdzie mozna ewentualnie tez je znalesc?? Czy słyszeliscie o takim miejscu??

jender
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Ja się orientuję- można

To podziel się sekretem jak to zrobić ;)

jender
    Uczestnik

Dzięki wielkie :D

Anonimowy
    Gość

panowie mam polsat cyfrowy z pakietem SPORT ale nie mam tych canali plus ? ogladne gdzieś pierwszy mecz 25.XII ? jakas aljazzera moze ktos wie ? albo czy w późniejszym czasie gdzieś to będzie ? na orange sport myslalem ze cos będzie ale jednak nie ma NBA

Skejcik
    Uczestnik

nie wiem czy Cię usatysfakcjonuje, ale League Pass jest za darmo od 25.12 do 09.01.2012. Więc mecze można oglądać póki co w bdb jakości. Ponoć jest parę opcji jeśli chodzi o TV Al Jazeera i jeden z nich puszcze NBA.

ReVille
    Uczestnik
    Raf85 wrote:
    nie wiem czy Cię usatysfakcjonuje, ale League Pass jest za darmo od 25.12 do 09.01.2012. Więc mecze można oglądać póki co w bdb jakości. Ponoć jest parę opcji jeśli chodzi o TV Al Jazeera i jeden z nich puszcze NBA.

A nie wiesz dokładnie który to kanła Al Jazeera ? bo jest ich kilka

Skejcik
    Uczestnik

al jazeera 8 jak sie nie myle

Daniels
    Uczestnik

League Pass za free :) i właśnie przestało działać…

kubakw
    Uczestnik

Wygląda jakby im serwery popadały z obciążenia. Żadna strona się nie ładuję od LP i NBA TV, ale chyba już nad tym pracują, bo przed chwilą widziałem okno logowania, ale znowu się popsuło.

Kingpin
    Uczestnik

Oby na mecz Dallas to odpalili.

Jak nie będzie mi się chciało czekać do meczu LAC to na tym darmowym LP będzie można obejrzeć później, czy tylko na płatnej opcji?

kubakw
    Uczestnik

W ubiegłym sezonie jak był LP za darmo na parę dni to było można oglądać z odtworzenia.

Kingpin
    Uczestnik

Dzięki za info. Jak naprawią to zapewne jutro obejrzę ;)

LP mi nie działa >.<

Celitcs Fan
    Uczestnik

Gdzie polecacie oglądać mecze? Jest coś w dobrej jakości?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 143 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.