Trafiłem kiedyś na forum gdzie w tamtym sezonie koleś wrzucał wiekszość meczy RS i wsyztskuie playoff. Najlepsza opcja sciagasz ogladasz kiedy chcesz i gdzie usuwasz, jednak nie wiem czy w tym sezonie tez tak bedzie, orientujecie sie gdzie mozna ewentualnie tez je znalesc?? Czy słyszeliscie o takim miejscu??
panowie mam polsat cyfrowy z pakietem SPORT ale nie mam tych canali plus ? ogladne gdzieś pierwszy mecz 25.XII ? jakas aljazzera moze ktos wie ? albo czy w późniejszym czasie gdzieś to będzie ? na orange sport myslalem ze cos będzie ale jednak nie ma NBA
nie wiem czy Cię usatysfakcjonuje, ale League Pass jest za darmo od 25.12 do 09.01.2012. Więc mecze można oglądać póki co w bdb jakości. Ponoć jest parę opcji jeśli chodzi o TV Al Jazeera i jeden z nich puszcze NBA.
nie wiem czy Cię usatysfakcjonuje, ale League Pass jest za darmo od 25.12 do 09.01.2012. Więc mecze można oglądać póki co w bdb jakości. Ponoć jest parę opcji jeśli chodzi o TV Al Jazeera i jeden z nich puszcze NBA.
A nie wiesz dokładnie który to kanła Al Jazeera ? bo jest ich kilka
Wygląda jakby im serwery popadały z obciążenia. Żadna strona się nie ładuję od LP i NBA TV, ale chyba już nad tym pracują, bo przed chwilą widziałem okno logowania, ale znowu się popsuło.