Jak oglądacie mecze NBA?

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Jak oglądacie mecze NBA?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 143 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Swider
    Uczestnik

Biorąc pod uwagę,że masz w chuju streamy przez cały sezon i o nic nie musisz się martwić to LP nie jest znów taką drogą zabawką;p

A co do streamów to w sumie rzadko mi przycinają,czy to z atdhe czy to z firstrow,czy z jeszcze innego zródła,a najlepiej chyba ogarniają sprawę streamy z Zonein,nie licząc Veetle ofkors.

iwczyko
    Uczestnik

a są może takie stronki, że można na nich oglądać mecz np. dzień poźniej, kiedyś było coś takiego(jakieś typki udostępniali archiwum z league passa) ?

Rzeczywiście coś takiego kiedyś było, ale jakieś władze to wykryły i SHOT DOWN :) Ale może jest coś innego na podobnej zasadzie, chociaż ja się nie spotkałem z czymś takim ostatnio :)

Anonimowy
    Gość
    Anonimowy
    Gość

Ja nie oglądam NBA ponieważ na tv nie mam kanałów sportowych, na których leciały by te mecze, a na komputerze mi ostatnio ścina strasznie jak coś oglądam w internecie więc lipa. :(

ciek90
    Uczestnik

a zobaczcie na bet365.com tam są transmisje różnych meczy, także video, jest też live score. Żeby oglądać transmisje trzeba mieć niewielki depozyt ale to chyba nie jest jakis wielki problem by sobie coś wpłacić.

Anonimowy
    Gość

to ja już wolę nic nie płacić i oglądać mecze na zwykłych streamach, a jak płacić to tylko za LP

wrona
    Uczestnik

http://www.keepflying.fr/

Mecze z Jordanem do ściągania bardzo duża baza!

Tyrion
    Uczestnik
    jender
    Uczestnik

W zw. z tym, że jutro ruszają mecze preseason jest do Was pytanie. Czy nie orientuje się może ktoś czy będzie je można gdzieś obejrzeć? I jak zamierzacie oglądać w necie mecze w najbliższym sezonie? bo np. MyP2P zbanowali…

kubakw
    Uczestnik

Na pewno coś będzie w necie. Ja zawsze szukam na atdhe.fm

http://atdhenet.tv/index.html masz tutaj przykładowego linka

Tyrion
    Uczestnik
    jender
    Uczestnik

Nie orientuje się ktoś czy można gdzieś obejrzeć mecze z preseason??

Tyrion
    Uczestnik

Ja się orientuję- można

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 143 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.