Jak będziecie oglądać nowy sezon 2012/2013

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Jak będziecie oglądać nowy sezon 2012/2013

Wyświetlanie 8 wpisów – od 31 do 38 (z 38 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Creative
    Uczestnik
    Odrzutowy wrote:
    Zazdroszczę Ci Creative, właśnie ostatnio poluje na mecze NOH jak i Thunder i jak na złość akurat tych ekip prawie w ogóle nie ma do obejrzenia w preseason ani na torrentach ani do pobrania ze stron, a live streamy ze względu na pracę odpadają, zresztą są w badziewnej jakości.

W necie możesz znaleść 1 mecz Hornets w pre-season (Z Orlando)

nixon
    Uczestnik

NBA Preseason – New Orleans Hornets @ Miami Heat (10.26)
    NBA Preseason – Houston Rockets @ New Orleans Hornets (10.24)
    NBA Preseason – New Orleans Hornets @ Dallas Mavericks (10.22)
    NBA Preseason – New Orleans Hornets @ Atlanta Hawks (10.18)

Davka.

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Słuchajcie mam taki problem z kompem, przy oglądaniu meczu off-line z kompa w HD który ma 60 FPS (klatek na sek.) strasznie zwalnia mi płynność, po prostu nie da się oglądać jakby leciał mecz w zwolnionym tempie, dźwięk natomiast jest ok. Natomiast przy 30 FPS w HD wszystko działa w porządku. W czym tkwi problem? Czy mam za słabą kartę graficzną lub mało ramu? Kartę mam 256 MB a ramu 512. Zaznaczę ze próbowałem kilku polecanych na forum odtwarzaczy które niby problem płynności rozwiązują i też to nic nie dało. Mam zainstalowany najnowszy pak kodeków k-lite.

Proszę was o pomoc, jak temu zaradzić aby 60 odtwarzać płynnie

PZDR

Skejcik
    Uczestnik

nie jestem specem, ale chyba chodzi o grafikę

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Ja aż takim specem od tych parametrów komputerowych też nie jestem, na mój gust wydaje mi się że to wina karty graficznej. Ale fajnie by było jakby wypowiedział ktoś kto się zna bo jakby okazało się że mam za mało RAMu to dokupie, natomiast gorzej z kartą bo mam ją zintegrowaną i nie ma szans na wymianę:-(

Skejcik
    Uczestnik

to spróbuj z tymi ramami bo ja też kiedyś tam dokupowałem, a grafiki nie zmieniałem kompa mam od 5 lat, a moja grafa to G-Force 8500 GT.

Patryk2224
    Uczestnik

Jakoś wątpie by to przez Ramy było bo 512 to nie tak źle, a ta zintegrowana karta graficzna to trochę kiepsko lecz problem może też leżeć w procku wiesz co najlpeiej jakbyś w menadzerze urządzeń rozwinoł listy od procka,ramu,karty graficznej i dał mi screen na pw wtedy sie przyjrzę i moze wiecej doradzę :)

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

OK porobie screeny dotyczące procka karty i pamięci i wyśle Ci :-). Thanx Patryk, może coś zaradzisz:-)

Wyświetlanie 8 wpisów – od 31 do 38 (z 38 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.