Jak będziecie oglądać nowy sezon 2012/2013

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Jak będziecie oglądać nowy sezon 2012/2013

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 38 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Witam. Wiele linków, forów i stron po sezonie zostało niestety zablokowanych i każdy pewnie szuka nowych rozwiązań (mam na myśli wszystkich tych, którzy nie wykupują LP). Ciekawy jestem w jaki sposób planujecie oglądać nowy sezon. Jakie macie nowe ciekawe linki do streamów lub do gotowych meczów.
    Czy znacie jakieś fora na których można pobrać następnego dnia jakiś mecz tak jak to było na p2pforum? Czy ktoś zna działające linki do stacji TV transmitujących mecze: ESPN, TNT lub NBA TV?

Pzdr

Skejcik
    Uczestnik

jak sezon się zacznie to linki się pojawią. do rs jeszcze trochę zostało więc dont worry, a po za jakie te strony tak zostały pozamykane ?

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Najbardziej ubolewam nad zamknięciem p2pforum gdzie następnego dnia można było obejrzeć praktycznie każde spotkanie, to było super bo nie musiałem zarywać nocek czekać na live’a i odsypiać w pracy :-). Teraz nie znam takiego forum gdzie można by było w łatwy sposób i w niezłej jakości je oglądać. Chyba że ktoś z was może zna takie fora? Czy live’y oglądacie z konkretnej strony ze streamami czy rożnie gdzie popadnie byle sie odpalił:-)? Czy są jakieś dobre sprawdzone które zawsze działają?

Skejcik
    Uczestnik

Miałem jeden link, ale tam mecze były tylko do ściągnięcia w partach. Ja już nie zarywam tak często nocek jak kiedyś, ale jak ktoś znajdzie link to pewnie się podzieli. Ja tak to ściągam z davki, ale jest temat jak oglądać mecze i tam są podane linki.

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

A jak są udostępniane mecze na davce, następnego dnia? Wszystkie udostępniają czy wybrane? Chętnie wypróbuje ten sposób bo te zarwane nocki to masakra potem w pracy. Jest już założony taki temat ale sporo linków już jest nieaktualnych, dlatego trochę odświeżyłem przed sezonem:-).

champ1on
    Uczestnik
    Quote:
    Sportlemon.TV i Atdhenet.TV – bodajże najpopularniejsze rozwiązania i najmniej zawodne do oglądania NBA na żywo. Wchodzimy na stronę i wybieramy z listy interesujący nas mecz.

Veetle.TV – często pokazywane mecze są naprawdę dobrej jakości. Do oglądania trzeba zainstalować wtyczkę, którą automatycznie pobiera nasza przeglądarka. Czasami jednak zdarza się, że kanał jest blokowany już w trakcie transmisji meczowej i trzeba szukać alternatywnego źródła.

Justin.TV – Podobny sposób działania, jak opcje wyżej tylko zazwyczaj trochę gorszej jakości. Użytkownicy najczęściej puszczają nam obrazy, transmitowane prosto z ich odbiorników telewizyjnych za pośrednictwem kamer internetowych.

Soccer-live.pl – polska strona, na której znajdziecie linki do meczy nie tylko z tematyką NBA. Zazwyczaj są to linki bezpośrednio do programów typu Sopcast i innych P2P oraz stron internetowych.

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Właśnie spróbowałem na davce, jestem wniebowzięty, rzeczywiście zbiór jest niesamowity i bardzo dobra jakość, ciekawe jednak z jakim opóźnieniem pojawiają się linki to spotkań w trakcie RS?

Zazwyczaj na drugi dzień około godziny 10.00

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Niestety moja radość ustała kiedy okazało się że prawie wszystkie ściągnięte są w tak wysokiej jakości że lecą praktycznie w zwolnionym tempie jak je odtwarzam w WMP. Zainstalowałem najnowsze kodeki k-lite i nadal w zwolnionym tempie. Załamka:-(. Może można przy pobieraniu wybrać jego jakość na trochę słabszą albo jakiego programu mi brakuje mam niestety 512 ramu przy procku 2.66 win XP

Skejcik
    Uczestnik

Na davce większość meczy jest w HD. Raczej wyboru nie masz skoro sam byłeś i widziałeś. Jednak dziwnie, że mecze ściągnięte słabo Ci chodzą bo to nie oglądanie on-line. Może po prostu zmień program do odtwarzania jak np. All-Player.

champ1on
    Uczestnik

No to nie zły musisz mieć ten komputer skoro hd Ci nie idzie, w dodatku offline.

j/w zmiana odtwarzacza

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Zmieniłem i próbowałem wielu odtwarzaczy i dodatkowe kodeki, nic to nie dało, wyczytałem na forum dawki jakie parametry musi mieć komp żeby płynnie to działało i okazuje się że mój pozostawia wiele do życzenia:-(. Pozostaje mi konwertować je przez 3 godz do formatu o mniejszej rozdzielczości. A może znacie inną stronę tego typu z torrentami na bieżąco tylko w gorszej jakości?

Skejcik
    Uczestnik

większość meczów jest HD, ale był podawany link do ruskiej strony gdzie meczą są online tylko właśnie w gorszej jakości. PS nie wiem czy strona nadal funkcjonuje, sprawdź sobie w temacie o oglądaniu meczów.

Na pewno stronki pojawią się jak grzyby po deszczu. W tym czasie nie ma co ich szukać bo po co ktoś by miał teraz takową stronę zakładać

Tyrion
    Uczestnik

Na pewno na tej stronce pojawi się temat z meczami NBA, jak tylko ruszy sezon:
    http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15
    A na żywca najlepsza i najbardziej sprawdzona jak dla mnie stronka to :
    http://www.thefirstrow.eu/sport/basketball.html
    Ogólnie tak jak Mucha pisał- sezon ruszy,będzie tego więcej, także się nie martw- coś się zawsze znajdzie :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 38 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.