Iverson i Hamilton o Currym

Strona główna Fora NBA Aktualności Iverson i Hamilton o Currym

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Odnosząc się do słów Allena Iversona, Michael Curry(były trener Pistons) powiedział mu, że koledzy z zespołu odwrócą się od niego, kiedy odmówi wchodzenia z ławki rezerwowych.
    Po trzech meczach w roli rezerwowego, Iverson poczuł się tak znieważony, iż zadecydował o usunięciu swojej osoby ze składu Pistons.
    W wywiadzie którego w tym miesiącu udzielił Richard Hamilton, poparł on pogląd AI:
    „M.C okłamywał nas milion razy. Pewnego razu posadził nas (Hamiltona i Iversona) na ławce, i powiedział: Będziecie mieli specjalne traktowanie przez cały sezon, tylko nie idźcie z tym do mediów. Mówcie że zrobicie wszystko dla zespołu, i takie tam…
    Stało się to tydzień przed umieszczeniem mnie na ławce. Kłamał, Więc wiem co czuł Allen.” zakończył Hamilton.
    W Detroit po przyjściu AI zrobił się niezły kwas, ciekawe czyja to wina, pewnie i tak się nigdy nie dowiemy:cool:

71789937.jpg w350.png
    curryiverson.jpg w576.png
    aihamilton.jpg w532.png

Creative
    Uczestnik

Troszke to wyglądaja jak szukanie kozła ofiarnego…. Pistons mieli lekko mówiąc nie udany zeszły sezon – szczególnie Play Offs i teraz szukają jakiś tłumaczeń… jestem zdania, że jak ktoś nie gra dobrze to powinien wchodzić z ławki – Star Bonus dotyczy najlepszych, grających dobrze cały czas…

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.