Hedo przemęczony

Strona główna Fora NBA Aktualności Hedo przemęczony

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Toronto Sun podaje, iż ostatni występ Hedo Turkoglu na mistrzostwach Europy w Polsce, był mniej niż imponujący. Turek, od którego oczekuje się wprowadzenia Raptors do play-offs dotrze na obóz treningowy w Ottawie, w następnym tygodniu.
    Jedno jest pewne, nie zagra wielu minut w meczach przedsezonowych. Z uwagi na to wzrosły spekulacje czy nie jest aby kontuzjowany, czy tylko przemęczony…
    Rzeczywiście marnie się prezentował na Eurobaskecie, miałem okazję go widzieć na żywo i nie zrobił na mnie, ani moim kuzynie wrażenia, a na pewno nie wrażenia za 53 miliony dolarów.
    hedou.jpg

hahah bo on jest słaby ;D

Swider
    Uczestnik

Hahaha jaki ambitny post Muchy :D A co do tematu to powinien on brzmieć „Hedo przeceniony”? Wiadomo miał dobry sezon w Orlando (ten przed podpisanie kontraktu z Raptors) i dostał duuży kontrakt,jak sie pózniej okazało to aż nieadekwatny to swoich umiejętności. Potrafił fajnie funkcjonować w systemie z Howardem gdzie fajnie umiał dograć piłkę pod kosz,czy jak Dwight skupiał pod koszem większą ilość obrońców wówczas potrafił oddać rzut bo to akurat czasami potrafi;) Przechodząc do Raptors tak jak mówiłem,dostał duży kontrakt i była mała nadzieja,że jak funkcjonował z Howardem te czemu by nie mógł z Boshem? No głównie dlatego,że Chris jednak chętniej niż Dwight gra dalej od kosza,raczej w low poście nie jest tak mocny jak Dwight a główną jego zaletą jest jednak gra przodem do kosza. No i Hedo zawiódł i wylądał niestety w Suns,gdzie oprócz jednego chyba meczu,który nam wygrał był cienki jak sik komara i na szczęście historia zatoczyła koło i trafił znów do Magic z tym,że jednak tym razem już tak dobrze w ich barwach się nie prezentuje i oprócz sporadycznie dobrych zagrań jest po prostu zawodnikiem średnim chociaż fakt faktem,że Magic jako całość obniżyli loty od jakiegoś czasu.

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.