Gry na PC

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 97 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ADZIO
    Uczestnik

Diablo 3 !!! :D

kingg
    Uczestnik

Na Konsoli się świetnie gra, na PC to nie to samo :)

matnba
    Uczestnik

Ja ostatnio wróciłem to total war : rome :)

pjeter
    Uczestnik

Tzar ma słabą grafikę ,ale to klasyk. Świetne są gry z serii civilization. Czasami siadam przed komputerem, piję zwierzyńca pils i gram bez przerwy 5-6 godzin.

A graliście w Book of Ra. Ta i inne gry dostępna w kasynie online.

majkel
    Uczestnik

Ja gram i polecam WOT – World of Tanks. Gram w to juz przeszlo 3 lata, 18k bitew rozegranych, z 8 „X” tierow mam, w klanie jestem od dawna – fajnie sie gra wieczorami:>

mazowieckikrzys
    Uczestnik

Ja grywam w Heros of the Storm oraz NBA2K17 ;)

marekbogdan
    Uczestnik

Od czasu do czasu Wiedźmin 3 i Diablo III, po za tym nie gram w nic więcej…

duzamumia
    Uczestnik

Ja osobiście chętniej grywam w te przeglądarkowe:) Dla przykładu mogę podać OGame, Desert Operation, Shakes & Fidget, Tauriworld. Pozdrawiam.

migaskrzys
    Uczestnik

Ja ostatnio odkopałem starą grę Star Wars: KOTOR, bardzo fajny cRPG który polecam dla fanów tego typu gier i fanów Star Wars ;)

jacekwilkowiak
    Uczestnik

Ostatnio mam bardzo mało czasu na gry, zazwyczaj grywam w weekendy, a ostatnio wciągnąłem się w For Honor ;)

leszyk8
    Uczestnik

Ja tylko do mnie dotrze mam zamiar pograć w nowego Mass Effect: Andromeda, zamówiłem jakiś czas temu preorder, dzisiaj premiera ! ;)

karoldepta
    Uczestnik
    leszyk8 wrote:
    Ja tylko do mnie dotrze mam zamiar pograć w nowego Mass Effect: Andromeda, zamówiłem jakiś czas temu preorder, dzisiaj premiera ! ;)

Również chętnie zagrał bym w tą grę :D Jak wrażenia, grał ktoś z was ?

Kubson33
    Uczestnik

Osobiście wolę bardziej gry pokroju Mafii mają bardzo fajny klimat w sobie, właśnie jestem na etapie przechodzenia jej.

ilczukpawel
    Uczestnik

Mafia III to bardzo fajne gra, lubię również GTA V oraz chętnie grywam w różne gry strategiczne ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 97 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.