Gry na PC

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 97 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Patryk2224
    Uczestnik
    Wasky wrote:
    Ale wiedźmin jak dla mnie posiada kilka denerwujących wad np. wybieranie celu ataku, wybieranie akcji tzn. „zeskocz” „wspinaj się” itd. Ja również jestem w 2 kacie ;) Patryk komu pomogłeś przy pierwszym poważnym wyborze.? Iorwethowi czy Rochowi.?;>

Z Rochem poszedłem :)

Co do błędów to są minimalne no i przez nie mogę dać tej grze 9/10 :D

Co do kompa no to ja mam procesor 4 rdzeniowy 2.93 GhZ Inter core I3,3gb Ram,karta graficzna GeForce Gt240(chyba) i nie mam problemów z żadną grą na rynku :) Ale faktycznie występują przycięcia w wiedzminie np przy drzwiach i wejściach do karczmy ;/

Ja bym bardziej polecił PS3 niż Xbox ponioeważ jest więcej gier lepszy joystick i jakoś tak lepszy Ps mi się wydaje ogólnie,ale i tak nie przebije nic PC :)

Wasky
    Uczestnik

to jak będziesz chciał grać w „oryginały” to i tak lepiej żebyś nie grał przez neta bo można bana dostać ;) a pytanie do wszystkich
    Wie może ktoś z Was drodzy Panowie co takiego nowego wprowadza nowy kontroler w Wii U.?

wiem Wasky , ale dzięki :D
    I tak nie lubię grać przez neta , także luzik :D

Patryk2224
    Uczestnik

Właśnie ukończyłem Wiedźmina 2 naprawdę świetna gra i koniec przekonuje mnie że będzie następna część i bardzo dobrze aż żal skończyć tak świetną grę ;) teraz pojawił się problem w co by tu zacząć grać :/

Wasky
    Uczestnik

W Mass Effecta !!! :D Zacznij od jedynki potem 2 i nie dawno wyszła trójka ;) nie musisz koniecznie zaczynać od 1, ale jeżeli chcesz dogłębnie poznać całą historię :D ja osobiście polecam tą grę przeszedłem na razie dwie części, muszę sobie jeszcze kupić trzecią ;) pierwsza część to bardziej RPG a w drugiej więcej się strzela ;)

To prawda ja nie byłem przekonany do Mass Effecta, ale jak tylko zagrałem w 1 to od razu bardzo mi się spodobała i czekam z niecierpliwością na 3. Oczywiście też trzeba pamiętać, żeby save zatrzymać, bo się przydadzą.

BRINK! Gra świetna nie jest to typowa strzelanka typu CS ale chodzi tutaj o schronienie dla ludzkości i w większości w misjach bardzo duzo bedziecie musieli wykonywać parkour

Patryk2224
    Uczestnik

Hunteds the Demon Forge świetne Rpg tylko słabo rozsławione, lecz jest to świetna gra z ładną grafiką wciągającą fabułą dobrym systemem walki i wykorzystuje fajne pomysły np. pokazywanie drogi którą mamy iść posiadamy 2 bohaterów bardzo silnego człowieka dobrego w zwarciu i szybką,zwinnną elfke świetną na dystans. Serdecznie polecam tą grę :)

Anonimowy
    Gość

zastanawiam się nad zakupem nba live 2001 na pc?
    dobrze robię?jest to dobra gra(uwielbiam stare rzeczy)?

Patryk2224
    Uczestnik

2003 jest najlepsza bardziej bym ci ją polecił :)

iwczyko
    Uczestnik

na PC tylko Hexball i football manager
    w Portal 2 tez gralem

Anonimowy
    Gość

Dzięki,ale już ją mam.Ogólnie grałem prawie we wszystkie od 99.Tylko w 2001 nie grałem.jest na allegro za 40 zł.Chyba kupię.

Anonimowy
    Gość

Nba 2k i Pro Evolution Soccer.Świetna koszykówka i piłka nożna.Totalny realizm i frajda z gry.Polecam.

Patryk2224
    Uczestnik

Ktoś poleci jakąś ciekawą grę wkońcu ile można grac w NBA 2k12 a skończyłem właśnie Assasins Creed:Revelations i zastała mnie nuda na PC.

Co do gry to dla mnie świetna nie ma za dużo zmian lecz te kilka wprowadzonych są świetne i urozmaiciły mi grę jeśli ktoś chce w to zagrac radze zacząć od 1 części gry i po kolei każdą przejść bo fabuła jest dosyć trudna lecz wciągająca :)

ADZIO
    Uczestnik

Hehehe ja od dluzszego czasu pykam sobie w DrankensangOnlnie :) niesamowicie wciagajaca gra przegladarkowa i kolorowej i ladnej dla oka grafice ;) wciaga z butami na meeeega godziny ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 97 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.