Gry na PC

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 97 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    eMViPi <3
    Uczestnik

Ja gram tylko w gry strategiczne no i czasami FIFE z kumplami. Heh, jako jedyny chyba nie sypię w NBA :D.
    A co do stratedżek to wszystkie inne wymiata Age Of Empires! Kiedyś grałem w Warcrafta, Starcrafta i Twierdzę.
    Jednak szczególnie polecam sprawdzić fanatykom tego gatunku dość starą giereczkę, ale mega wciągającą, czyli „Knights and Merchants TSK i TPR”.
    TSK i TPR to dodatki ;).

Wasky
    Uczestnik

A ja ci polecam Total War’a obojętnie jaką część, ale najlepiej od Rome total war i nowsze ;)
    Na polu bitwy może uczestniczyć aż 10 tysięcy jednostek i nie trzeba mieć dobrego kompa bo nawet mi na starym laptopie wszystko ładnie śmiga :D

Wczoraj dostałem NFS-a Shift 2 Unleashed. Ostatnim godnym polecenia Need For Speedem była część Carbon z przed kilku już lat. Ogólnie moje zdanie jest takie, iż Electronic Arts powinno trzymać się tego, że NFS-y powinny być wyścigami ulicznymi a nie tak jak to ma miejsce ostatnimi czasy, wyścigami torowymi.
    Dziś planuję zacząć Crysisa 2. Ze wstępu już można wnioskować, że gra świetna. Na dodatek gra jest dostępna w pełnej polskiej wersji językowej – napisy i dubbing ;)

Drunx
    Uczestnik

JA wlasnie ciskam w Shoguna 2 i jest swietny

18
    Uczestnik

Crysis 2 to bardzo dobra gra , ale wersja PL jest podobno bardzo nie udana , np. usta postaci się ruszają a już nie ma głosu itp. :D

Patryk2224
    Uczestnik

Brotherhood i Da 2 skończone:)

Brotherhood bardzo fajna gra fajne nowe bronie i rekrutacja asasynów bardzo mi się spodobała no i to że była kontynuacją 2. Wszystkie częśći Assasins już przeszedłem i duma i żal że już skończone :D

Co do Da2 przyzwoita gierka duża wada że nie pokazywała ile % gry już się przeszło i najtrudniejsze w grze było pokonać przywódcę Qunari Arishoka ale magiem da się wszystko w tej grze :D

Dziś rozpocznę grać w Shift 2 a jutro prawdopodobnie Crysis 2 :)

OO Patryk jak obie już skończyłeś to niezły gracz z Cb :) Możesz sprawdzić ile godzin zajął Ci DA2 ? (Pod zapisem pisze czas gry) Ja grałem Wojem i Arishoka 15 minut nawalałem :D

Patryk2224
    Uczestnik

Da2 W 21 godzin przeszedłem :D
    Hmm gracz po prostu gry to moje hobby i tyle, ale i tak wole wyjść na dwór i pograć w kosza lub spotkać się z dziewczyną niż spędzać całe dni przy kompie :)

Grałem własnie w shift 2 i grafika narazie zrobiła na mnie duże wrażenie, ale nie ogarniam sterowania cięzko mi panować nad autem :D

Patryk2224
    Uczestnik

Crysis 2 skończony gra zajeła mi tylko 5 godzin ale oceniam ja bardzo pozytywnie kilka zmian do porównania z pierwszej części na plus przykładowo sprint włącza się bez pierwszego włączania trybu mocy. Myślałem czy Crytek podoła podtrzymaniu dobrej gry i jest dobrze grafika niezbyt dużo zmian i dobrze bo jest świetna no i fabuła jest ciekawa i porywa do grania.

Co do shifta 2 gra spełniła moje oczekiwania jeszcze lepsza grafika zachowania samochodu sa świetne np. gdy za szybko wjechałem w wyskok auto uderzyło w ziemie i porwało mnie na bande, w te grę grać tylko na kierownicy ewentualnie joystick :)

Na tą chwile nie widze by miały wyjść jakieś ciekawsze gry :( pozostaje czekać na Pes 2012 Nba2k12 Fifa 12 i Assasins Creed 3 (jeśli wyjdzie a powinno)

Plotki pewien koleś który podkłada głos w grach (nie pamiętam imienia ani nazwiska) dodał posta na twitter że będzie dawał głos do Gta 5 a więc pojawiają się odrazu plotki że jednak ta gra powstaje Rockstar Games ani nie zaprzecza ani nie potwierdza. :)

Patryk2224 wrote:
    Plotki pewien koleś który podkłada głos w grach (nie pamiętam imienia ani nazwiska) dodał posta na twitter że będzie dawał głos do Gta 5 a więc pojawiają się odrazu plotki że jednak ta gra powstaje Rockstar Games ani nie zaprzecza ani nie potwierdza. :)

Rockstar zarejestrował domeny o dziwnie brzmiącej nazwie, które wyśmiewają niektóre wielkie koncerny. Jak dobrze pamiętam takie zabiegi były, także stosowane przy poprzednich częściach GTA, więc można się spodziewać, ze R szykuje kolejną część tej gry.

CS 1.6 najlepsza gra :P

iwczyko
    Uczestnik

w Portala 2 graliście?
    jak nie to serdecznie polecam

ciek90
    Uczestnik

a ostatnio dostałem overlorda II. Nawet wciągające

Portal fajny , trochę trzeba znać niektóre prawa fizyki :D ( chociażby pędu) , ale gierka ogólnie bardzo pozytywna :D
    Teraz zacząłem grać w Homefront, jak narazie powala mnie grafika:D
    Crysis 2 zacząłem i narazie nie jestem zachwycony, aczkolwiek nie jestem też rozczarowany ;D
    Niedawno rekreacyjnie grałem w Sniper:Ghost Warrior , Mass Effect 2 :D
    Sniper ma całkiem ciekawy motyw gry poza tym świetnie przedstawiony jest moment headshota czy strzału w szyję :D Super jest też to , żę trzeba brać pod uwagę w jakim kierunku i jaką siłą daje waitr :D
    Mass Effect 2 , bardzo się wciągnąłem :D Fabuła jak dla mnie ekstraklasa , całkiem lubię takie motywy.
    Co do najbliższych gier w które chcę zagrać no to bęzie na pewno : Wiedźmin 2 , Assassin Brotherhood ( możęcie nie wierzyć , ale nie chciało mi się tego nawet odpalić mimo , że lubię te serię:D)
    Aha , ale mam do was pytanie mianowicie odpalam sobie Dragon Age II i wiecie wszystko ładnie pięknie , ale nie mogę odpalić gry bo się wyświetla komunikat mówiący o Physx ;/
    I mnie zastanawia czy chodzi tej grze o to , żę mam za słabą kartę graficzną , czy muszę ją zaktualizować:D
    Mógłby mi ktoś w tym pomóc. Aha model karty no to NVidia GeForce 9500 GT .
    Proszę o pomoc :D

Patryk2224
    Uczestnik

Xarro zaaktualizuj sterowniki z strony NVidi :)

Jak to nie to to może sterownik directx :D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 97 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.