Globetrotters w Polsce

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Globetrotters w Polsce

Wyświetlanie 5 wpisów – od 31 do 35 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Oszczędź sobie pisania.
    To usuwaj te posty od razu a Ty wszystko musisz komentować. Jak tak uważasz to post daj do kosza i wszystko

rybak90 wrote:
    Oszczędź sobie pisania.
    To usuwaj te posty od razu a Ty wszystko musisz komentować. Jak tak uważasz to post daj do kosza i wszystko

Jak bym nie komentował to pózniej w innych tematach byś znowu robił to samo !!! i też dlatego tych postów nie usunę żeby inni userzy też nie powtarzali tego co ty

Dobra chce zamówić bilety na Eventim ale…
    Przy zamawianiu:
    krok 1: Adres doręczenia – GOTOWE
    krok 2: Płatność–>Metody płatności: jest tylko VISA i MASTERCARD a ja nie mam żadnej karty takiej. Chce po prostu zapłacić przy odbiorze kurierowi lub zwykły przelew internetowy a tam jak zaznacze karte to mnie prosi o podanie numeru karty a ja takiej nie mam… Jak przez to przebrnąć ?
    krok 3: Dostawa:
    # Odbiór przed imprezą 5,00 PLN
    # print@home/Bilet elektroniczny 0,00 PLN ( z tym biletem elektronicznym to chodzi o to że jest bilet do wydrukowania ??)

Jestem po występie Harlemu w Łodzi i było zajebiście. Nie będę podawał szczegółów, a by nie zepsuć innym odwiedzającym forum zabawy, ale warto było wydać 100zł i iść ich zobaczyć. Show trwa 2h i nie jest to czas stracony. W Łodzi było ok. 6tyś. ludzi co na środek tygodnia nie jest złym wynikiem. To cóż w Łodzi czekamy już tylko na NBA :D

Tyrion
    Uczestnik

Na innym Forum widziałem relację o zgoła odmiennej treści-że niby organizacja średnia, pustki na hali(podobno około 2k- niezła rozbieżność swoją drogą), ochroniarze średnio rozgarnięci, akcje strasznie reżyserowane etc- i tylko sam poziom Globich był podobno faktycznie ok ;) Ciekawy jest fakt, że dwie osoby były na tym samym wydarzeniu i zupełnie inaczej odbierają to co zobaczyły…Ciężko mi to rozsądzić, bo sam nie byłem

Wyświetlanie 5 wpisów – od 31 do 35 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.