Globetrotters w Polsce

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Globetrotters w Polsce

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

problem jest taki,że ja z paroma kumplam, tym ludziom.którzy zapłacili za to bilet, bym był w stanie zapewnić podobną rozrywkę, i nawet więcej śmiechu :)… i to za darmo… oczywiście rozumiem, że Shaggy, rybaczek, czy inni młodzi użytkownicy, się tym jarają,ale to błędy młodości są :) całkiem zrozumiałe

Jarać to się tak tym nie jaram, a idę na to z ciekawości, bo po kilku latach posuchy w końcu coś się z tą koszykówką dzieje i dobrze, że takie zespoły przyjeżdżają do nas. Oby kiedyś za kilka lat Europa Środkowa stała się dla NBA ważnym regionem i zorganizowała mecz pokazowy. Mam nadzieję, że kiedyś będę musiał wybierać nad występem Harlemu, a meczem pokazowym NBA to mój wybór i użytkowników tego forum będzie raczej taki sam. Co do zdania Tyriona i Skejcika o Harlemie to zdanie to szanuję. Jakby wszyscy się ze sobą zgadzali i myśleli tak samo to takie fora nie miały by sensu. I spokojnie kolegami z osiedla nie zamierzam was straszyć :D

Dołączę się do dyskusji i myślę że trochę z tym młodym wiekiem to jest naciągane Tyrion , Harlem jest jak cyrk i starzy i młodzi znajdą tam coś dla siebie z czego można się pośmiać , to przede wszystkim rozrywka i dobra zabawa w koszykarskim smaczku więc nie myślę że to jest jakiś błąd młodości wręcz przeciwnie interesujemy się basketem więc why not wystawić nos za drzwi i się przejść za parę złoty na „wielkich” Globbe ;] Wolałbym pójść tam niż kisić się w domu lub pójść gdzieś gdzie chodzę codziennie , rzadko się zdarza taka impreza więc fajnie było by ją obejrzeć z trybun , takie moje zdanie ;)
    A i nie wątpię w twój koszykarski Skill ale ciekawe czy dałbyś radę robić 360 , between the legs , elbon inside i różne inne paki które prezentują ci panowie … :)

Tyrion
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Wolałbym pójść tam niż kisić się w domu lub pójść gdzieś gdzie chodzę codziennie , rzadko się zdarza taka impreza więc fajnie było by ją obejrzeć z trybun , takie moje zdanie ;)
    A i nie wątpię w twój koszykarski Skill ale ciekawe czy dałbyś radę robić 360 , between the legs , elbon inside i różne inne paki które prezentują ci panowie … :)

no może „trochę” przesadziłem, ale zobaczcie na godzinę o której to było pisane, a dodatkowo na mega historycznej bani ;) to taka ironiczna uwaga a propo osiedla rybaka miała być w założeniu, ale chyba średnio wyszło..
    A co do samego nastawienia, to ja takie 80-100 złotych wolałbym wydać na dobry koncert, tudzież na jakiś wyjazd w góry..
    BTW- bardzo dobry post Shaggyego- na trzeźwo popieram w pełni.

GreenBlood
    Uczestnik

Oj tam chrzanicie głupoty, ja tez wole wydać parę groszy i pójść zobaczyć coś śmiesznego powiązanego z moja pasją niż siedzieć na chacie i zamulać. Uważam że te wszystkie „oldboye” z tego forum mówią tylko że ich to nie jara, że wyrośli itp. Myślę że to jakaś ściema, w każdym z nas kryje się dziecko które chcę zobaczyć coś śmiesznego itp. Idzcie na to bo moze juz nigdy chlopaki u nas nie zawitają…. peace !

Biletów na Poznań jeszcze cała masa ale jak to jest z kupnem ?
    jest tak ze przez neta jest tylko rezerwacja. i potem przed hala przed meczem jest kolejka do odbioru biletu i tam przy odbiorze w kasie placisz za bilecik ?

wrona
    Uczestnik

Kupujesz w necie i przysyłają Ci do domu kurierem, chociaż teraz mało czasu już to moż odbiór osobisty, mi tam do domu przysłali :P bo zamawiałem już dawno

Lub możesz kupić w każdym punkcie Empiku. Ja tak zrobiłem już dawno. Wrona, a w jakim mieście idziesz na Harlem?

Czyli są dwie opcje ? jedna że odbior osobisty przy kasie i tam płacisz ? (ale wtedy na jakiej podstawie zamaawiasz bilet przez neta ? skad w kasie beda wiedziec ze to akurat ja zamawiałem przez neta ten dany bilet ?
    a druga jest taka ze zamawiam i kurierem do chaty przyjdzie ? ale za kuriera cos sie dopłaca oprócz ceny bileta ?

Empik odpada bo nie mam w miescie;/

No pewnie, że się za kuriera dopłaca, a z odbiorem osobistym jest tak, że pewnie każdy będzie miał swój kod zamówienia i podchodzisz do kasy mówisz kod i bilet dostajesz. Jak nie na kod to na nazwisko.

tylko kurde jak przed kasą bedzie trzy kilometrowa kolejka do odbioru biletu to pozdro.

wrona
    Uczestnik

no chyba 9 zł dopłacasz do ceny biletu… jeny zamów sobie przy tym ze odbierasz tam jedz szybciej odbierz bbilet idz na miasto i tyle

Ja pierd**e , nie mogę tego pojąć pytasz się ludzi jak jeszcze możesz sobie załatwić ten bilet oni ci odpowiadają i podają ci dwa sposoby a ty jeszcze narzekasz że będziesz musiał stać długo w kolejce …To akurat już jest twój problem i raczej nie musisz się żalić tym w poście …

Ja pierd**e tylko narzekasz

teraz usuń te posty.

To nie ja tutaj narzekam tylko TY !!! Ja co najwyżej to pilnuje żeby nie zrobił się tutaj syf a posty typu „tylko kurde jak przed kasą bedzie trzy kilometrowa kolejka do odbioru biletu to pozdro. ” które nic nie wnoszą , na nic nie odpowiadają i wgl nie wiadomo po co zostały napisane właśnie ten syf robią bo gówno kogoś obchodzi to że tobie się nie chce stać w kolejce jak ci nie odpowiada to miałeś jeszcze drugi sposób z kurierem ale oczywiście znowu pojwia się problem z dopłaceniem , więc wybierz sobie opcje z której skorzystasz i oszczędz nam pisania swojej wielkiej decyzji, swoją odpowiedz dostałaś a teraz rób co chcesz …

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.