Gdzie trafi Camby?

Strona główna Fora NBA Aktualności Gdzie trafi Camby?

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Odnosząc się do słów Mike Dunleavy’ego, trenera i GM Clippersów – „każdy chciałby Camby’ego”, w temacie możemy podawać propozycje nowego pracodawcy dla Marcusa.
    Przy ustalaniu wymian, polecam to miejsce.

A więc, moja propozycja jest taka:
    Marcus Camby trafia do Oklahoma City Thunder za Ethana Thomasa i Thabo Sefoloshę.
    Zespół z Oklahomy cierpi na chroniczny brak prezencji w środku, przychodzi Marcus Camby, który zarabia 9.150.000 w ostatnim roku swojego kontraktu.
    W zamian, do Clippers wędruje wygasający kontrakt Ethana Thomasa, w wysokości 7.906.088, oraz młody i atletyczny obrońca w osobie Thabo Sefoloshy, z 5 latami pozostałym w kontrakcie, który startuje w tym roku na poziomie 2.759.628 dolarów.
    Wiadomo czym byłby Camby dla Thunder, a Thabo uważam mógłby startować na SF w Clippers, zmieniając bezbarwnego Thorntona, przynosząc niezbędny defense.
    Jest to moja pierwsza myśl, i wcale nie znaczy że będzie to najlepsza propozycja…
    +9 wygranych dla Thuner:D
    Czekam na Wasze!

Creative
    Uczestnik

No więc jedziemy :)

Marcus Camby za Jamesa Poseya i Hiltona Armstronga
    Sianko się zgadza, nawet Hollinger jest za „Analysis: +8 wins dla Hornets” :D

sami zobaczcie jak to fajnie wygląda :P

Pozbywamy się Poseya, który już i tak nic nie gra oraz Armstronga, na którego nie mam już cierpliwości… Camby dałby nam dobre minuty z ławki na pozycji 4/5 i spadający kontrakt po tym sezonie… szkoda, że Bower jest za głupi żeby coś takiego wymyślić ;)

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Mogła być fajna zabawa, a tu widzę zero inwencji.:-/

Anonimowy
    Gość

– Camby do Magic za Gortata i Pietrusa
    – Camby do Rockets za Cooka, Hayesa oraz trade exeption na wyrównanie kasy
    – Camby i Ricky Davis do Jazz za Boozera ;]

takie moje transfery wymyślone na poczekaniu :P

Clippers4life
    Uczestnik

Nareszcie Clippers! :D
    Ja obstawiam taaaak …

– Camby , Baron za Mo Williamsa
    – Camby za Gortiego i Andersona
    To narazie wszystko. ;D

Anonimowy
    Gość
    Clippers4life wrote:
    Nareszcie Clippers! :D
    Ja obstawiam taaaak …

– Camby , Baron za Mo Williamsa
    – Camby za Gortiego i Iglauskasa
    To narazie wszystko. :D

Do pierwszego trejdu – jak miałby on wypalić?? skoro Baron zarobi 12,1mln i Camby 9mln, a Mo Will zarabia 8,6mln :]

Camby rozumiem się poddaje klonowaniu i przechodzi od razu do Magic za Gortata i do Cavs za Big Z :D spox

Clippers4life
    Uczestnik

Camby rozumiem się poddaje klonowaniu i przechodzi od razu do Magic za Gortata i do Cavs za Big Z spox”

No własnie zmieniłem. :D
    Bo coś mi nie pasowało. :D
    Nie patrzałem na siano tylko za kontrakty tylko takich co sie mogą przydać do składu brałem. :D

Anonimowy
    Gość

wejdź na espn i pobaw się na trade machine, mozna sobie robic trejdy do woli. max 4 teamy

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.