Galeria i Wyniki

Wyświetlanie 11 wpisów – od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Wg mnie Admin powinien założyć temat w dziale Aktualności obok Preseason i NBA Quiz jeśli chodzi o Typer Meczy. Mam nadzieje, że Mucha8 i #23 też się przyłączy oraz Admini forum :)

adres juz wysłany:)

już wysłałem maila ;p też mi się zdaję że powinno być to na forum ;)

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Mój adresik już już też poszedł i mam nadzieje ze pomysł wypali bo bardzo dobry jest

Creative
    Uczestnik
    Evil Jin wrote:
    Mój adresik już już też poszedł i mam nadzieje ze pomysł wypali bo bardzo dobry jest

Czy wypali to zależy od ilości osób, które wyślą do Mnie swoje adresy e-mail. Do dzisiaj adresy wysłali Mi: Ociep, Skejcik, #23 i Evil Jin.
    Potrzebujemy jeszcze 4-6 osób żeby zabawa była ciekawsza…
    Jak będe miał określoną liczbę adresów to stworze nowy temat „Liga Typerów” (NBAForum już o wszystkim wie :))

Cierpliwości Panowie i co ważniejsze wytrwałości :D

czyżby mój mail nie dotarł???

Creative
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    czyżby mój mail nie dotarł???

Do dzisiaj nie dostałem twojego adresu… poślij Mi na pw jeszcze raz to zaraz cię dopisze w swoich adresach na poczcie.
    Pozdrawiam.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Kiedy zacznie sie typowanie meczy bo już sie nie moge doczekac

Anonimowy
    Gość

Evil Jin, pierwsze mecze są 27 października więc pewnie w poniedziałek bądź wtorek powinno się wszystko zacząć.

Creative
    Uczestnik

Jutro powstanie temat „Liga Typerów” :)
    Mam już zrobione pierwsze 6 tygodni.
    Arkusze na 1 tydzień wyśle jutro wieczorkiem lub w Poniedziałek… ciągle czekam na kolejne adresy e-mail, chociaż nawet w 6 będziemy się bawić :)
    Pozdro.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Nie liczy się ilośc a jakośc więc nawet w sześciu czy siedmiu można się dobrze bawic

Wyświetlanie 11 wpisów – od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.