Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › Finał NCAA
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
Bulls Fan Since 2009.
-
AutorWpisy
-
2011-04-03 o 09:07 #660
Bulls Fan Since 2009
UczestnikCzeka nas w poniedziałek swego rodzaju święto w Stanach , mianowicie finał National Collegiate Athletic Association ( krócej NCAA)

Jak uważacie kto wygra ?? Butler czy Connecticut??
Moim zdaniem większe szanse na zwycięstwo ma Connecticut
Mają tego przebojowego Kembę Walkera , który naprawdę potrafi przejąć mecz
Ma też do pomocy Jeremy’ego Lamba , który naprawdę dużo daje drużynie
Jednakże nie wykluczam tutaj Butler

Ten ich biały podkoszowy Howard nie wygląda na jakiegoś killera , ale wraz z ich rozgrywającym Shelvinem Mackiem tworzą zabójczy duet
Swoją drogą Shelvin Mack może się postawić Kembie Walkerowi z Huskies..
Także może być ciekawie..Podsumowując , uważam , że będzie to jeden z najbardziej wyrównanych finałów NCAA ostatnich lat

Ja stawiam na Connecticut Huskies .A Wy ??
2011-04-03 o 11:50 #11760OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikJa wypowiem się krótko z racji, że to moje pierwsze w całości obejrzane March Mandess. Stawiam na Butler Bulldogs dlatego, iż podoba mi się ich lider Howard. Gość ma to coś czego większości brakuje. Średnie tego grajka też są godne (18/
. Connecticut Huskies jakoś do mnie nie przemawia. Nie widzę tam nikogo wartościowego oprócz Kemby Walkera. Tak więc ostatecznie stawiam na Butler po zaciętym meczu. Ale tak jak mówię – to tylko moja amatorska opinia
2011-04-03 o 12:02 #11762Swider
UczestnikJa tam nie ogarniam do końca ale czy liderem Butler nie jest Mack?;p Co do Kemby to Iverson napisał ostatnio na swoim twitterze,że gdy patrzy na Walkera to przypomina mu się jego gra z czasów Hoyas,nie oglądałem żadnego meczu Conneccticut ale czy faktycznie Kemba ma coś z AI?
2011-04-03 o 12:08 #11763OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikŚwider wrote:Ja tam nie ogarniam do końca ale czy liderem Butler nie jest Mack?;p Co do Kemby to Iverson napisał ostatnio na swoim twitterze,że gdy patrzy na Walkera to przypomina mu się jego gra z czasów Hoyas,nie oglądałem żadnego meczu Conneccticut ale czy faktycznie Kemba ma coś z AI?Świder, co do Walkera: Jego pseudonim brzmi „Eazy Pass” więc to też do czegoś zobowiązuje. A niżej filmik z 10 marca z meczu przeciw Pittsburghowi przy stanie remisowym (74-74) na 1.5 sekundy przed końcem spotkania, oddał rzut decydujący o zwycięstwie UConn (76-74).
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=yyF6amZw82M[/my-youtube]
Lepszego Ankle-Breakera już dawno nie widziałem
2011-04-03 o 12:19 #11764Bulls Fan Since 2009
UczestnikMa coś z pewnością , wie kiedy ugryźć

A liderem Butler owszem jest Mack przy czym bez Howarda to nie byłoby ich w Sweet 16 pewnie nawet
Nom ta akcja piękna była
A tak swoją drogą , ja tam patrzę w tym sezonie z przymrużeniem oka , gdyż moja ulubiona to Florida Gators
No i oni właśnie odpadli z Butler w Elite Eight po dogrywce ;/ -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.