Fantasy v3

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy v3

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kuba8720
    Uczestnik

Założyłem nową ligę.Na troszkę innych zasadach.M.in. tylko 8 zawodników w rosterze,jedna ogólna kategoria zbiórek,podział na dywizje,potencjalnie większa liczba uczestników i 8 zespołów w po.Wychodzę z zapytaniem drodzy rodacy czy byliby jacyś chętni do wzięcia udziału w takiej lidze?Zabawa gwarantowana,duża ilość propozycji wymian od zawodnika którego tożsamości nie mogę zdradzić ;) i możliwość trzeciego w tym sezonie skopania tyłka Tyriona,o ile będzie chciał grać.:D

Skoro na nowych zasadach to ja sie skusze, bo ta jedna kategoria zbiorek to moze byc calkiem ciekawa rzecz ;]

Tyrion
    Uczestnik

Ja odpuszczam- nie mam do tego łba i czasu też w chuj mało teraz na draft:/- te dwie ligi mi zupełnie wystarczą,chociaż ta nowa formuła kusząca nie powiem..

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Ja odpuszczam- nie mam do tego łba i czasu też w chuj mało teraz na draft:/- te dwie ligi mi zupełnie wystarczą,chociaż ta nowa formuła kusząca nie powiem..

Draft wstepnie ustalilem z tego co pamietam na poniedzialek 26.12 na 20:00 wiec moze wtedy znajdziesz czas?:) Nawalisz sie przez swieta i bedziesz lepiej wybieral a jak nie to moge ci podpowiadac:D

Drunx
    Uczestnik

moze ja i jak rozumiem beda sie liczyc tylko zbiorki?

kuba8720
    Uczestnik
    Drunx wrote:
    moze ja i jak rozumiem beda sie liczyc tylko zbiorki?

pts,fg%,ft%,blk,stl,rbs,ast,to i 3

Tyrion
    Uczestnik
    kuba8720 wrote:
    Tyrion wrote:

Draft wstepnie ustalilem z tego co pamietam na poniedzialek 26.12 na 20:00 wiec moze wtedy znajdziesz czas?:) Nawalisz sie przez swieta i bedziesz lepiej wybieral a jak nie to moge ci podpowiadac:D

No jak ma to się skońzyćtakimi stilami jak wpierwszej lidze,albo starym Duncanem i spasionym davisem w drugiej to ja już wolę wybieracchujowo ale po swojemu ;)
    A w święta to faktycznie nawet okej, by myślałem,że draft w ten weekend, a wtedy mnie nie ma
    Możesz posłać dane jak coś- zawsze to kolejna okazja na porpozycje typu Davis i Duncan za josha Smitha

kuba8720
    Uczestnik

Chetnych brak wiec liga odwolana

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.