Fantasy sezon 2012/13

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy sezon 2012/13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 105 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Pasuje jak ulał :)

ADZIO
    Uczestnik

Ja wohl herr kapitan , pasuje :)

sovren
    Uczestnik

Pasuje

Swider
    Uczestnik

I mi też ;)

Skejcik
    Uczestnik

Pasuje.

Czyli ta sobota wieczór??? Wiem że w sobotę mam meczyk więc byłbym za tą 22…

Tyrion
    Uczestnik

No to ustawiam sobota 22

Patryk2224
    Uczestnik

Okej odpowiada :)

ADZIO
    Uczestnik

to dzisiaj :D

wrona
    Uczestnik

Jak tam oceniacie swój draft? Ja w sumie lekko niezadowolony jestem ze swojej drużyny, ale może jeszcze coś uda mi się pozmieniać.

ADZIO
    Uczestnik

hehe ja to sie nie wypowiem bo w huj zapomnialem o drafcie :P ale jak na team z automatu to poki co nie bede plakac ;)

Źle nie jest, ale mogłoby być lepiej, punkty raczej będę miał zapewnione, gorzej z asystami, zbiórki mam nadzieję dołoży Kuzyn i Davis (od niego czekam też na bloki).

Tyrion
    Uczestnik
    wrona wrote:
    Jak tam oceniacie swój draft? Ja w sumie lekko niezadowolony jestem ze swojej drużyny, ale może jeszcze coś uda mi się pozmieniać.

Ja swój oceniam na coś pomiędzy chujowo, a lekki optymizm ;) W sumie zalążek timu jest, i myślę,ze przez fa/trejdy uda się uczynić go konkurencyjnym, chociaż sporo od zdrowia zależy. Część założeń się udało zrealizowac, częśc poszło się jebać – w sumie standard ;)
    A najbardziej wkurwia mnie to,że autopick załatwił Świdrowi team , który najbardziej mi sie podoba, a wiem,że ten zamuł sam by tak dobrze za chuja nie wybrał :)

sovren
    Uczestnik

Team z automatu. Na razie lekko ruszam patykiem i obserwuję czy żyje. Bez udanego przeszczepu raczej nie mam co liczyć na finał.
    Tak, finał dla mnie to minimum :P

Po trzecim miejscu w lidze Kuby miałem koszmary przez kilka miesięcy.

Tyrion wrote:
    A najbardziej wkurwia mnie to,że autopick załatwił Świdrowi team , który najbardziej mi sie podoba, a wiem,że ten zamuł sam by tak dobrze za chuja nie wybrał :)

I tak zajmie ostatnie miejsce :P

Skejcik
    Uczestnik

pewnie zajmie, ale szkoda tylko, że gracze jak McGee, Bryant, Lawson będą się marnować ;>

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 105 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.