Fantasy sezon 2012/13

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy sezon 2012/13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 105 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Skejcik
    Uczestnik

jestem za nową opcją draftu :)

Tyrion
    Uczestnik

Cieszem się :)

Dziękować Tyrion za odpowiedź ; )) też jestem za tą formułą

Tyrion
    Uczestnik

Trzeba pomału się dogadywać co do terminu draftu- dla mnie na pewno odpada ta niedziela, bo mam innny draft ;)
    Pierwotnie ustawiłem następną niedzielę(tj 07.10) na godzinę 20, ale wiadome, że termin do dogadania. Z doswiadczenia wiem,że niedziela to najlepszy dzień,żeby zebrac sporą liczbe osób w jednym miejscu i czasie ;)

Swider
    Uczestnik

Jeśli chodzi o niedziele to jeśli będę pracował do 18 tj 19 Pl czasu to jak dla mnie draft nie wcześniej niż o 21 ale w sumie nie wiem czy na pewno będę pracował do 18 a nie o 22 także dam znac..

Tyrion
    Uczestnik

No jak coś to ofkors na 21 żaden problem. Jak nie będzie całkowicie pasować to sie pomyśli nad czymś innym..

ADZIO
    Uczestnik

ja dostane grafik na pazdziernik to wam powiem kiedy moge i o jakiej porze

Jeżeli mówimy o tym weekendzie mi odpowiadałby termin piątku (może być nawet ok. 22:30, choć wiem, że raczej jest to dzień nie do przyjecia :)) albo sobota też może być po 22:00. W niedziele wolałbym nie, ale jeżeli nie ma innego wyjścia to ok. jakiejś 21:00 może być

Patryk2224
    Uczestnik

No mi by najbardziej odpowiadała niedziela bo w piątek,sobotę sporadycznie bywam w domu :)

Tyrion
    Uczestnik
    ADZIO wrote:
    ja dostane grafik na pazdziernik to wam powiem kiedy moge i o jakiej porze

Do ligi byś najpierw dołączył a nie :P

Patryk2224 wrote:
    No mi by najbardziej odpowiadała niedziela bo w piątek,sobotę sporadycznie bywam w domu :)

Dokładnie- też mam podobnie ;)

nixon
    Uczestnik

Nie wiem czy Wam się tu nie wcinam w rozmowę ale lepszego tematu nie widzę, jeśli zły temat proszę mnie teleportować ;)
    Gdyby ktoś chciał na boku pociągnąć jeszcze jedną ligę zapraszam: 16-zespołowe roto z aukcyjnym draftem na żywo (21 październik 21:00). Co 2 tygodnie eliminowana jest ostatnia załoga a jej gracze blokowani w składzie. W połowie sezonu gracze z zablokowanych zespołów są uwalniani a pozostali w grze GM biorą udział w 2 drafcie uzupełniającym.
    Wszyscy uczestnicy ligi mają już za sobą przynajmniej kilka sezonów w FB, więc liga jest aktywna. Jest jeszcze trochę miejsca, więc jeśli ktoś ma ochotę serdecznie zapraszam po pasy na priv.

Tyrion
    Uczestnik

A do kiedy można się zgłaszać? Bo ja w sumie bym się nawet pisał, tylko nie wiem jeszcze jaki termin draftu ustalimy tutaj:/…A te udziwnienia mnie się nawet podobają, bo tak jeszcze nie grałem ;) Jak coś się wyklaruje, to będę się najwyżej kontaktował

nixon
    Uczestnik

Myślę, że nie trzeba się specjalnie spieszyć. Dziś w lidze jest 9 załóg + 2-3 w drodze. W razie potrzeby można rozciągnąć ligę na 18 lub nawet 20 zespołów i eliminować nie co 2 ale co tydzień ;>
    Jeszcze raz serdecznie zapraszam.

Emm, miałbym pytanie. Czy ewentualnie ktoś byłby chętny na moje miejsce w lidze forumowej ? :)

kubakw
    Uczestnik

No to ja moge spróbować i wejść za rybaka

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 105 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.