Fantasy Basketball- Yahoo

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy Basketball- Yahoo

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 121 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Drunx
    Uczestnik

mala lipa z moim kontem nie moge wjesc nanie wiec zadnych zmian juz nie dokonam ale nie jestem jeszcze ostatni :P

Tyrion
    Uczestnik

ja tam dokonuję zmian, a i tak ch.. to daje :) cieszyłem się na początku sezonu, że mam mało kontuzji to teraz co chwila w obu ligach- jak nie szwab Nowitzki, to Rusek Kirilenko,a to Makaroniarz Bargnani, a na dokładkę jeszcze Samba Man Nene- international injury Tyrion team association :P

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    ja tam dokonuję zmian, a i tak ch.. to daje :) cieszyłem się na początku sezonu, że mam mało kontuzji to teraz co chwila w obu ligach- jak nie szwab Nowitzki, to Rusek Kirilenko,a to Makaroniarz Bargnani, a na dokładkę jeszcze Samba Man Nene- international injury Tyrion team association :P

Jako dobry kolega moge Ci troszke pomoc przemeblowac sklad.:D Gordonem jestem zainteresowany

Tyrion
    Uczestnik

A wiesz co- jak dalej aktualny temat za Jrue Holidaya w tej pierwszej lidze, to myślę, że jestem za, nawet bez J-Richa już… :)
    Albo może tak- Granger- Holiday za Gordon-Stephen Curry?

kuba8720
    Uczestnik

Czas troche odswiezyc watek,bo zaczynaja sie play offy.
    Pary cwiercfinalowe:
    Polonia Piła-Freakin’ Boyz

Polonia:
    PG Jonny Flynn
    SG Leandro Barbosa
    G Steve Nash
    SF Carl Landry
    PF Andrea Bargnani
    F Antawn Jamison
    C Dwight Howard
    C J.J. Hickson
    Util Mike Conley
    Util Trevor Ariza
    Util Corey Maggette
    BN JaVale McGee
    BN Al Horford
    BN John Wall

Freakin:
    PG Tony Parker
    SG Hedo Turkoglu
    G Mo Williams
    SF Paul Pierce
    PF Shawn Marion
    F Kevin Garnett
    C Nene Hilario
    C Amar’e Stoudemire
    Util Rajon Rondo
    Util Amir Johnson
    Util Thaddeus Young
    BN Nicolas Batum
    BN David West
    BN Kris Humphries

GoatMan Squad-SSA Unia Tarnów

GoatMan:
    PG Stephen Curry
    SG J.R. Smith
    G Ty Lawson
    SF Grant Hill
    PF Rashard Lewis
    F Ryan Anderson
    C Serge Ibaka
    C Samuel Dalembert
    Util Wilson Chandler
    Util Tyson Chandler
    Util Kyle Lowry
    BN Joe Johnson
    BN Ben Gordon
    BN Josh Smith

Unia:
    PG D.J. Augustin
    SG Nick Young
    G Aaron Brooks
    SF Danilo Gallinari
    PF Kevin Love
    F Andre Iguodala
    C David Lee
    C Greg Monroe
    Util Darko Milicic
    Util Rodney Stuckey
    Util Anthony Morrow
    BN Wesley Matthews
    BN Tayshaun Prince
    BN Luol Deng

Jakie typy na awans?

Tyrion
    Uczestnik

Jasna sprawa- Goatman i Freakin Boy’z… Świdra gracze dzisiaj mega chujnia, a dodatkowo siedzi na wyspach i nie wymienił chociażby Gallinariego- takiej straty już nie odrobi, zwłaszcza, że skład Goatmana znacznie lepszy..A Michał sobie spokojnie raczej awansuje, bo u Wrony kontuzjowany Nash, Horford i Jamison jest out for the season, a ten go ciągle trzyma..Także półfinały dosyć jasne, i szykuje się hit- drugi vs trzeci seed :)

kuba8720
    Uczestnik

No to typy mamy podobne.A czy to bedzie hit w polfinale to zobaczymy;)

szczerkos
    Uczestnik

No póki co prowadzę. Ale jeszcze cały tydzień przed nami, tak naprawdę to dopiero początek rywalizacji :D A tyrion już czeka :D

kuba8720
    Uczestnik

Cwiercfinaly bez niespodzianek,wiec czas na zestaw par polfinalowych:
    Tyrion Team-Freakin’ Boyz

Tyrion:
    PG Devin Harris
    SG Jason Richardson
    G Dorell Wright
    SF Andrei Kirilenko
    PF Dirk Nowitzki
    F Tyler Hansbrough
    C Andrew Bogut
    C Chuck Hayes
    Util Jason Kidd
    Util DeAndre Jordan
    Util C.J. Miles
    BN Jrue Holiday
    BN Lamar Odom
    BN Carlos Delfino

Hornets-GoatMan Squad

Hornets:
    PG Jameer Nelson
    SG Marcus Thornton
    G Landry Fields
    SF Danny Granger
    PF Reggie Evans
    F Al Jefferson
    C Marc Gasol
    C Emeka Okafor
    Util Dwyane Wade
    Util Baron Davis
    Util Luis Scola
    BN Chris Paul
    BN Pau Gasol
    BN Eric Gordon

Reszte skladow umieszczalem wczesniej.Szykuja sie 2 wyrownane meczyki;)

Tyrion
    Uczestnik

Mój skład już nieaktualny, bo dodałem Kamana zamiast DeAndre i Big Baby zamiast Chucka Hayesa ;)
    Patrząc na ilość i proporcję gier, to wygląda na to, że ja przejebię i finał się zapowiada na starcie dwóch kolegów ;)

kuba8720
    Uczestnik

Ty tak zawsze probujesz uspic czujnosc rywala.Juz nie raz tak mowiles a pozniej i tak do przodu;)

Tyrion
    Uczestnik

Przejrzałeś mnie kurwa ;]
    Ale tym razem już bardziej poważnie pisałem, bo u Szczerkosa większość wysokich gra po 4 mecze, a u mnie żaden, czyli deski przegrywam na bank, bloki tez i fg raczej..Zanosi się na 6-4dla niego, albo 5-5, chociaz będe się starał robić jakieś adjustments jeszcze :)

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Przejrzałeś mnie k***a ;]
    Ale tym razem już bardziej poważnie pisałem, bo u Szczerkosa większość wysokich gra po 4 mecze, a u mnie żaden, czyli deski przegrywam na bank, bloki tez i fg raczej..Zanosi się na 6-4dla niego, albo 5-5, chociaz będe się starał robić jakieś adjustments jeszcze :)

Jedyne co Ci sie udalo to to,ze w obydwu ligach jestes w drugiej polowce drabinki wiec o 2 miejsce mozesz powalczyc:D No Szczerkosa sklad nie wyglada zle,wiec spodziewam sie 2 rownych meczow.Chyba wszyscy ktorym nie zalezalo,lub srednio zalezalo juz odpadli.Spodziewam sie ciekawych spotkan i walki do konca o final:)

Tyrion
    Uczestnik
    kuba8720 wrote:

Jedyne co Ci sie udalo to to,ze w obydwu ligach jestes w drugiej polowce drabinki wiec o 2 miejsce mozesz powalczyc:D

No ostatnio w tej drugiej lidze nawet pomimo dzikich występów Dalemberta czy Thorntona, nawet nie byłeś bliski zwycięstwa, ale niech Ci będzie- chyba się poddam walkowerem :P

No i miałem rację- skład się posypał, zagrał mega chujnię i w zasadzie po pierwszym dniu it,s over- to było na tyle z przynajmniej jednego ciekawego spotkania ;) Szczerkos gratulacje :>
    Szkoda tylko,że skład największego pyszałka akurat w tej lidze jest taki dobry, bo taka pycha to powinna zostać ukarana:) Powodzenia Goatman :P

O niczym innym teraz nie marzę bardziej niż o spotkaniu w finale Kubuś :)

kuba8720
    Uczestnik

Zawisc ludzka nie zna granic:D Zwykly trash talking,zeby podgrzac atmosfere przed meczem.;) A co do finalu w drugiej lidze to narazie chyba jestem na dobrej drodze.Mam nadzieje na przynajmniej jeden nasz pojedynek w po,najlepiej w finale:)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 121 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.