Fantasy Basketball- Yahoo

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy Basketball- Yahoo

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 121 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Tyrion a tak z ciekawości na jaką wymianę rybaczek się zgodził ? :D

Tyrion
    Uczestnik

Stary- oddaje 15 w rankingu Brooka Lopeza, za 140 wg rankingu pozbawionego kolan, grającego w ciasnym frontcourcie Bostonu Jermaine’a O’Neala ;) MASAKRA..że ja mu jakiejś wymiany nie zdążyłem zaproponować :P

:O:O:O
    Brook Lopez plusy: Rebound, najlepszy FT% bodajże ze wszystkich Centrów lidze , 18pkt jeden z najlepszych punktujących C , 3 najlepiej przechwytujący C ,FG%, dobry blockshoter ;) Niezły gość na którym można sporo zbudować :) Ale co tam stary JO przy małych minutach lepszy :D:D:D

Tyrion wrote:
    Teraz takie pytanie techniczne w kwestii wymian- jest jakaś możliwość zablokowania nierównych wymian? Bo ja nie wiem, co rybakowi padło na łeb, że się zgodził tak wzmocnić Clippersa… masakra ;)

Wystarczy zgłosić to do komisarza ligi, a więc Wrony…I komisarz podejmuje decyzję i może taką wymianę cofnąć. Tutaj pewno byłoby robione głosowanie czy jesteśmy przeciwko takiej wymianie…

Drunx
    Uczestnik

nom bez przegiec

wrona
    Uczestnik

spoko Wrona czuwa i cofnie to o ile sami jej nie „odrzucą”

JO będzie miał S5 i dobry team i to największy plus , przy miernych umięjetnościach center kręcił by tam cyferki

wrona
    Uczestnik

To wymienicie się trakcie sezonu na obecną chwilę to jest nie opłacalne i reszta ligi ma ALE!! można zrobić głosowanie jak chcesz czy sie zgadzaja

Tyrion
    Uczestnik

rybak- Ty tak na poważnie, czy to jakas głęboko zawoalowana ironia, której nie ogarniam była?

ej a co was obchodzi co ja robie ? jakbym oddawał LBJ za rindoura to rozumiem ale co wam do tego co ja robie z moimi graczami. Ja z Clipersem kolegi więc wiesz

Tyrion
    Uczestnik

no to oddaj mu LBJ i po problemie ;) w końcu to kolega..

ej Tyrion po cholere sie wcinasz ? mam z nim układ i niech Cie to nie interesuje za bardzo

Tyrion
    Uczestnik

ok- to ja wnioskuję to głosowanie w takim razie Wrona, bo z rybakiem to się normalnie nie dogadam ;) Jeszcze się przyznaje, że to układ ;]

Jednego jestem pewien… że Clippers napewno mnie nie wyrucha a dalej to nie Twoja sprawa ziomek

Tyrion
    Uczestnik

a ja jestem pewien jednego- jak macie tak grac, że będziecie się tak wymieniac, to to nie ma sensu zupełnie..to nie jest jakieś koleżeńskie kółko różańcowe :P Są pewne zasady i jeżeli to nie jest moja sprawa, to zobaczymy co powie reszta.. ale i tak mylisz się – gram w tej lidze, więc to jest moja sprawa :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 121 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.