Fantasy Basketball- Yahoo

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy Basketball- Yahoo

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 121 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

W sumie to jak z tym draftem w końcu? Była propozycja najbliższej niedzieli, a widzę, że nadal ustawiona jest data 7, czyli czwartek…No i jeszcze pytanie teoretyczne przed draftem- jak wybieramy graczy, to nie ma jakiejś obowiązującej kolejnosci wyboru, typu, że w pierwszej rundzie muszę wybrać pg, w drugiej sg itd.. To zależy już od osobiscie przyjetej strategii tak?

wrona
    Uczestnik

No bo czekam czy chcecie napewno i ustawie spokojnie .. ;) czyli dawc ta niedziele na 22:00?

Tyrion
    Uczestnik

no mi osobiście pasuje..

wrona
    Uczestnik

ustawiłem na NIEDZIELE 22:00 !! Więc tak zrobimy DRAFT wszyscy proszę rezerwować czas itp, żeby być obecnym, jak nie to ustawiać sobie listy!!

Tyrion wrote:
    No i jeszcze pytanie teoretyczne przed draftem- jak wybieramy graczy, to nie ma jakiejś obowiązującej kolejnosci wyboru, typu, że w pierwszej rundzie muszę wybrać pg, w drugiej sg itd.. To zależy już od osobiscie przyjetej strategii tak?

Wybierasz kogo chcesz i kiedy chcesz ;) Także niedziela 22 zapraszamy

wrona
    Uczestnik

Twoja strategia się liczy możesz mieć samych C oczywiscie nic na tym nei zyskasz ;)

ZRÓB SOBOTE o tej 21:30 albo 21 ! w niedziele raczej nie bede albo chociaż jak KONIECZNIE musi byc niedziela to 21 czy cos…

wrona
    Uczestnik

22 najlepiej dasz rade ;) raz najwyzej do szkoly sie nie wyspisz ;)

:D ile taki draft trwa ? mniej wiecej.
    a jest jakiś określony czas na wybór zawodnika ? np. 2 min i w tym czasie trzeba wybrać jakiegos ?

wrona
    Uczestnik

mysle ze z 30 min potrwa jak sie wszyscy bedziemy streszczac ;)

to luzik. ale nie niestety nie moge wykluczyć ze mi net akurat sie nie spie*doli[hr]
    a kiedy bedzie ustalone kto z jakim numerem bedzie wybierał ?

Tyrion
    Uczestnik

Kurcze mam jakiś prawdopodobnie dziwny problem ;) W ogóle nie widzę w zakładce my team swojego rosteru..a jak klikam na wasze teamy, to cały skład od razu widoczny..a jak klikam na swój to pusta ,biała strona.. tak chyba nie powinno być? jakiś pomysł o co może chodzić? Mucha, anybody?

Może po prostu wbijasz do tej drugiej ligi ;p My team-> roster i już masz…nie wiem dlaczego masz puste, ale ja jak wbije na Ciebie to na luzaku widzę Twoich grajków tak jak i swoich więc nie wiem o co chodzi i dlaczego masz tam biało. Próbowałeś się wylogować i zalogować na nowo?

mam pytanko: bo założyłem lige miejską i jak sie zmienia potem termin draftu ?

Tyrion
    Uczestnik

Nie no Mucha be zjaj- wbijałem do dobrej ligi przeca :P Przeszedłem na inna przeglądarkę i i już jest luz ;)
    Teraz takie pytanie techniczne w kwestii wymian- jest jakaś możliwość zablokowania nierównych wymian? Bo ja nie wiem, co rybakowi padło na łeb, że się zgodził tak wzmocnić Clippersa… masakra ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 121 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.