Fantasy Basketball- Yahoo

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy Basketball- Yahoo

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 121 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    wrona
    Uczestnik

nie można usunąc

Czyli, czy dobrze zrozumiałem ? NAjpierw jest draft a sezon można w tej grze zacząć dopiero jak sie zacznie sezon w NBA naprawde, tak ?

Clippers4life
    Uczestnik

no a niby kiedy ;O ?

wrona
    Uczestnik

Dobra panowie pasuje wam DRAFT w Niedziele najblizsza np od godziny 22? 21:30?

Tyrion
    Uczestnik

No mi pasuje jak najbardziej ;) Tylko w sumie nie wiem, czy nie lepiej byłoby poczekać jeszcze z tydzień, na rozwinięcie się offseasonu- niby to sparingi tylko, ale może coś się jeszcze do tego czasu zmienić w sumie.. no ale wstępnie może być i ta niedziela jak coś

Swider
    Uczestnik

Liga jest odgórnie ustawiona na 10 drużyn max?:P Czy tak zalożyliście sobie,że tyle drużyn będzie najlepiej? A co do draftu to może być niedziela.

Tyrion
    Uczestnik

No ja sie nie specjalnie na tym znam, ale wydaje mi się, że to optymalna ilość drużyn.. w sumie 10*13 to już 130 zawodników wybranych w samym drafcie… no i im więcej drużyn, tym ciężej byłoby to ogarnąć wszystko..a no i jakby manager drużyny Freakin’ Boyz sie mógł ujawnić, bo tak to wszystkich kojarzę po za tym ;)

Drunx
    Uczestnik

niedziela 22 pasuje

wrona
    Uczestnik

Świder z tego co pamiętma to można dać więcej niż 10 a co? :)

Swider
    Uczestnik

Tak pytam bo gdyby było więcej chetnych,wówczas ligę można by bylo powiększyć do 12 zespołów no chyba,że 10 to faktycznie liczba optymalna;) No ale jeśli ktoś chciałby z nami jeszcze pograć,to myślę,że zgłosi w tym dziale i wtedy sie pomyśli;)

a nie pasowałaby sobota ? 21 albo 21:30 ? Bo ja w niedzielę mam mecz i raczej bym nie mogł być, no ale …

kuba8720
    Uczestnik

Witam.Tyrion a druzyne hornets kojarzysz?Pewnie myslales ze to creativa.Forum czytam od pewnego czasu i tez kibicuje szerszeniom.A tem zespol o ktory pytales pewnie nalezy do znajomego ktoremu tez polecilem ta zabawe.Mam nadzieje ze to nie klopot?;)

Tyrion
    Uczestnik

Witam-faktycznie, z góry założyłem, że to team Creative’a jest ;) Fajnie, że jest kolejny kibic Hornets.. No i to oczywiście dla mnie nie jest problem, chociaż wolałbym, żeby ten znajomy się ujawnił, i żebyście obaj się chociaż trochę dali „poznać” przed startem zabawy, oczywiście poprzez jakieś posty ;)

szczerkos
    Uczestnik

Witam. Ja także dodałem się do ligi, mój team to Freakin’ Boyz. Dodam, że gram w to pierwszy raz. NBA interesuję się odkąd pamiętam (od pamiętnego Hej,hej tu NBA na TVP 2). Prywatnie kibic Orlando Magic, jeden z redaktorów stronki Magic w Polsce. Tak więc pozdrawiam i do zobaczenia na drafcie 😎

PS. Chciałem dodać, że mnie polecił właśnie kuba8720. :) Wybaczcie, że tak późno napisałem, że to ja jestem managerem Freakin’ Boyz :)

Tyrion
    Uczestnik

No problem :) Witamy-tutaj większość ( w tym ja)zamierza grać w to pierwszy raz, więc nie jesteś osamotniony w sumie..No i brakowało nam tutaj fanów Magic, także liczę na jakiś większy udział..

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 121 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.