Fantasy 2011/12

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Fantasy 2011/12

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 39 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

ja też nie mam :)

aha no to spoko, nie było tematu :)

kuba8720
    Uczestnik

Pozostaje chyba gg

Tyrion
    Uczestnik

ja nie mam ani gg ani fejsbuka :)
    Ale jak w końcu zakupię kompa, to gg wróci, ale to pewnie w styczniu/lutym

Przypominam Drafcik dzisiaj 21!!!

Tyrion wspominałeś coś o poradniku dla początkujących?

Tyrion
    Uczestnik

No myślę o tym, ale to raczej koło srody- jak ktośczegoś nie wie to pytac tu,albo przez PW ;)

sovren
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    No myślę o tym, ale to raczej koło srody- jak ktośczegoś nie wie to pytac tu,albo przez PW ;)

słyszałem, że team trzeba ustawiać codziennie, czy to prawda?

a tak na poważnie.. pierwszeństwo w podejmowaniu zawodników z FA ma player z najmniejszą wartością waiver, a czy da się ją jakoś obniżyć/zwiększyć? jak to działa mniej więcej

Tyrion
    Uczestnik
    sovren wrote:

słyszałem, że team trzeba ustawiać codziennie, czy to prawda?

Prawda zdecydowanie-jak ustawiasz rzadziej, to na tym po prostu tracisz

a co do tego pierwszeństwa to z jednej strony racja, ale ma to zastosowanie tylko w przypadku, gdy minimum 2 graczy chce wziąć tego samego grajka z FA- jak chcesz np teraz to zrobić i wziąć kogos, kogo nikt inny w tym samym czasie nie chce, to możesz go brac mimo waiver 9 śmialo
    A jak to obniżyc to sam szczerze powiedziawszy nie wiem..na pewno waiver zwiększa się jak dodajesz gracza z FA-np mi na pewno skoczy teraz

Tzn. Ustawić możesz sobie od razu na cały sezon ludzi którzy w danym dniu grają ;)) ja robię to zazwyczaj np. tygodniami i od razu z bomby ustawiam cały skład na tydzień, a potem tylko obserwacja czy ktoś nie doznał kontuzji itp

Tyrion
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    ja robię to zazwyczaj np. tygodniami i od razu z bomby ustawiam cały skład na tydzień,

W jaki niby sposób to robisz,żeby nie tracić występów? Imo to tak się nie da:/

Wchodzisz w MY TEAM – Roster i masz skład i ludzików którzy grają w pierwszy dzień, ustawiasz tak żeby nikt z grających nie był na ławce, następnie zapisujesz i klikasz nad statami następną w kolejności datę, również ustawiasz tak żeby nikt nie był na ławce i z powrotem zapisujesz i tak możesz sobie ustawić nawet na cały sezon ;)

Tyrion
    Uczestnik

O faktycznie teraz widzę,że jest taka opcja- cały zeszły sezon na to nie wpadłem ;)

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    O faktycznie teraz widzę,że jest taka opcja- cały zeszły sezon na to nie wpadłem ;)

Amator… :D

Tyrion
    Uczestnik

No i z takim amatorem przejebałeś w Finale- wstydziłbyś się ;]

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 39 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.