ECR1: Magic(2) vs Bobcats(7)

Strona główna Fora NBA Aktualności ECR1: Magic(2) vs Bobcats(7)

Wyświetlanie 2 wpisów – od 16 do 17 (z 17 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość
    Drunx wrote:
    no to pokaz ty na jakiej podstawie to wnioskujesz bo tez nie wiem czemu mialoby mnie przekonac ze JJ jest taki dobry

:D😛 Czemu od razu ty nie odpisałeś? .
    Johnson to 64% winów dla Hawks, natomiast Jax 52% dla Cats
    JJ rzuca na lepszej skuteczności, wszystkie statsy praktycznie lepsze od Jaxa. Johnson jest o wiele lepszym passerem, może Jax lepszy ma mimo wszystko block shoting, ale JJ znowu nie traci tak wiele piłek. JJ uważam też jest lepszym defensorem niż Stephen. To jakie jest Twoje zdanie, że S-Jax to taki sam lub nawet lepszy gracz od Joe…

No i mamy panowie pierwszą zakończoną serię PO 2010. Magic odprawili z kwitkiem Bobcats. Trochę żal mi Charlotte bo swoją postawą w Regular Season zasłużyli chyba na jedno lub dwa zwycięstwa. Widać że Michael Jordan, nowy włażciciel klubu z Charlotte będzie musiał chyba zmienić trochę kadrę meczową. Obejrzyjcie sobie skrót na nba.com i tam pod koniec filmu jest pokazany Jordan z mina do płaczu. Ale mu się nie dziwię.
    W ostatnim meczu drużyna z Florydy wygrała 99:90. Marcin Gortat grał przez więcej minut od Dwighta Howarda!
    24,5 minuty rzucił sześć punktów i miał tyle samo zbiórek. Dwight zagrał o minutę krócej i skompletował taką samą ilość punktów. Lepszy był natomiast w zbiórkach, których uzbierał 13, podczas gdy Gortat miał ich sześć.

Heh widać że Jameer Nelson ostro trenował trójki. Co prawda dziś tylko 2-6 ale w poprzednich meczach bywało lepiej.
    Wydaje mi się, że dzisiejszy mecz Magic wygrali trójkami. Rzucili ich bowiem aż 13 (Barnes 3 / Lewis 4 / Carter 1 / Nelson 2 / Pietrus 3) podczas gdy Bobcats tylko 4 (wallace 2 / Felton 2)

Wyświetlanie 2 wpisów – od 16 do 17 (z 17 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.