Strona główna › Fora › NBA › Ankiety NBA › Dwighta porywają kosmici a Ty musisz zacząć budowę teamu od centra
- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 11 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 3 miesiące temu przez
Denver Nuggets #1.
-
AutorWpisy
-
2011-10-03 o 20:00 #13443
Anonimowy
GośćAndrew Bynum to wciąż młody i perspektywiczny center ze świetnymi warunkami fizycznymi-gdy jest w pełni sił to jest 2-3 najlepszym centrem w NBA.Niestety jego ogromną zmorą są kontuzje,przez które jeszcze nie pokazał pełni swego potencjału,ale mimo wszystko już teraz śmiało można powiedzieć,że bez Bynuma Lakers są gorszym zespołem nie tylko na tablicach,ale także w ataku.W pełni zdrowia z Gasolem tworzą jeden z najlepszych podkoszowych duetów w NBA.Teorytycznie ze względu na kontuzje mój wybór jest ryzykowny,ale ryzyk fizyk-opierał bym mój team na Bynumie:).
2011-10-03 o 20:06 #13445Patryk2224
UczestnikNo i teraz mi sie podoba bo określiłeś czemu akurat on i dałeś argumenty pisz takie posty z sensem to będzie świetnie
2011-10-03 o 20:12 #13446Anonimowy
GośćJest już takich ze 45.Na prawie 100,ale liczy się postęp…
.sorry za off-top:)
2011-11-27 o 00:39 #14208Swider
UczestnikJakiś czas temu zaznaczyłem Chandlera tak naprawdę chuj wie dlaczego,że tak powiem,także zmieniam;) Jako,że to temat czysto fikcyjne w gruncie rzeczy bo raczej każdy przecież zdaje sobie sprawę z tego,że Dwight Howard by się do statku kosmitów nie zmieścił ja zdecydowałem się zmienić swój głos na „ktoś inny”. Kontynuując nieco fikcyjny zamysł tego tematu mój wybór pada na zdrowego,z nowymi rzepkami i wszystkimi innymi częściami w kolanie,nie straconymi dwoma sezonami,umytego i pachnącego Grega Odena;) Wiele razy już powtarzałem,że chłopak grający jak stara dobra szkoła centrów,potrafiący zdominować tablicę,taki trochę potwór na obydwu deskach;) No i właśnie w moim fikcyjnym świecie na nim postanowiłem budować swój zespół. A tak odbiegając nieco od tematu to patrząc na nazwiska zawodników,które Tyrion wypisał zdałem sobie z tego sprawę,że w NBA naprawdę mamy nieco teraz biedę jeśli chodzi o wysokich bo są tam wymienieni praktycznie najlepsi oprócz Dwighta a jakiegoś super dominatora tablic to tam nie znajdziemy. No i kolejna sprawa co myślicie o kandydaturach Hibberta i Monroe? Jeśli chodzi o Hibberta to ma dla mnie jeden z bogatszych wachlarzy manewrów podkoszowych w całej lidze,jednak nie widzę u niego mentalności lidera i raczej nie sądzę aby kiedyś ją nabył. No a co do Grega to wiadomo,może kiedyś w każdym razie jeszcze nie teraz no ale jeśli w tytule tematu jest od kogo ZACZĄŁ byś budować swój team,przez to rozumiem,że mam na to kilka ładnych lat skoro dopiero zaczynam go budowac;)
2011-11-27 o 11:22 #14213Denver Nuggets #1
UczestnikJak wam pewnie wiadomo , jestem wielkim fanem Grega Odena ale nawet nie pomyślałem w sposób jaki zrobił to Świder
W sumie racja, jeżeli to tylko zabawa a temat jest fikcyjny to również zmieniłbym swój pick na Grega ;] Jest silny, atletyczny, dobrze biega do kontr, i co najważniejsze jest monstrum na tablicach ! Żeby wprowadzić coś więcej do tematu to ostatnio natchnąłem się na bardzo ciekawy stats line, otóż Greg w sezonie 2009/10 w 21 meczach kiedy jeszcze nie doznał tej bolesnej kontuzji rzepki to gdyby przełożyć jego statystyki na 36minut to wykręcał je na poziomie 17pkt, 13zb i 3.5 bloka !!! I mówimy tu o statystkach chłopaka który ma 23 lata i już w tym czasie miał za sobą jedną kontuzje kolana , a statsy i tak robią wrażenie
) -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.