Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Derrick Rose: Bulls osiągną play-off
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-03-31 o 10:16 #463
Rick Barry FTW!
UczestnikWedług Derrick’a Rose’a, drużynie z Chicago uda się awansować do play-off.
„Nadal nam się uda to zrobić. Nie można nawet myśleć o tym że nie (uda się dotrzeć do fazy play-off).
Naszym najważniejszym celem jest awans do play-off, i mamy zamiar to osiągnąć”.:hmmm:
Oto pozostały terminarz Chicago (35-39):
@ Washington
vs Charlotte
vs Milwaukee
vs Cleveland
@ New Jersey
[size=medium]@ Toronto[/size]
vs Boston
@ CharlotteOto pozostały terminarz Toronto (36-37), z którymi rywalizują o ostatnie 8-mce:
vs Los Angeles Clippers
@ Philadelphia
vs Golden State
@ Cleveland
vs Boston
@ Atlanta
[size=medium]vs Chicago[/size]
@ Detroit
vs New YorkBilans bezpośrednich spotkań w sezonie: Chicago – Toronto 0:2
Podkreślone spotkania mogą okazać się najtrudniejsze, jakby nie patrzeć Chicago ma łatwiejszy terminarz, ale czy uda im się odrobić dwie gry do Raptors, mając mecz wyjazdowy właśnie w Toronto?
Kto wie, ja stawiam mimo wszystko na Toronto:cool:2010-03-31 o 10:40 #3843Anonimowy
GośćLubię obie ekipy, a Bulls trochę odpuściło więc chyba Raptors bardziej zasłużyli na PO, szczególnie Bosh. Tylko Rapki mają właśnie trudne pojedynki z Cavs, C’s i Hawks choć skoro Nets pokonali SAS i Boston w tym sezonie to Raps też mogą dać radę. Spory minus ekipy z Kanady to obrona
2010-03-31 o 15:28 #3857Creative
UczestnikBardzo dużo będzie zależało od bezpośredniego pojedynku ww. drużyn w Toronto. D-Rose takimi wypowiedziami stara się motywować swoją drużynę – gwiazda ligii w takiej sytuacji bierze ciężar gry na siebie i robi dla swojej drużyny absolutnie wszystko – czy Rose w swoim II roku już potrafi tak zagrać ? Ja osobiście lubie takie „smaczki”, lubie gdy zawodnicy NBA robią rzeczy niemożliwe, gdy zadziwiają nas każdej nocy… więc… go D-Rose! :happy2:
2010-03-31 o 19:20 #3867Denver Nuggets #1
UczestnikPrawda Bosh gra bardzo dobry sezon i na pewno zasłużył na odnotowanie tego rocznego PO…
Ale jakoś nigdy nie przepadałem za drużyną z Kanady , Bulls rozłożyły kontuzję braki Noah , Deng’a i Rose’a szybko dały się we znaki czego owocem była ta nieszczęsna dziesięciu meczowa seria porażek co w ostatnich chwilach sezonu zasadniczego narobiło sporego u nich bałaganu i to właśnie pozwoliło na utrzymanie przy życiu tego wyścigu o ostatni spot.
Mimo wszystko trzymam kciuki za Bulls i DRose’a , lubię zespół z wietrznego miasta a Rose jest moim ulunionym zawodnikiem z pozycji więc GO BULLS!!!
2010-04-15 o 19:21 #4181Creative
UczestnikD-Rose zrobił swoje i zapewnił Chicago kolejne playoffs
Byki w kwietniu wygrały 6 z 8 meczy, a Pan Rose w tym samym miesiącu notował średnio 25,4 pkt 7,0 as. oraz 4,1 zb… Wielki szacunek za spełnienie swojej obietnicy – sam musze przyznać, że nie do końca wierzyłem w sukces Bulls… teraz przed Chicago rzecz niemożliwa – pokonanie Lebrona… chociaż to juz inna para kaloszy… 
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.