Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Denver Nuggets
- Ten temat ma 212 odpowiedzi, 24 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 4 miesiące temu przez
Marcinho.
-
AutorWpisy
-
2011-04-07 o 17:17 #11868
Denver Nuggets #1
UczestnikNene mówił że chce nowego kontraktu z naszą drużyną więc myślę że się dogadamy
po tym sezonie będziemy mogli wyrównać ofertę za Wilsona , więc jeżeli się nie dogadamy to będzie jeszcze na to sporo czasu a jak coś to trade
JR Smith powiedział że kocha to miasto , i naszych fanów i chciałby być Nuggetem do końca kariery , to są słowa sprzed kilku dni , więc po ostatnich popisach i lekkim uspokojeniu się Smitha myślę że dobrym ruchem byłby jego re-assign bo gość po tradzie jest naprawdę bardzo ważnym elementem zespołu;) Co do PO to tak jak mówiłem , podchodzę do niego trochę inaczej niż zwykle , wiem że możemy odpaść nawet w pierwszej , ale jestem też przygotowany na niespodziankę
bo nie wiem czego możemy się spodziewać po Bryłkach , RS jest świetny ale kto wie co w PO, jednoznacznie napewno ciężko stwierdzić bo kto wie jak potoczy się pojedynek najlepszej ofensywy w lidze z jedną z najlepszych D
myślę że mamy realne szanse na wyjście z pierwszej rundy , jeżeli nastawienia zawodników nie zawiodą , mam nadzieję że brak jako takiego lidera nam nie przeszkodzi, i wierzę że KMartowi uda się jakoś pokierować sercami młodych aby ci grali z firem w butach;];]2011-04-08 o 05:23 #11874OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikW zeszły piątek Nuggets zagrali świetny mecz przeciw Thunder. Trener, George Karl powiedział, iż za wszelką cenę chciałby uniknąć starcia w pierwszej rundzie fazy playoffs Thunder.
„Gdybyśmy mieli wybierać, bez wahania wzięlibyśmy Mavericks. Gdybym miał oceniać w tej chwili, to Dallas 55% a Thunder 45%. Mają atletycznych graczy, i dwóch znakomitych All-Starów, którzy jeszcze nigdy nie wygrali serii w playoffach. Myślę, iż nasza szybkość może mieć większe znaczenie w starciach z Mavericks niż Thunder.
OK, więc piątkowy mecz pomiędzy tymi zespołami może mieć duże znaczenie. Zwłaszcza pod względem psychicznym. Dla OKC znaczenie jest tym większe, iż zespół prowadzony przez Scotta Brooksa ma tylko jeden mecz straty do trzecich na Zachodzie Mavs. Ja jednak sprzeczałbym się nad korzyściami zajęcia trzeciej pozycji w konferencji. Po pierwsze ze względu na to, że w takim wypadku w pierwszej rundzie zmierzylibyśmy się z szóstymi Hornets, lecz już w drugiej najprawdopodobniej z Lakers. Mimo wszystko sądzę, iż lepiej dla OKC mierzyć się w drugiej rundzie z San Antonio, niż z Lakers.
Ciekawe jest to, że Karl publicznie okazuje strach przez Thunder. Większość zapytanych o swojego matchupa po prostu odpowiada „Damy z siebie wszystko i postaramy się wygrać”. Dotychczas oba zespoły spotkały się trzykrotnie, dwa razy wygrywali Thunder a raz Nuggets. Kolejnych elementem który przemawia za OKC jest fakt, że wczoraj zapewnili sobie zwycięstwo w dywizji Northwest, wyprzedzając właśnie Denver.
Jasne jest, że Karlowi bardziej pasują Dallas, a to ze względu, że ci nie mają po prostu godnych matchupów dla zawodników Denver. Może robię się zbyt optymistyczny, ale dla mnie nie ma zbyt dużego znaczenia czy w pierwszej rundzie zagramy z Blazers, Nuggets czy Hornets, ponieważ tak czy tak, po mniej lub bardziej zaciętych seriach OKC powinno awansować.
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=mTqYB7fN-7M&feature=player_embedded[/my-youtube]
109 Decybeli. Taki był poziom hałasu podczas zeszszorocznej serii z Lakersami. Tym samym tłum z Ford Center oficjalnie stał się najgłośniejszym w całej historii playoffs. Poprzedni rekord należał do ARCO Arena (Sacramento Kings) – 102 decybele.
2011-04-08 o 15:29 #11890iwczyko
Uczestnikteż bym wolał żeby zagrali z Mavs
a co do Nene szkoda wielka będzie jak odejdzie,ofensywnie świetny zawodnik,tylko strasznie mało go wykorzystują, a arsenał zagrań ma naprawdę duży
podobnie jest z JR tez bym chciał żeby został, ciekawe kogo pozyskają(przydałby się wysoki)2011-05-07 o 14:58 #12420Denver Nuggets #1
Uczestnikhttp://denvernuggetspl.bloog.pl/
Tutaj macie wszystkie niedawne plotki transferowe, newsy i inne ciekawostki pochodzące z obozu Nuggets

Sory że robię małą reklamkę , ale nie chce mi się kopiować i wklejać tego samego na forum, a z racji że wszystko sam pisałem to myślę że byłoby to poprostu bez sensu
Jeżeli ktoś będzie chciał podyskutować na tematy , to wystarczy zacytować i możemy gadać o tym na naszym forum
))2012-01-23 o 20:23 #14907iwczyko
Uczestnikco z tym blogiem Nuggetsów #23? będziesz to ogarniał?
2012-02-23 o 12:17 #15103mieszkooo17
Uczestnikoświadczam wszem i wobec, że Denver to najlepsza drużyna w NBA, lepszej nie ma
nie, no troche ironizuje, aczkolwiek uważam, że ze składem, jaki obecnie posiadają powinni być dużo słabsi, niż są. mimo wszystko te ciągłe urazy im nie pozwalaja grać lepiej. najpierw wypadł Gallinari, później Nene, teraz Lawson, jak dalej tak pójdzie, to nie będzie normalnie kim grać, ale i tak ich uwielbiam od zawsze
2012-03-19 o 16:21 #15218Skejcik
UczestnikWilson Chandler podpisał kontrakt na 5 lat za 37mln. Afflalo, Gallo, Chandler sporo zarabiają obwodowi Denver, zobaczymy jak McGee się tam wpasuje.
2012-04-03 o 18:18 #15241Kubarobson
UczestnikStrasznie brakuje mi jakiejs PL strony o Denver…
Myslisz o reaktywacji tej co prowadziles, lub zrobienie calkiem nowej?A co do meczy Nuggets, to mam nadzieje ze spokojnie poradza sobie z NOH po tym zwyciestwie z Orlando, zeby nie bylo tak jak po meczu z Bulls, ze wszystko pieknie wygrana przychodzi slabe Raptors i przegrywaja:slap:
2012-04-05 o 07:07 #15246Kubarobson
UczestnikNo i dupa. Przegrana z jedna z najslabszych druzyna ligi… i do tego mieli jeszcze pilke na 2s przed koncem i nie potrafili z tego nawet rzutu oddac, brak slow.
Ciekawi mnie teraz czy sie ogarna na PHX.2012-04-27 o 21:50 #15266Kubarobson
UczestnikNo to Play off z Lakers, i powiem ze widze realna szanse na awans, szczegolnie ze Artest nie bedzie grac
2012-04-28 o 11:06 #15267Abdul
UczestnikJa osobiście jestem ciekaw jak sobie poradzi Faried przeciwko Gasolowi, w nim jest jedyna nadzieja, że zespół z Denver nie zostanie zjedzony pod koszem.
2012-04-28 o 13:36 #15269Kubarobson
UczestnikJa mam nadzieje ze Kobe bedzie miec gorszy dzien i beda mogli skupic sie na blokowaniu Bynuma, bo gosc bardzo dobrze gra pod koszem.
2012-10-12 o 14:18 #15838Skejcik
UczestnikNuggets lekko odmienieni, ale nadal to zespół na 1 rundę PO, albo 2 zależy na kogo trafią. Karl zapowiedział, że póki co Mozgov ma grać w s5, a McGee ma go zmieniać. Dziwne, że dał na ławkę kogoś kto ma zarabiać 11mln za sezon i za niego oddało się Nene, ale JaVale wiemy jaki jest więc trener pewnie ma swoje powody. Debiutu nie mieli udanego, a DeAndre niszczył właśnie McGee, a Faried widać poprawił rzut. Iggy ponoć już chwalony, spory upgrade w obronie dla Denver, a także bardzo zadowolony z przenosin do stanu Kolorado. W RS pewnie ustukają niezły bilans, ale to tylko brak tam nadal GTG, może jakaś niewielka nadzieja w Lawsonie ;>
2012-10-13 o 22:14 #15850Kubarobson
UczestnikJak narazie w pre sezon weszli dobrze

Mam nadzieje ze tak samo bedzie pozniej.
W tym sezonie sa naprawde zdolni ostro namieszac w tej lidze, oczywiscie nie ma co marzyc o zwyciestwie w PO ale ta 2 runda juz bylaby sukcesem ;]2013-10-14 o 19:26 #16088jyggli
UczestnikSkąd wzięła się ich nazwa?
Od czego pochodzi po prostu? -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.