Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Denver Nuggets
- Ten temat ma 212 odpowiedzi, 24 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 4 miesiące temu przez
Marcinho.
-
AutorWpisy
-
2010-09-05 o 08:37 #6578
Anonimowy
Gość#23 ja jakoś nie słyszałem, że chcieli go sprzedać za sam pick od Pacers. Od Bulls chcą Gibsona i picki, od Knicks chcieli ostatnio Randolpha + pick. Andersen nie jest jakiś przyszłościowy, a Smith to pojeb więc na miejscu PTB poszukałbym innych ofert.
2010-09-05 o 10:07 #6584Denver Nuggets #1
UczestnikMiało być coś takiego :
*PTB oddaje Fernandera do Knicks , dostaje pick od Indiany
*Knicks oddaje Randolpha do Pacers, dostaje Rudyego od PTBPTB: Pick
Knicks: Rudy Fernandez
Pacers: RandolphZgodzili się na to PTB i Pacers ale Knicks zrezygnowało
2010-09-05 o 10:15 #6587Anonimowy
GośćKnicks nie odda Randolpha bo przecież nie odrzucaliby ofertę Blazers. Po za tym szkoda oddawać przyszłościowego PF’a dobrego do stylu rng co może notować DD za Hiszpana, który w każdym momencie może uciec do Europy, a do tego miał problemy z plecami. Po za tym NYK osłabia się pod koszem, a biorą kolejnego gracza na obwód.
2010-09-05 o 10:25 #6592Denver Nuggets #1
UczestnikAle to nie moja propozycja Skejcik
taka była naprawdę , chce ci tylko pokazać że PTB chciało oddać Rudyego za tylko i wyłącznie pick2010-09-05 o 10:28 #6593Tyrion
Uczestnikale teraz już nie chce :> Nawet jak Chicago im zaproponowało pick , który mają od Charlotte , to i tak chcą więcej
2010-09-13 o 08:34 #6759Anonimowy
GośćQuote:The NBA rumor mill is full of chatter about Carmelo Anthony, but the All-Star forward isn’t even thinking about basketball.Anthony was in New York on Saturday to take in some U.S. Open tennis and was asked by the New York Daily News whether he was happy in Denver.
„Happy as far as what?” Anthony said. „Why do you want to ask that? I’m in the offseason right now.
„My mind-set is just to enjoy fashion week, enjoy this U.S. Open and that’s it. I’m not really thinking about basketball right now.”
Via New York Daily News
Ciekawe co Melo siedzi tak naprawdę w głowie. Czy naprawdę chce odejść czy chce, aby zarząd wziął się w końcu do roboty.
Patrząc na przestrzeni lat to Melo miał o wiele lepszy support niż Lebron czy Bosh. Śmieszy mnie jak te gwiazdy nic nie mówią, a nagle Lebron przechodzi z Boshem do Miami, a tu nagle wszyscy chcą trejdów i budować swoje Big 3 czy coś… żałosne. Ujiri czy jak mu tam powinien też coś zrobić, a wygasające kontrakty Smitha, Martina to dobry początek do jakieś wymiany.
Jak Melo chce odejść to tak
1) Bobcats, choć nie wiem czy chciałby tam iść to za Geralda Wallace’a, Nazra Mohammeda i Derricka Browna.
2) Bulls – Luol Deng, Taj Gibson, James Johnson + draft picks
3) Knicks – Danilo Gallinari, Bill Walker, Eddy Curry + cash
4) Rockets – Melo i Smith za Kevina Martina, Shane Battiera, Jared’a Jeffriesa i Jermaine’a Taylora.2010-09-30 o 14:20 #7092Creative
UczestnikMedia Day w Denver

2010-11-07 o 00:36 #8154iwczyko
Uczestnikno i póki co Melo został
jestem pod wrażeniem gry Lawsona, już w tamtym sezonie wymiatał , teraz jeszcze lepiej, gdyby nie Billups na bank byłby podstawowym graczem.
Niesamowita szybkość, dobre decyzje, dobre wjazdy ma2010-11-09 o 16:57 #8216Tyrion
UczestnikNo faktycznie nieźle na razie gra- oszałamiające wprost skuteczności na poziomie <40% fg, poniżej 10% za 3, i 50% ft, faktycznie robi wrażenie
Ma w sumie nawet sporo asyst jak na czas spędzany na korcie, ale ma też dość sporo strat..Na razie to on nawet nie poczynił postępu w porównaniu do zeszłego sezonu…Większe wrażenie robi/robił Shelden „Bardziej znany jako mąż Candace Parker”Williams np2010-11-09 o 18:50 #8220iwczyko
Uczestnikxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2010-11-10 o 03:28 #8225Tyrion
Uczestnikiwczyko wrote:jestem pod wrażeniem gry Lawsona…
Niesamowita szybkość, dobre decyzje, dobre wjazdy maiwczyko wrote:, dobre wjazdy, niska sktecznosc bo czesto dostaje bloki na wjazdach(180cm)
moim zdaniem świetny graczTy- to jak to w koncu jest? ma dobre wjazdy i dobre decyzje, a dostaje sporo bloków?
2010-11-10 o 18:50 #8242Denver Nuggets #1
UczestnikCzas najwyższy powiedzieć kilka słów o zawodnikach Nuggs

Zacznijmy od tych „niespodzianek” ;] Shelden Williams dostaje od Denver największą w swojej karierze ilość spędzonych minut na boisku ze względu na kontuzję Martina i Nene , i chłopak pięknie naszej organizacji się odwdzięcza , walcząc o każdą piłę i odpalając swoje Jumperki z pół-dystansu , pokazuje nawet niezłą D na swoich matchupach , podoba mi się jego gra i mam nadzieję że wchodząc z ławki też będzie dawał z siebie wszystko ;]
Arron Afflalo znany był przede wszystkim ze swojego wyszkolenia defensywnego z czego słynie drużyna UCLA Bruins , ale w tym sezonie dostał niesamowitego kicka offensywnego , cieszę się że Nuggets zauważyło wielki improove w jego grze i dają mu naprawdę sporo minut a ten spokojnie to przekłada na wysoko procentowe corner jumperki i też nieźle wchodzi w kontakt pod koszem i notuje 2FT ;] Fajnie że się tak obudził bo nigdy za wiele fire powera …
Podoba mi się też postawa Small Al’a , chociaż z początku było o wiele lepiej i na wyższym % to teraz i tak nie jest źle , mam nadzieję że znajdzie swój rytm w trakcie sezonu i trochę więcej piłek będzie mu wpadać , bo przyznam szczerze po początku sezonu miałem pewne nadzieję że spróbuje odebrać tytuł 6th mana of the Year Crawfordowi
Harrington wprowadza sporo energii dla nas i rozciąga znacznie defens przeciwników , chyba nawet poprawił trochę swoją D bo nieźle się angażuje na bronionej połówce.
JR Smith same off games , musi się obudzić ale w jego przypadku stanie się to napewno trochę głębiej w sezonie , może jakaś eksplozja w którymś z meczów mu pomoże
Co do wspomnianego wcześniej Ty Lawsona , to rzeczywiście robi dobre wjazdy (może nie koniecznie z finishem) i nie ma z tym raczej większych trudności , co mi się podoba w jego grze to wjazd, skupienie obrony i kick out na obwód do Afflalo lub Swisha , zrobił już coś takiego nie jeden raz, Lawson narazie gra trochę bojaźliwie nie rzuca z w miarę otwartych pozycji tylko próbuje podchodzić bliżej i bliżej , trochę mnie to drażni ;] To dopiero początek sezonu , chłopaki się przebudzą o to się nie martwię , zresztą indywidualnie już się nasz Sophemore pokazał w spotkaniu z Indy , gość potrafi wiele razy podchodzić do lini rzutów wolnych co jest dużą częścią jego gry a narazie coś jej nie widać ,i w dodatku niska skuteczność mam nadzieję że w trakcie sezonu znajdzie swoją grę , ale jakoś narazie specjalnie się o niego nie zamartwiam.
No i na koniec wisienka na torcie , Melo – może statystyki tego nie pokazują ale chłopak zrobił wielkie postępy w offseason jeżeli chodzi o passing the ball , podaje znakomite piły i robi się z niego kolejny niezły point – forward ;] Co jeszcze mi się podoba to to że kiedy mamy dziury we frontcourcie to Carmelo przeżuca się na czwórkę i daje z siebie wszystko na tablicach co nam bardzo pomaga
2010-11-10 o 20:50 #8251iwczyko
Uczestnikxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2010-11-10 o 20:52 #8252Tyrion
UczestnikNo pisałeś jeszcze geniuszu, że ma dobre decyzje- a jak ciężko „kabana”( fajne określenie) pokonać, to wjazd nie jest dobra decyzją- co nie?
2010-11-10 o 21:31 #8257iwczyko
Uczestnikxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.