Denver Nuggets

Strona główna Fora NBA Zespoły Denver Nuggets

Wyświetlanie 15 wpisów – od 136 do 150 (z 213 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Tylko mi się wydaje, że Melo nie zadowolą gracze jak Ariza czy Shakur. Wg mnie Melo liczy na All-stara tak jak Pierce dostał KG, RA, a Kobe dostał Gasola, czy teraz Wade dostał LBJ i CB1. Mogę się mylić ale przynajmniej ja uważam bo tak samo przyjście Harringtona by go zmobilizowało do podpisania extension.

pesi15
    Uczestnik

Nowym GM w Denver Nuggets będzie Masaia Ujiri.

Musze przyznać, że o tym Panu dużo nie wiem.

Jestem bardzo ciekawy jak będzie pracował w Nuggets, i czy uda mu się zatrzymać Melo w drużynie.

Anonimowy
    Gość

Ujiri to były scout Nuggets. Jestem ciekawy czy ten człowiek rozwiąże problemy tej drużyny. Dziwne, że nie powalczyli o Kevina Pritcharda.

1) JR Smith + Andersen + picki = Oden + Fernandez + Willimas
    2) Ty Lawson + Al Harrington + pick = OJ Mayo + Filler

Tj. pisałem na SB , Rudy jest out z PTB więc potrzeba im kogoś kto załata tą lukę i będzie dobrym zmiennikiem dla powracającego z kontuzji Roya , mało kto mógłby lepiej spełniać tą rolę niż JR Smith …
    Andersen mógłby wchodzić z ławki lub zastąpić Cambyego w S5 …
    Jeżeli chodzi o drugą wymianę to OJ już od dawna mówi się że jest out z Memphis , mają braki na pozycji nr.1 więc Lawson na pewno dobrze się w nich wkomponuje , Harrington będzie dobrym zmiennikiem dla Randolpha który poprawi nieco Bench Point factor ;]
    Xavier Henry do S5 i Memphis mają +7, 8 Wins niż w tamtym sezonie :)

Billups
    Mayo
    Anthony
    Nene
    Oden

Anthonego na chwilę obecną takie rozwiązanie na pewno by zadowoliło… ;]
    GM jeszcze zrobi coś ciekawego z spadającym kontraktem Martina , w lato mamy maxa do wydania i po tym sezonie walczymy o misia :)

składzik naprawdę fajny wymyśliłeś. jak tak bedzie to przechodzę na Nuggs;). Nie no żartuje.
    Ta first wymiana jest świetna. Ale czy Rudy jest aż o tyle lepszy od JR S ? Obaj mają tyle samo lat ale Smith ma o 4 sezony więcej od Rudolfo (hehe dopiero teraz sie pokapowałem że on ma tak na imie:)) Ale staty są bardziej na strone JR…

W tym rzecz właśnie rybak :) wymianiając JR Smitha i dostającego Rudego , nie stracili byśmy aż tak bardzo „fajera” z ławki ;] Rudy nie chce już grać w PTB , sam już publicznie prosi o transfer i jest już bardziej niż pewne że pożegna się z zespołem … Teraz Portland musi szukać trade’u który pozwoliłby im załatać dziurę po Fernandezie , a chyba nie ma do tej roli nikogo lepszego w lidzę niż JR Smith ;)

Tristania78
    Uczestnik

23 z tym trade dotyczącym Odena uważam że trochę fantazjujesz ;) ,wiem ze lubisz i cenisz bardzo Odena ale ta wymiana co podałeś to raczej pobożne życzenie i niemożliwe do zrealizowania
    naprawdę wierzysz że Portland odda Odena po to żeby Roy miał zmiennika?? mają już Mathewssa zresztą i J.R nie bardzo im jest potrzebny,poza tym w PTB nadal bardzo wierzą w Odena i łatwo go nie oddadzą a już na pewno nie za zmienników,co do drugiej wymiany to już jest bardziej realna

fantazjował bym jak bym wypisał Howarda albo Boguta , bo kim jest teraz Oden ? Patrząc realnie to nikt nie wie co on pokaże , gość jak na razie zagrał w ciągu trzech sezonów ponad 80 spotkań , i nikt wam nie da pewności że wszystko teraz będzie ok …
    A co jak znowu się połamie na początku sezonu i zostaniecie z niczym ? Again ;] Albo co jeśli Oden nie przedłuży z wami kontraktu i uderzy w agencję FA w lato … Nie lepiej mieć coś z niego i wyrwać Smitha , zawodnika pokroju 6th man of the Year i dobrego defensora Andersena ? Przypominam też że Smith ma spory wygasający kontrakt który może oczyścić wam salary lub którym wy sami moglibyście pohandlować za jakiegoś dobrego Centra do S5 :)

Anonimowy
    Gość

PTB się cenią i na pewno nie puszczą Rudy’ego, Odena, Williams za Birdmana, Smitha. Wg mnie Oden nie jest na sprzedaż mimo wpadek ze zdrowiem. Nie wiem, ale Wallace musiałby upaść na głowę by oddawać Mayo za Al’a, a Lawson nie jest tego wart.

Tristania78
    Uczestnik

no to dlaczego tak go chcesz w Nuggets?? ;) ja sam w niego już tak nie wierzę jak na początku jednak te kontuzje mają jakieś znaczenie ale wiem że w PTB nadal w niego wierzą i za zmienników raczej nie oddadzą i Ci napisałem tak bardziej jakbym był rzecznikiem PTB ;) Carmelo pewnie i tak odejdzie może starajcie się o Brooka Lopeza jak tak chcesz dobrego centra

Tristania a jak myślisz dlaczego tak pisze ?? Chyba zarząd Nuggets jak by prowadził z waszym zarządem dyskusje to nie wymianiał by plusów Grega Odena a jego minusy … Dlatego w wątku prezentuje go od tej złej strony a na SB pisze to o czym o nim myślę :) Więc ja też napisałem ci tak jak bym był rzecznikiem ale Nuggets ;)
    Brook jest nie do ruszenia z Nets … Już nie raz zarząd to powiedział…
    Tylko pamiętaj też że JR Smith to nie byle jaki zmiennik , dajesz mu 25 minut a on daje ci 16pkt , mógłby spokojnie grać w którejś z drużyn w S5 … W dodatku ma spadający kontrakt i moglibyście dostać za niego dobrego Centra bo możecie znowu obudzić się z ręką w nocniku i stracić cały sezon

Tristania przecież rzekomo w Nets budują przyszłościowy team więc zupełnie bez celowe byłoby oddawanie gdzieś Lopeza teraz gdy jest im szczególnie potrzebny.
    #23 czekaj czekaj bo ja to już nie nadążam za Tobą;)
    Chciałbys Odena w Denver ale z drugiej strony mówisz że bardzo prawdopodobne jest ze kontuzja sie odnowi, więc po co u was taki gracz ???

Boże rybak , tracę cierpliwość … Tristania jest fanem PTB więc to chyba normalne że żeby go przekonać do tej wymiany to muszę wskazać minusy Odena a plusy JR Smitha i Andersena …
    Oden to jest wielkie ryzyko ale jeżeli nam by się z nim udało to odpłaciło by się nam to 10x krotnie , ja tylko twierdzę że podjął bym je na miejscu Nuggets, ale już nie byłbym tego taki pewien na miejscu PTB , bo za rok Odenowi kończy się kontrakt i pewnie i tak Nuggets do niego podbiją , więc lepiej coś z niego mieć a oferta dobra.

Skejcik wrote:
    PTB się cenią i na pewno nie puszczą Rudy’ego, Odena, Williams za Birdmana, Smitha.

Cenią się ? Jeszcze nie dawno chcieli oddać Rudyego tylko za first round pick Indiany, Williams to nic innego jak filler , a Oden to jak narazie połamaniec ze stażem 80 spotkań i na pewno nie jest z księżyca taka propozycja bo sam Oden na pewno nie równa się Smithowi i Andersenowi…

Quote:
    Boże rybak , tracę cierpliwość … Tristania jest fanem PTB więc to chyba normalne że żeby go przekonać do tej wymiany to muszę wskazać minusy Odena a plusy JR Smitha i Andersena …

A po co chcesz Tristanie przekonywać ?? To od niego ten deal zależy ;)

To się nazywa dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów – od 136 do 150 (z 213 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.