Cleveland Cavaliers

Strona główna Fora NBA Zespoły Cleveland Cavaliers

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 83 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Creative
    Uczestnik

Media Day w Cleveland

f407c6fd7f1447c280d3237902d9ce36.jpg

0f515cc0e473455a8d57b56bbbd263f6.jpg

09126d3bb49c4f23a3e7ce0c1cdc2ed0.jpg

9631553af2894af691a8006aabaea020.jpg

f7267cc4fc3b402e9a86467f7d47da7f.jpg

Tyrion
    Uczestnik

O kurwa- krawat Byrona- czarny nazi :)

Anonimowy
    Gość

ciekawe czy się zorientował co wzorek na jego krawacie przypomina ;]… czarny nazi może być bo w Ameryce wszystko jest możliwe :D

Creative
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    O k***a- krawat Byrona- czarny nazi :)

Nawet nie zwróciłem na to uwagi wstawiając to zdjęcie :D

ADZIO
    Uczestnik

2.12.2010 godz. 2:00 powort Lebronka do Clevland… Jak myslicie przywitaja go cieplutko??

A ty jak myślisz … ?

Władze Cavs zakazały przynosić na ten mecz koszulek obrażających LBJ. Przy wejściu takie osoby dostaną T-shirty z logiem klubu. Zresztą zostaną sprowadzone dodatkowe środki policji. Mecz (jak było do przewidzenia) ma status podwyższonego ryzyka, więc jak ktoś będzie się agresywnie zachowywał zostanie wyprowadzony z Quicken Loans Arena.

ADZIO
    Uczestnik

No to ładnie prawie jak Stan Wojenny hehee musze to koniecznie zobaczyc

eMViPi <3
    Uczestnik

To będzie coś :D Ponadto na ProBaskecie piszą, że kibice zostaną sprawdzeni… wykrywaczami metali i ławki rezerwowych będą miały „grubszą” policyjno-ochroniarską obstawę więc LBJ raczej nie ucierpi oprócz słów ;).

Anonimowy
    Gość

Cavs zajebiście grają, aby zdobyć pierwszy numer draftu ;). Niby się pojawił news, że są gotowi nagiąć salary, zobaczymy. Na razie jest fatalnie w Ohio, Mo Williams przynajmniej wg mnie nie zrobił żadnego kroku w przód, nie ma Jamesa więcej ma piłki więc powinien coś działać lepiej. Cavs to chyba jedna z najmniej utalentowanych drużyn w tej lidze. Podobno chcą Blatche’a i na miejscu Wizards oddałbym go z tym jego zachowaniem pozaboiskowym, kontraktem 7mln za sezon. Tak o nic w stolicy nie gramy więc niech Cavs dają jakieś wygasające umowy + pick i done deal ;]. Wracając do Cavs to zoabczymy czy użyją trade exeption (14.5mln)… póki co to nie wygląda panie Gilbert by twoja ekipa została pierwsza mistrzem ;)

Tyrion
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    Cavs zajebiście grają, aby zdobyć pierwszy numer draftu ;).

No raz im się w sezonie 2002/2003 udało przytankować, to pewnie cicho liczą na powtóreczkę ;) Tylko problem na razie taki, że Harrison Barnes nie gra w North Carolina zbyt rewelacyjnie, i nie wygląda jak drugi LeBron, a tak to w czołówce mocków kontuzjowany rozgrywający Irving i undersized( i fat man przy okazji) Sullinger, a to z całym szacunkiem nie wydają się postacie, które poderwą team jak swego czasu LBJ..
    Co do Blatche’a- Cavs w sumie picku nie odda, bo po coś chyba tankują no nie? ;] A spadające kontrakty mają w sumie 2- prawie 3 bańki Moona( ma TO na kolejny sezon) i też prawie 3 bańki Parkera- zawsze to jakaś oszczędność, a Blatche’a może pewnie na 4 zastąpić Rysiek…

Tristania78
    Uczestnik

Nie wiem po co byłby w Cavs ten Blatche,mają PF-ów i po co jeszcze im ten pusty łeb Blatche,szkoda byłoby na niego picka a co do draftu to podobno Irving będzie dopiero w drafcie 2012
    ze skrzydłowych to może jeszcze z czołówki oprócz Barnesa warci uwagi będą Terrence Jones i Perry Jones,ogólnie tegoroczny draft nie zapowiada się na bardzo mocny ale Cavs powinni
    coś ciekawego wyłapać

Anonimowy
    Gość

Tyrion ja nawet nie myślałem o picku 1 rundzie tylko nawet w drugiej by się pozbyć tylko Blatche’a. Ja się NCAA nie interesuje, ale nawet przez myśl mi nie przeszło by dostali drugiego Lebrona. Raczej zawodnik takiego pokroju szybko się nie trafi.
    Tristania chyba Cavs chcą pozyskać każdego przepłaconego gracza Wizards :P. Scott coś nie za bardzo chce grać Hicksonem, a do tego na PF mają Powe’a i Samuelsa czyli typowa rezerwa. To już ich problem niech robią co chcą…

Swider
    Uczestnik

Co do Hicksona to podobno od początku rozgrywek był w jakimś konflikcie ze Scottem i podobno dopiero z tydzień temu Panowie sobie sprawę między sobą wyjaśnili no i niby już jest wszystko ok.

ADZIO
    Uczestnik

NIeoglądałem pierwszego meczu Cavs – Heat, żałowałem iż niemogłem cały mecz słyszeć gwizdów za każdym razem jak Bronek ma piłke. Dzisiaj niedarowałem i musiałem to uszłyszeć. 1q i 2q meczu były bardzo wyrównane i niebyło widać różnicy między tymi drużynami, dobrze grał Davis (10pkt,7ast) pozyskany z LA, J.J Hickson pomimo kilku głupich strat zanotował na koncie 4 z rzędu DD (21pkt,12reb), Parker trafiał ważne 3, ale najważniejszą trafił właśnie Davis na koniec 2q i momentum było po stronie Cavs. 2 połowa spotkania zaczęła się od 19 puntków zdobytych pod rząd przez drużyne z OHIO i w pewnym momencie meczu ich przewaga wynosiła już 21 punktów. Mike Bibby grał dzisiaj jak natchniony, trafił 7 na 11 prób za trzy i zdobył 23 punkty, Bosh + Wade razem zdobyli 34 punkty. Bronek zanotował natomiast swoje 4 w tym sezonie Triple – Double, ale jak to powiedział Chris Webber, który komentował ten mecz ” Upakażająca przegrana dla Jamesa i Heat, i co z tego, że zdobyłeś Triple – Double skoro Twoja drużyna i tak przegrała i Twoje saty nic tu niepomogą”.
    Niejestem fanem Cavs, ale cieszy mnie ta wygrana, szczególnie po tym co zrobił im Bronek:)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 83 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.