Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Cleveland Cavaliers
- Ten temat ma 82 odpowiedzi, 22 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 5 miesięcy temu przez
Marcinho.
-
AutorWpisy
-
2010-09-30 o 14:16 #7091
Creative
UczestnikMedia Day w Cleveland

2010-09-30 o 19:34 #7126Tyrion
UczestnikO kurwa- krawat Byrona- czarny nazi
2010-09-30 o 19:36 #7127Anonimowy
Gośćciekawe czy się zorientował co wzorek na jego krawacie przypomina ;]… czarny nazi może być bo w Ameryce wszystko jest możliwe
2010-10-01 o 17:22 #7158Creative
UczestnikTyrion wrote:O k***a- krawat Byrona- czarny nazi
Nawet nie zwróciłem na to uwagi wstawiając to zdjęcie
2010-11-26 o 11:36 #8785ADZIO
Uczestnik2.12.2010 godz. 2:00 powort Lebronka do Clevland… Jak myslicie przywitaja go cieplutko??
2010-11-26 o 14:12 #8799Denver Nuggets #1
UczestnikA ty jak myślisz … ?
2010-11-26 o 14:46 #8801Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikWładze Cavs zakazały przynosić na ten mecz koszulek obrażających LBJ. Przy wejściu takie osoby dostaną T-shirty z logiem klubu. Zresztą zostaną sprowadzone dodatkowe środki policji. Mecz (jak było do przewidzenia) ma status podwyższonego ryzyka, więc jak ktoś będzie się agresywnie zachowywał zostanie wyprowadzony z Quicken Loans Arena.
2010-11-26 o 16:27 #8804ADZIO
UczestnikNo to ładnie prawie jak Stan Wojenny hehee musze to koniecznie zobaczyc
2010-11-26 o 22:34 #8815eMViPi <3
UczestnikTo będzie coś
Ponadto na ProBaskecie piszą, że kibice zostaną sprawdzeni… wykrywaczami metali i ławki rezerwowych będą miały „grubszą” policyjno-ochroniarską obstawę więc LBJ raczej nie ucierpi oprócz słów
.2011-01-03 o 05:47 #9817Anonimowy
GośćCavs zajebiście grają, aby zdobyć pierwszy numer draftu
. Niby się pojawił news, że są gotowi nagiąć salary, zobaczymy. Na razie jest fatalnie w Ohio, Mo Williams przynajmniej wg mnie nie zrobił żadnego kroku w przód, nie ma Jamesa więcej ma piłki więc powinien coś działać lepiej. Cavs to chyba jedna z najmniej utalentowanych drużyn w tej lidze. Podobno chcą Blatche’a i na miejscu Wizards oddałbym go z tym jego zachowaniem pozaboiskowym, kontraktem 7mln za sezon. Tak o nic w stolicy nie gramy więc niech Cavs dają jakieś wygasające umowy + pick i done deal ;]. Wracając do Cavs to zoabczymy czy użyją trade exeption (14.5mln)… póki co to nie wygląda panie Gilbert by twoja ekipa została pierwsza mistrzem
2011-01-03 o 06:02 #9819Tyrion
UczestnikSkejcik wrote:Cavs zajebiście grają, aby zdobyć pierwszy numer draftu
.No raz im się w sezonie 2002/2003 udało przytankować, to pewnie cicho liczą na powtóreczkę
Tylko problem na razie taki, że Harrison Barnes nie gra w North Carolina zbyt rewelacyjnie, i nie wygląda jak drugi LeBron, a tak to w czołówce mocków kontuzjowany rozgrywający Irving i undersized( i fat man przy okazji) Sullinger, a to z całym szacunkiem nie wydają się postacie, które poderwą team jak swego czasu LBJ..
Co do Blatche’a- Cavs w sumie picku nie odda, bo po coś chyba tankują no nie? ;] A spadające kontrakty mają w sumie 2- prawie 3 bańki Moona( ma TO na kolejny sezon) i też prawie 3 bańki Parkera- zawsze to jakaś oszczędność, a Blatche’a może pewnie na 4 zastąpić Rysiek…2011-01-03 o 06:48 #9820Tristania78
UczestnikNie wiem po co byłby w Cavs ten Blatche,mają PF-ów i po co jeszcze im ten pusty łeb Blatche,szkoda byłoby na niego picka a co do draftu to podobno Irving będzie dopiero w drafcie 2012
ze skrzydłowych to może jeszcze z czołówki oprócz Barnesa warci uwagi będą Terrence Jones i Perry Jones,ogólnie tegoroczny draft nie zapowiada się na bardzo mocny ale Cavs powinni
coś ciekawego wyłapać2011-01-03 o 07:52 #9821Anonimowy
GośćTyrion ja nawet nie myślałem o picku 1 rundzie tylko nawet w drugiej by się pozbyć tylko Blatche’a. Ja się NCAA nie interesuje, ale nawet przez myśl mi nie przeszło by dostali drugiego Lebrona. Raczej zawodnik takiego pokroju szybko się nie trafi.
Tristania chyba Cavs chcą pozyskać każdego przepłaconego gracza Wizards
. Scott coś nie za bardzo chce grać Hicksonem, a do tego na PF mają Powe’a i Samuelsa czyli typowa rezerwa. To już ich problem niech robią co chcą…2011-01-07 o 13:48 #9929Swider
UczestnikCo do Hicksona to podobno od początku rozgrywek był w jakimś konflikcie ze Scottem i podobno dopiero z tydzień temu Panowie sobie sprawę między sobą wyjaśnili no i niby już jest wszystko ok.
2011-03-30 o 01:33 #11623ADZIO
UczestnikNIeoglądałem pierwszego meczu Cavs – Heat, żałowałem iż niemogłem cały mecz słyszeć gwizdów za każdym razem jak Bronek ma piłke. Dzisiaj niedarowałem i musiałem to uszłyszeć. 1q i 2q meczu były bardzo wyrównane i niebyło widać różnicy między tymi drużynami, dobrze grał Davis (10pkt,7ast) pozyskany z LA, J.J Hickson pomimo kilku głupich strat zanotował na koncie 4 z rzędu DD (21pkt,12reb), Parker trafiał ważne 3, ale najważniejszą trafił właśnie Davis na koniec 2q i momentum było po stronie Cavs. 2 połowa spotkania zaczęła się od 19 puntków zdobytych pod rząd przez drużyne z OHIO i w pewnym momencie meczu ich przewaga wynosiła już 21 punktów. Mike Bibby grał dzisiaj jak natchniony, trafił 7 na 11 prób za trzy i zdobył 23 punkty, Bosh + Wade razem zdobyli 34 punkty. Bronek zanotował natomiast swoje 4 w tym sezonie Triple – Double, ale jak to powiedział Chris Webber, który komentował ten mecz ” Upakażająca przegrana dla Jamesa i Heat, i co z tego, że zdobyłeś Triple – Double skoro Twoja drużyna i tak przegrała i Twoje saty nic tu niepomogą”.
Niejestem fanem Cavs, ale cieszy mnie ta wygrana, szczególnie po tym co zrobił im Bronek:) -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.