Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011

Strona główna Fora NBA Aktualności Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011

Wyświetlanie 15 wpisów – od 391 do 405 (z 461 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Sasha Pavlovic podpisał krótkoterminowy kontrakt z Boston Celtics. Sasha ostatnio występował w barwach Dallas Mavericks, jednak teraz gdy Mavs podpisali Brewera dla Pavlovicia zabrakło miejsca w drużynie.

Tyrion
    Uczestnik

Bullshit- Sasha był tam na jednym lub dwóch kontraktach 10 dniowych i dawno go zwolnili już, w momencie, gdy podpisywali Peję..

Anonimowy
    Gość

Tyrion, on ma trochę racji bo znowu w planach Mavs mieli podpisać Sashę jednak Brewer był wolny więc podpisali jego.

Tyrion
    Uczestnik

A to nie wiedziałem, ale wpis zabrzmiał tak, jakby zwolnili Sashę dlatego, że podpisali Brewera ;]

Tyrion
    Uczestnik

Z innej beczki- Miami są 5-12 w tym sezonie, gdy mecze kończą się różnicą 5 i mniej punktów- amieli być tak zajebiaści w clutch ;]
    Magic tymczasem w tym meczu wrócili z -24, co jest drugim najwyższym comebackiem w historii organizacji

„The Celtics, in their search for a backup point guard while Delonte West recovers from a sprained ankle, have come to terms with Carlos Arroyo on a pro-rated veteran’s minimum contract for the rest of the season, according to a team source.

„Arroyo, pending a physical, may join the team tomorrow in Milwaukee.”

We wczorajszym meczu Suns z OKC Nash przeskoczył Isiaha Thomasa w NBA All Time Assists Leaders

1 John Stockton 15,806
    2 JASON KIDD 11,438
    3 Mark Jackson 10,334
    4 Magic Johnson 10,141
    5 Oscar Robertson 9,887
    6 STEVE NASH 9,069
    7 Isiah Thomas 9,061
    8 Gary Payton 8,966
    9 Rod Strickland 7,987
    10 Maurice Cheeks 7,392

Co to nic nie piszecie ?

Jak podają źródła, Orlando Magic będą zainteresowani ściągnięciiem Rickiego Rubio, który po tym sezonie najprawdopodobniej przeniesie się z Barcelony do Minnesoty przez którą został wybrany w drafcie.

Nie Orlando tylko Dallas , coś masz kiepskie te źródła :P ;];];]
    Cuban tak sobie mówi bo mówi, a tak naprawdę to ma się nijak to rzeczywistości bo mają za mały asset żeby go wyciągnąć z Minneapolis , tak samo mówił z Melo , myślał że da byle kogo bo Nuggets rozglądali się za dobrą ofertą i żeby nie pytać się Karmelka o extension , czasami Cuban zachowuje się jakby z księżyca spadł …
    Nie twierdzę że TWolves nie będą chcieli nim handlować , bo może Rubio zacząć strzelać fochy (jak już nie zaczął) że odmrozi sobie dupsko w Minnesocie ;] Ale w całej lidze napeawno znajdą o niebo lepsze oferty niż od Dallas , którzy w centrum tego trade’u stawiali by pewnie Bobłe , więc żadna rewelacja , patrząc kogo mają TWolves na stole , i kogo mogą za niego wyciągnąć od innych

Hey faktycznie ;) My bad man…

No to jestem cały happy :D „Brooks smiled when asked if there was a chance Perkins could be cleared in time to play against the Pistons on Friday” No to jedziemy :P

iwczyko
    Uczestnik

kiedyś widziałem taką tabelę zawodników ze statystykami w końcówce, z Game winnerami i kto ma ich najwięcej z aktywnych graczy, jak kojarzycie o co mi chodzi to weźcie podrzućcie tutaj

Patryk2224
    Uczestnik
    Anonimowy
    Gość

zapowiada się, że Kings niestety opuszczą Sacramento. Spore są szansę na przenosiny klubu do miasta Anaheim w południowej Kalifornii. Wielka szkoda, bardzo lubię tą drużynę i będzie mi się mimo wszystko trudno pogodzić z przenosinami tak samo jak w przypadku Sonics :( … Wkurzają mnie co raz bardziej te migracje drużyn w tej lidze :/

Marc Spears z Yahoo informuje: „Scott Brooks jasno powiedział, że Kendrickowi Perkinsowi nie będzie dane zadebiutować w barwach Thunder dzisiejszej nocy. Najprawdopodobniej Perk swój pierwszy mecz w nowej drużynie zagra w niedzielne popołudnie w starciu z Cavaliers”

W dzisiejszym meczu Orlando vs. Warriors zawodnicy obu stron rzucili razem 36 trójek i tym samym pobili rekord NBA w tej klasyfikacji. Monta Ellis traafił 7-9 a Dorell Wright 8-11 zza łuku. Cały team GSW trafiłl 21 trójek przy 60% skuteczności. Po stronie Magic, Richardson trafił 7-11 a całe ORL łącznie zaaplikowani rywalom 15 trójek.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 391 do 405 (z 461 w sumie)
  • Temat ‘Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.