Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011
- Ten temat ma 460 odpowiedzi, 32 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
Tyrion.
-
AutorWpisy
-
2011-02-23 o 17:31 #10806
Kingpin
UczestnikMam nadzieję, że Avery ustawi trochę tą primadonnę
Wieczne fochy, przysłaniają jego prawdziwy talent…Co do Billupsa, to sądzę, że okaże się profesjonalistą, i da z siebie wszystko w NY.
2011-02-23 o 17:47 #10807Denver Nuggets #1
UczestnikO jakich wiecznych fochach mówisz Kingpin , bo ja nie słyszałem o jakiś jego większych fochach dopóki nie ten incydent ze Sloanem ale tam to nikt nie wie co się stało … Więc jest ciekaw o czym ty mówisz ?
Mały update Williams podobno nic nie wiedział o wymianie więc o wcale nie mają Netsi zagwarantowanego przedłużenia , więc jeżeli szybko nie poskładają dobrze tego teamu w lato 2011 , do DWill może sobie od nich odejść , a NETS dali naprawdę gigantyczną ofertę pod względem talentu … Sporo ryzykują

Jak narazie Nets oprócz DWill’a i Lopeza to wyglądają bardzo kiepsko , bo w nast linii są Morrow, Humprhies , Outlaw, Vujacic , więc raczej dla gościa dla którego liczą się Winy , to duża za mało , muszą coś zrobić w lato
2011-02-23 o 18:08 #10808Kingpin
Uczestnik#23 wrote:O jakich wiecznych fochach mówisz Kingpin , bo ja nie słyszałem o jakiś jego większych fochach dopóki nie ten incydent ze Sloanem ale tam to nikt nie wie co się stało … Więc jest ciekaw o czym ty mówisz ?Głównie chodzi mi o ta akację z Sloanem. Chyba nie myślisz, że tak doświadczony trener odszedłby tak po prostu ze względu, że w jednym meczu gwiazda drużyny zagrała inną zagrywkę niż ten zaplanował. Moim zdaniem dawno się już tak działo, a Jerry maił dosyć. To nie figurant Spoelstra, który pozwala sobie na trącanie łokciem…
2011-02-23 o 18:17 #10809Denver Nuggets #1
UczestnikRzeczywiście jesteś bardzo wiarygodnym źródłem …
Nie wiem co tam się działo i nikt do końca nie wie dlaczego Sloan odszedł , z jednej strony wszyscy mówią że to napewno nie jest do końca wina Williamsa , bo Sloan jest typem trenera który często wchodził w sprzeczki ze swoimi zawodnikami , chociażby Malone i jakoś nigdy nie płakał przez to , inni mówią że poprostu chłop już miał swoje lata i nie miał takiej energii żeby po incydencie znowu się bawić … Jedno jest pewne jeżeli wypominasz jakieś wieczne fochy to nie masz pojęcia o czym mówisz , bo wcześniej coś takiego się nie zdarzało, przynajmniej tego nie odnotowywano ; )2011-02-23 o 18:44 #10810Creative
UczestnikTransfery D-Willa i Melo są dla Mnie mimo wszystko zaskoczeniem. Już myślałem, że Melo-Drama bedzie trwało w nieskończoność,a tutaj proszę
D-Will dostał to na co zasługiwał – to jest wręcz kara za coacha Sloana – każdy powinien wiedzieć, że właśnie przez dziecięce zachowanie Derona ten doświadczony trenere zrezygnował… z drugiej strony dziwne zachowanie Jazz – najpierw pozwalają odejść Sloanowi,a gdy rozwiązali problem puszczają swojego najlepszego gracza…Pomijając ten cały syf, sam skupiam się na wymianie Hornets – Kings. Ponoć druzyny wstępnie się dogadały: C.Landry za Thorntona + $$$
Quote:NEW ORLEANS (AP)—A person familiar with the negotiations says the Hornets and Kings have verbally agreed to a trade sending forward Carl Landry(notes) to New Orleans in exchange for shooting guard Marcus Thornton(notes).The deal is pending league approval and is expected to become official before Thursday’s NBA trade deadline, the person told The Associated Press on Wednesday on condition of anonymity because neither team has announced the trade.
Yahoo.com2011-02-23 o 18:54 #10811Anonimowy
GośćJaka kara dla D-Willa przecież trafił pod ownera co raczej nie będzie się bał wydać kasy. W Jazz bali się luxury tax, a Rosjanin raczej będzie chciał mieć ekipa liczącą się o coś więcej niż 2 runda PO.
2011-02-23 o 18:55 #10812Kingpin
Uczestnik#23 wrote:Rzeczywiście jesteś bardzo wiarygodnym źródłem …#23 wrote:wszyscy mówią że to napewno nie jest do końca wina Williamsa ,Ja nie jestem wiarygodnym źródłem, ale „Inni” tak?
Z resztą nie ważne.
Mam nadzieję, że Avery trochę go ogarnie, o ile temu w ogóle będzie się chciało tam grać…2011-02-23 o 18:57 #10813Anonimowy
GośćTak jak w 2007 twojemu Kiddowi się chciało grać, nie? :>
2011-02-23 o 19:05 #10814Kingpin
UczestnikSkejcik wrote:Tak jak w 2007 twojemu Kiddowi się chciało grać, nie? :>
raczej chyba w 2008? z Ile można było sterować tym biednym Frankiem
2011-02-23 o 21:08 #10815Denver Nuggets #1
UczestnikMówiąc wszyscy miałem na myśli źródła które były blisko tej sprawy i ludzi którzy w jakimś stopniu mieli rozeznanie w tej sytuacji …
2011-02-23 o 21:25 #10816salek15
UczestnikNew Orlean Hornets wymienili M.Thortona za Carla Landry’ego z Sacramento Kings + gotówka.
2011-02-24 o 02:08 #10817Anonimowy
GośćKingpin wrote:Skejcik wrote:Tak jak w 2007 twojemu Kiddowi się chciało grać, nie? :>
raczej chyba w 2008? z Ile można było sterować tym biednym Frankiem 
Tiaaa, poleciał w 2008, ale podajże nowego teamu szukano już wcześniej… dla swojej gwiazdeczki ma się zawsze wytłumaczenie

Kirk Hinrich i Hilton Armstrong w Hawks, a w drugą stronę poleciał Mike Bibby, Mo Evans, Jordan Crawford i pick w drafcie.
2011-02-24 o 08:37 #10820Creative
UczestnikQuote:Clippers have agreed in principle to trade G Baron Davis to Cavaliers for G Mo Williams, sources tell Y! Sports.I znowu jestem zaskoczony
Nie spodziewałem się, że Baron poleci… szkoda, że ucierpi jego kariera z Hollywood 
Udana wymiana dla Hornets i wielkie brawa dla Dempsa. Teraz czas wykorzystać exception za Banksa
Quote:NEW ORLEANS – The New Orleans Hornets announced today that they have acquired forward Carl Landry from the Sacramento Kings in exchange for guard Marcus Thornton and cash considerations.“This is a trade that benefits both teams as Carl is a player we have looked to acquire for a long time and we hope to be a big part of our long term success,” said Hornets GM Dell Demps. “Carl is a high character person that will add a scoring punch to our front court while providing toughness and the ability to make plays. In order to get a good player, we had to give up a good player. We wish Marcus nothing but the best because he has a bright future in front of him. We want to thank Marcus for his contributions, energy and professionalism.”
2011-02-24 o 09:23 #10821Anonimowy
GośćCreative to cała kariera Barona nie ma nic wspólnego z Hollywood. Trochę szkoda picku, ale mówi się, że Draft słaby i nie wiadomo czy Irving do niego w ogóle przystąpi. Jak napisałem na SB, tak mam sporo młodych graczy w drużynie. Mo Williams mniej zarabia, a Moon to też jakieś tam wsparcie na pozycji nr 3. Baron jak wiadomo strasznie kontuzjogenny gracz, do tego trudno go zmotywować do gry. Mimo wszystko się cieszę i witamy Mo Williamsie w Clippers
2011-02-24 o 15:39 #10826Bulls Fan Since 2009
UczestnikMam do Was pytanie jak myślicie Chicago wymieni Asika + picki badz jakas inna opcja w zamian za O.J. Mayo ?? Czy raczej wezma tego Courtneya Lee z Rockets ??
-
AutorWpisy
- Temat ‘Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.