Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011
- Ten temat ma 460 odpowiedzi, 32 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
Tyrion.
-
AutorWpisy
-
2011-01-11 o 07:02 #10009
ADZIO
UczestnikMelo straci na tym transferze do Nets. Billups cos niechetnie chce tam przejsc a po wtrejdowaniu Harris zostana oni bez dobrego PG. Chce przejsc do druzyny z bilansem 10-27 i z 3cim miejscem od konca w konferencji i zostawiajac team 20-16 z 7 miejscem w konferencji pewnego kandydata do PO, bedac szczerym po calym tym trejdzie i pozyskaniu nowych playerow i tak niewejda do PO. moim zdaniem bedzie to wymiana typu „zamienił stryjek,siekierke na kijek”
2011-01-11 o 10:46 #10016Anonimowy
Gośćiwczyko wrote:melo chce do nowego yorku bo sie wychowal tam, ma tam rodzine i chce zyc blisko nich, tym bardziej ze niedawno zmarla mu siostraW Nowym Jorku to się urodził, a gdy miał 7 lat przeprowadził się z rodziną do Baltimore niedaleko Waszyngtonu więc wychował się w Baltimore, a z NY pochodzi jego żona LaLa Vasquez.
BTW to czemu Nuggets kombinują jeszcze z tym Harringtonem? Harris, Favors + picki to wg mnie dobra oferta tym bardziej patrząc na to co dostali Cavs, Raps, Grizzlies, Sonics za swoich all-starów. Lepszej póki co oferty nie dostaną to oni jeszcze kombinują… jak im tak zależy to niech Nets ich oleją i szukają innych rozwiązań.
2011-01-11 o 12:28 #10022Denver Nuggets #1
UczestnikSkecjik no proszę cię , nie wiesz jak się robi interesy ? Władze Nuggets robią kawał dobrej roboty, i chcą wycisnąć z tradeu jak najwięcej widząc jak bardzo napaleni są na niego Nets i Prokhorov , mówią im ciągle więcej … Gdyby tak nie było to mieli byśmy 1 pick zamiast dwóch , a teraz jest nawet mowa o 3 pickach Netsów , więc sam widzisz jak taka gadka skutkuje w przypadku takich napaleńców , więc może i Harringtona i jego kontrakt da się wcisnąć
2011-01-11 o 12:57 #10025Anonimowy
GośćSpoko, ale bez przesady… btw Wojnarowki z Yahoo donosi, że Nuggets mogą się wycofać z wymiany do Nets, a będą chcieli go oddać do Knicks
….2011-01-11 o 13:32 #10026Denver Nuggets #1
UczestnikTo jest tylko straszak dla Netsów
żeby wzięli kontrakt Ala Harringtona …
Ze strony Nuggets oferta Nets jest najlepszą z najlepszych , bo bardzo bardzo czyści nam salary na lato i w dodatku dostajemy pełno picków na re-build teamu, bo plotki mówią że już nie 2 ale 3 pierwszo rundowe TOP10 picki Draftu 2011 , więc to jest coś , w dodatku dostajemy potential Future All Star Derrick Favors, i młodego point mana Devina Harrisa
Taka oferta pozwala na re-build teamu w !MAXYMALNIE 2 LATA!, wszystko okażę się w lato kto z nami podpisze kontrakt , bo miejsca w salary jest sporo
Z re-buildem na Melo osiedliśmy na mieliźnie bo nie było później ani picków ani wolnego miejsca w salary ani pomysłów na dobry trade, teraz możemy rozbujać tą huśtawkę jeszcze raz , i dzięki takiej masie picków, talentu, i kasy w salary możemy o wiele lepiej przebudować team niż za czasów Melo , potrzeba tylko cierpliwości 
I dlatego jestem pewien że Denver nigdy by nie odrzuciło oferty Nets na korzyść Knicksów , chyba że w grę wchodzą fochy Melo , to już wtedy jest inna sprawa:)
Zresztą już wiele źródeł twierdzi że to tylko straszak ze względu na niechęć Netsów na przyjęcie Small Ala
PS:Zresztą to właśnie sam Wojnarowski twierdzi że to tylko straszak , więc chyba źle zinterpretowałeś artykuł Skejcik
2011-01-11 o 14:40 #10028Anonimowy
Gośćchyba, że straszak. Coś tam przeczytałem tylko na realgm, czekamy na reakcję Nets i dalszy rozwój wydarzeń, może się w końcu ten cyrk skończy :]
2011-01-13 o 16:59 #10065Evil Heat Fan
Uczestnikjeszcze nic oficjalnego, ale Denver post donosi, o tym, ze ekipa z Colorado pracuje znowu nad dealem Melo + Harrington, Billups, Carter i Wiliams do Nets. Ciekawe ile potrwa jeszcze ta historia z Melo. Melo z Billupsem i Harringtonem z Brookiem Lopezem moga namieszac na wschodzie lub powalczyc o lokaty z Bucks i Pacers.
2011-01-13 o 20:19 #10072gladysh
UczestnikJa byłbym za transferem Melo do Nets tylko z jednego powodu. 4 marca jadę do Londynu na mecz Nets-Raptors. Fajnym wydarzeniem byłoby zobaczyć taką gwiazdę na żywo. Mam nadzieję, że Carmelo nie przejdzie do Knicks bo tam są perspektywy na ciekawą przyszłość, a przyjście takiej gwiazdy może to zburzyć…. Niech dalej się rozwija Fields i Gallo, a z taką formą Chandlera nigdy bym go nie oddał. Chyba, że Walshowi uda się pozyskać Melo tylko za Curry’ego, Azubuike i Randolpha, ale to chyba niemożliwe z racji na finanse.
2011-01-14 o 07:54 #10079Tyrion
Uczestnikgladysh wrote:Chyba, że Walshowi uda się pozyskać Melo tylko za Curry’ego, Azubuike i Randolpha, ale to chyba niemożliwe z racji na finanse.Pod względem finansowym to akurat jest jak najbardziej możliwe

A Brandon Roy tymczasem w przyszłym tygodniu przejdzie artroskopię obu kolan…
2011-01-15 o 11:58 #10102Wasky
UczestnikNo i mamy kolejne newsy z Melo w roli głównej
Otóż NYK chcą przekonać Memphis żeby ci dołączyli się do wymiany z Denver i oddali Mayo do Nuggets. Nie sądzę żeby Bryłki na to poszły bo ten zawodnik może ich nie satysfakcjonować, oczywiście pewnym jest że do Denver doszedł by ktoś jeszcze
ale przecież ostatnio wszyscy narzekają na Mayo i właśnie dlatego według mnie do takowej wymiany nie dojdzie
2011-01-15 o 12:34 #10106Denver Nuggets #1
UczestnikWasky weź informację trochę aktualizuj …
Bo to akurat wyszło już z tydzień temu i przez ten czas wyszło odpowiedz już od Denver i od Mayo … Denver powiedziało że nie interesuje ich OJ Mayo i nie pójdą na ten trade , a sam OJ podobno powiedział że nie czuł by się dobrze w Denver i nie chciał by dla nich grać …
Knicks wciąż szukają trzeciego teamu do wymiany , zbijali bąki przez pół sezonu i teraz na gwałt szukają 3rd teamu
Mam nadzieję że praca i wysiłek Nets jaki włożyli w ten trade zostanie wynagrodzona już w następnym tygodniu, o czym donoszą źródła :]2011-01-15 o 16:06 #10114Tyrion
Uczestnik#23 wrote:Mam nadzieję że praca i wysiłek Nets jaki włożyli w ten trade zostanie wynagrodzona już w następnym tygodniu, o czym donoszą źródła :]a mnie ta w sumie wali gdzie Melon finalnie wyląduje, ważne, żeby się to już w końcu skończyło, bo rzygać się już chce..a no i Pau by był w s5 Zachodu

z innej beczki:
*NBA przyznała Houston tzw „disabled player exception”, który oznacza, że mogą pozyskać wolnego agenta, lub użyć tego wyjątku w wymianie,, w obu przypadkach do wysokości MLE (5, 765 mln)
* Clippers chcą handlować Chrisem Kamanem w celu pozyskania upgradu na pozycję sf- mówi się np o Tayu Prince2011-01-15 o 16:57 #10118Denver Nuggets #1
UczestnikTyrion wrote:a mnie ta w sumie wali gdzie Melon finalnie wyląduje, ważne, żeby się to już w końcu skończyło, bo rzygać się już chce.A mnie nie
i podejrzewam że jeżeli chodziło by o Lakers i ich jakiegoś All Stara to też by cię to interesowało.2011-01-15 o 17:05 #10120Tyrion
Uczestnikza pewne tak- stara mądra prawda ludowa wszak głosi, że punkt widzenia zależy od wygodnego siedzenia, czy jakoś tak
Ale podejrzewam, czy raczej hipotetycznie zakładam, że jakby to miało trwać tyle czasu, to już bym wolał by się skończyło i ten również hipotetyczny all star spieprzył choćby na Pluton, w zamian za pierwszorundowy pick draftu kosmitów kradnących talenty
2011-01-15 o 17:07 #10121Denver Nuggets #1
UczestnikHehehe , no ja też mam nadzieję że to się skończy już w następnym tygodniu , i z wynikiem jakim oczekiwałem już od 4 miesięcy

-
AutorWpisy
- Temat ‘Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.